TristaNNN написа:Разбира се, че не ми пука кой краде и кой прибира, когато отида на концерт или закупувам стоки в магазина до нас.
Само дето аз имам избор дали и на кой концерт да ходя, нали?
А какъв е изборът ми с любимия Левски - да избера неговото представление или да ида на по-добрия концерт на Разград, примерно?!
Усещаш ли колко нелепо сравнение ми даде!![]()
Явно такива като теб явно... ох, как да го кажа по-меко, не знам... гледате на Левски като концертно представление или консерва на щанда. Плащаш-получаваш.
Проблемът обаче на такива като мен е, че чувстват любимия Левски като част от себе си, и междувременно покрай всякакви трудности, кризи и дарения, инициативи и т. н. и т. н., с и през годините, вече чувстват и силна принадлежност към Левски и левскарството. Не гледам на Левски като на театрално представление в неделя вечер, а като на един от най-скъпите си семейни членове, които са незаменими.
Ако искаш ми вярвай, но в момента повече се тревожа за здравословното състояние на Левски, отколкото за малката си дъщеря, която също е болна! Защото за втория случай знам, че има кадърен и опитен лекар насреща, който ще я оправи за няколко дни, докато за Левски илачи не виждам от... "докторите" семейни.
[offtopic]Не бих казал. Когато отидох на първия концерт на Мейдън например беше много слаб, но отидох и на втория, който пък стана страхотен. С такава нагласа отивам и на всеки мач на Левски-очаквам да стане страхотен мач и дори и да не стане изживяването на стадиона винаги ми е харесвало, въпреки че не винаги сме играли добре и сме побеждавали! И няма никога да отида на концерт на някой чалга изпълнител примерно, така както предполагам и ти не би отишъл да гледаш Разград с друг отбор например... Така че не бързай да ползваш такива определения, когато не си погледнал нещата от всички гледни точки, така както аз не твърдя, че ти е нелепо мнението, въпреки че не съм съгласен с него.

alexdb написа:
Ти на мач в Англия или друга водеща във футбола страна ходил ли си? Ако отговорът е да коментирай условията по стадионите там и тези тук. И сигурно ще си отговориш защо там посещаемостта е такава, а тук не е.
Не, не съм ходил, но съм ходил, когато се седеше на пейки и стадиона беше пълен и то не един мач. Сега условията са доста по-добри, като изключим моментите, когато се изпочупят и запалят голяма част от седалките на стадиона. Да не споменавам и какви са цените на билетите, нали... Хайде да не се чудим за какво да се захванем, а?