Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот parvanoff » 15 ное 2023 00:15

TristaNNN написа:Разбира се, че не ми пука кой краде и кой прибира, когато отида на концерт или закупувам стоки в магазина до нас.
Само дето аз имам избор дали и на кой концерт да ходя, нали?
А какъв е изборът ми с любимия Левски - да избера неговото представление или да ида на по-добрия концерт на Разград, примерно?!
Усещаш ли колко нелепо сравнение ми даде! :o
Явно такива като теб явно... ох, как да го кажа по-меко, не знам... гледате на Левски като концертно представление или консерва на щанда. Плащаш-получаваш.
Проблемът обаче на такива като мен е, че чувстват любимия Левски като част от себе си, и междувременно покрай всякакви трудности, кризи и дарения, инициативи и т. н. и т. н., с и през годините, вече чувстват и силна принадлежност към Левски и левскарството. Не гледам на Левски като на театрално представление в неделя вечер, а като на един от най-скъпите си семейни членове, които са незаменими.
Ако искаш ми вярвай, но в момента повече се тревожа за здравословното състояние на Левски, отколкото за малката си дъщеря, която също е болна! Защото за втория случай знам, че има кадърен и опитен лекар насреща, който ще я оправи за няколко дни, докато за Левски илачи не виждам от... "докторите" семейни.

[offtopic]Не бих казал. Когато отидох на първия концерт на Мейдън например беше много слаб, но отидох и на втория, който пък стана страхотен. С такава нагласа отивам и на всеки мач на Левски-очаквам да стане страхотен мач и дори и да не стане изживяването на стадиона винаги ми е харесвало, въпреки че не винаги сме играли добре и сме побеждавали! И няма никога да отида на концерт на някой чалга изпълнител примерно, така както предполагам и ти не би отишъл да гледаш Разград с друг отбор например... Така че не бързай да ползваш такива определения, когато не си погледнал нещата от всички гледни точки, така както аз не твърдя, че ти е нелепо мнението, въпреки че не съм съгласен с него. ;) Изкуството да се води дискусия... И това, че съм дал някакво сравнение с концерт за определен поглед върху нещата не означава, че концерт=мач, нали се сещаш, най-малкото едното се играе с топка, а другото не... ;) Така че и това не е много явно... И интересно като чувстваш Левски като част от себе си би ли се отказал да помагаш на отбора? Не искаш ли отбора да има пари за добри футболисти, треньори и т.н.? И ако не, това означава, че моето мнение не е насочено към теб, че да реагираш така остро на едно мнение основаващо се на факти... Или не е факт, че ако се намерят 50 хиляди човека да дават по 200 лева за отбора /пак да уточня не безвъзмездно, а срещу мач, артикул и т.н./ няма да влизат по 10 милиона в касата на отбора? Тогава защо контрираш всеки път като напиша нещо, което би помогнало на отбора, който ти е на сърцето? Или може би само на думи е така? Другото няма да го коментирам, защото са си твои лични работи...[/offtopic]
alexdb написа:
Ти на мач в Англия или друга водеща във футбола страна ходил ли си? Ако отговорът е да коментирай условията по стадионите там и тези тук. И сигурно ще си отговориш защо там посещаемостта е такава, а тук не е.

Не, не съм ходил, но съм ходил, когато се седеше на пейки и стадиона беше пълен и то не един мач. Сега условията са доста по-добри, като изключим моментите, когато се изпочупят и запалят голяма част от седалките на стадиона. Да не споменавам и какви са цените на билетите, нали... Хайде да не се чудим за какво да се захванем, а? ;)
Последна промяна от parvanoff на 15 ное 2023 06:59, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 ное 2023 03:37

Странджата написа:Не знам дали има алтернатива на собственик, директор, треньор и не знам още какво, но знам, че има алтернатива на атмосферата тук. Едва ли някой ще оспори тук твърдението ми, че тук пишат хора, които ги боли заради съдбата на Левски, боли ги сърцето, защото Левски е в него. Но не споделят болката си със събратя по участ, ами се нападат един друг и изливат горчилката от сполетялата ни участ в думи, от които също боли. А иначе, по-иначе може - както е казал поетът. Може да се обединят мненията ни в едно - ние страдаме, ръководството трябва да намери начин да ми облекчи страданието, трябва да се грижи за нас, защото ние сме клубът. Без нас той остава едно име - някога славно, но сега забутано в килера на българския футбол. Да престанем да си скачаме един на друг - всеки може да помогне на другия да намери по-пряк път до истината, заедно можем много повече. Да надмогнем себе си, да бъдем левскари - заедно. Иначе ни чака униние, самота и безнадеждно чакане на края ...

Много хубаво мнение.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 ное 2023 06:22

alexdb написа:
Явно поколенията се сменят. Новото единственото, което го интересува е да си вика "Ние сме Левски" и толкова. Не ги интересува организация, ръководство, отбор, качество и спортни успехи. А нашето беше друго - обичахме безрезервно отбора, но синята публика беше взискателна. Винаги съм давал примера от далечната 1979 г. когато играхме с Реал Мадрид за КЕШ. Стадионът беше наполовина пълен, което е абсолютен прецедент. А причината за това беше, че няколко дни по-рано баш Ботев Пд. под името Тракия ни беше бил с 4:0, а Левски беше показал бездушна игра.
Та тъй за сега и едно време. А сега младежите ти викат "не ни дреме дали ще паднем или ще бием". Явно по някакъв начин манталитета на феновете се пренася и върху отбора.

Това няма общо само с поколенията. И аз не съм от вашето поколение дето сте гледали мачове през 1979, даже не съм бил роден тогава.
Но все пак от първите ми спомени през 1993г. до ден днешен съм гледал достатъчно Левски, за да знам каква беше публиката, колко изискваше от отбора, как не се примиряваше и как това се предаваше на отбора. Сега една част от публиката е станала точно като тази в САЩ, където хората ходят да гледат шоу и не им пука изобщо как ще играе отбора, дали ще победи или не, как се управлява техния клуб и дали има бъдеще с хората начело. Нарочно дадох пример със САЩ, защото като дам пример със Славия и техните фенове, някои хора тук се засягат.
Подобни привърженици на отбора си мислят, че щом обичаш Левски, значи си задължен годишно да оставяш 500-1000+ лева в касата на клуба без насреща да очакваш нищо. Да не задаваш никакви въпроси (без значение как се управлява клуба). Да не критикуваш треньорите и футболистите, когато представянето на отбора е лошо (иначе ставаш гаден хейтър, плювач и мрънкач).
За манталитета си напълно прав! Със сигурност се пренася върху отбора. Просто една не малка част от Левскарите свикнаха отбора да е от губещата страна и за тях това е напълно нормално.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 ное 2023 06:56

koisa написа:Подобни привърженици на отбора си мислят, че щом обичаш Левски, значи си задължен годишно да оставяш 500-1000+ лева в касата на клуба без насреща да очакваш нищо. Да не задаваш никакви въпроси (без значение как се управлява клуба). Да не критикуваш треньорите и футболистите, когато представянето на отбора е лошо (иначе ставаш гаден хейтър, плювач и мрънкач).
За манталитета си напълно прав! Със сигурност се пренася върху отбора. Просто една не малка част от Левскарите свикнаха отбора да е от губещата страна и за тях това е напълно нормално.

10 пъти ти написах да ходиш да протестираш, а не да не бъдеш взискателен, но и 100 пъти да ти го напиша, ти ще си пишеш едно и също мнение ден след ден... И хората са казали-за да получиш трябва да дадеш-българинът винаги иска първо да получи, но ако може и да не дава-манталитет, какво да го правиш... Има и друга приказка-когато човек се стреми към нещо търси начин, а не си намира 1000 оправдания за да не го направи... Поне да не пречи на другите, които търсят начин...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 15 ное 2023 08:08

Яко си чешете езиците. Единия си спомня колко сме били взискателни края на 70-те. Друг пък говори, сега колко сме зле. Ала, бала, портокала. Общо взето съм забелязал, че за близо 40 години по стадионите, манталитета на голяма част от левскарите е същия като на чорбарите - и сегашните припознавачи. Искат всичко за тях, все мрънкат и все някой друг им е виновен (защо ли е толкова познато). Аз примерно още 2005 разбрах, че с футобола в България е свършено и съкратих нервите, които хабя. Журналисти и фенове + собствениците са най голямото зло за Левски, ако наистина имаше истински фенове, а не просто мрънкачи и позьори, стадиона щеше да е пълен всеки мач, независимо от резултатите. При близо, че ако не и повече от 2мил. София, оня ден с Ботев я имаше 4-5 хиляди. Ама искаме стадион, за какво е като няма да го пълним, защото Мъри не е треньор. Искаме победи и добри играчи, ама ще гледаме мачовете по ТВ, защото Костов е слаб треньор и няма да им стъпим. Искаме шампионска титлаа, ама ще правим протести и ще хвърляме бомби, защото Сираков е п.дераст.. Ама черепа, ама шофьора на англия, ама Мустака, ама правителството, ама палмите, ама раев, ама......

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 ное 2023 08:55

Sstefanov написа:Яко си чешете езиците. Единия си спомня колко сме били взискателни края на 70-те. Друг пък говори, сега колко сме зле. Ала, бала, портокала. Общо взето съм забелязал, че за близо 40 години по стадионите, манталитета на голяма част от левскарите е същия като на чорбарите - и сегашните припознавачи. Искат всичко за тях, все мрънкат и все някой друг им е виновен (защо ли е толкова познато). Аз примерно още 2005 разбрах, че с футобола в България е свършено и съкратих нервите, които хабя. Журналисти и фенове + собствениците са най голямото зло за Левски, ако наистина имаше истински фенове, а не просто мрънкачи и позьори, стадиона щеше да е пълен всеки мач, независимо от резултатите. При близо, че ако не и повече от 2мил. София, оня ден с Ботев я имаше 4-5 хиляди. Ама искаме стадион, за какво е като няма да го пълним, защото Мъри не е треньор. Искаме победи и добри играчи, ама ще гледаме мачовете по ТВ, защото Костов е слаб треньор и няма да им стъпим. Искаме шампионска титлаа, ама ще правим протести и ще хвърляме бомби, защото Сираков е п.дераст.. Ама черепа, ама шофьора на англия, ама Мустака, ама правителството, ама палмите, ама раев, ама......

Много ми допадна какво си написал :)
Поради същите причини не гледам мачове на мъжете ( споделял съм с вас и съм ви подканял да следите мачовете на децата от ДЮШ ) и не бях писал в този форум с години...
Обаче ми писна да се мрънка едно и също нещо вече половин година, при положение, че е минало и не може да се върне!
Сега очаквам пак да се започне със славизацията, Хитлер, 10%, това-онова, мрън-мрън, ама съм много готин-умен и без пари няма да ви отварям очите!
Почитания за Странджата и здраве за всички :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 ное 2023 08:59

Странджата написа:Не знам дали има алтернатива на собственик, директор, треньор и не знам още какво, но знам, че има алтернатива на атмосферата тук. Едва ли някой ще оспори тук твърдението ми, че тук пишат хора, които ги боли заради съдбата на Левски, боли ги сърцето, защото Левски е в него. Но не споделят болката си със събратя по участ, ами се нападат един друг и изливат горчилката от сполетялата ни участ в думи, от които също боли. А иначе, по-иначе може - както е казал поетът. Може да се обединят мненията ни в едно - ние страдаме, ръководството трябва да намери начин да ми облекчи страданието, трябва да се грижи за нас, защото ние сме клубът. Без нас той остава едно име - някога славно, но сега забутано в килера на българския футбол. Да престанем да си скачаме един на друг - всеки може да помогне на другия да намери по-пряк път до истината, заедно можем много повече. Да надмогнем себе си, да бъдем левскари - заедно. Иначе ни чака униние, самота и безнадеждно чакане на края ...

Това мнение трябва да се вижда на всяка страница.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 ное 2023 09:07

1palq4o1 написа:
Sstefanov написа:Яко си чешете езиците. Единия си спомня колко сме били взискателни края на 70-те. Друг пък говори, сега колко сме зле. Ала, бала, портокала. Общо взето съм забелязал, че за близо 40 години по стадионите, манталитета на голяма част от левскарите е същия като на чорбарите - и сегашните припознавачи. Искат всичко за тях, все мрънкат и все някой друг им е виновен (защо ли е толкова познато). Аз примерно още 2005 разбрах, че с футобола в България е свършено и съкратих нервите, които хабя. Журналисти и фенове + собствениците са най голямото зло за Левски, ако наистина имаше истински фенове, а не просто мрънкачи и позьори, стадиона щеше да е пълен всеки мач, независимо от резултатите. При близо, че ако не и повече от 2мил. София, оня ден с Ботев я имаше 4-5 хиляди. Ама искаме стадион, за какво е като няма да го пълним, защото Мъри не е треньор. Искаме победи и добри играчи, ама ще гледаме мачовете по ТВ, защото Костов е слаб треньор и няма да им стъпим. Искаме шампионска титлаа, ама ще правим протести и ще хвърляме бомби, защото Сираков е п.дераст.. Ама черепа, ама шофьора на англия, ама Мустака, ама правителството, ама палмите, ама раев, ама......

Поради същите причини не гледам мачове на мъжете ( споделял съм с вас и съм ви подканял да следите мачовете на децата от ДЮШ ) и не бях писал в този форум с години...
Обаче ми писна да се мрънка едно и също нещо вече половин година, при положение, че е минало и не може да се върне!
Сега очаквам пак да се започне със славизацията, Хитлер, 10%, това-онова, мрън-мрън, ама съм много готин-умен и без пари няма да ви отварям очите!
Почитания за Странджата и здраве за всички :)

Точно при юношите е най-голямата корупция и най-големите далавери със залагания. Пък и на кой му се гледат новите Табаковци, Начевци, Цачевци, Боримировци, Кировци, "Матерацита", Зизовци, Коен и т.н.?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 ное 2023 09:13

[offtopic]
blue avalanche написа:
1palq4o1 написа:

Почитания за Странджата и здраве за всички :)[/offtopic]

Точно при юношите е най-голямата корупция и най-големите далавери със залагания. Пък и на кой му се гледат новите Табаковци, Начевци, Цачевци, Боримировци, Кировци, "Матерацита", Зизовци, Коен и т.н.?

Ти, явно си наясно, но не знам от къде!
За момента ( вече 6 години ) не са ми искали и един лев за да играе малкия! Иначе и аз съм чувал за такива неща, но ВСЕ още не съм се сблъсквал с това.
Ако имаш подплатена с факти информация, моля да споделиш!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 ное 2023 09:26

Толкова ли беше сложно да се напише, това което публикува клуба като задължения към НАП по-рано, за да се знае от нас феновете, а не да се спекулира? Малко над 10 млн. лв задължения.
Зимата да се изкарва всичко на пангара и да се намали задължението на половина.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”