peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Хонда....След решението на БФС Лудогорец са закупили Тисера, Тиаго и Дени Групер , не знам статутът на израелските футболисти в Европа, но би трябвало да се водят извън ЕС.Жуниньо Брандао е представен за футболист на Лудогорец на 31.12.2021г. , през април е пратен в Операрио, отбор от серия С на Бразилия, в Разград е играл само в приятелски срещи по време на подготовката, няма официални мачове.Ами да кажем ,че си имам "собствени" източници и въпросното предложение е било внесено в ПЛ точно от името на ЦСКА-София( това е единствения отбор ,който се възползва от въпросните промени моментално , те не засягаха реално нито един друг от водещите отбори)
Защо се правиш на гламав.
Дени Групер има и румънско гражданство , така че въпросното правило по никакъв начин не се отнася към него.
https://www.transfermarkt.com/denny-gro ... ler/624717
Другия играч - Жуниор Брандао е собственост на Лудогорец от 2018г ,както ти писах , но той не играе в първия отбор
Както виждаш преди въпросния трансферен прозорец Лудогорец има 2 ма играчи извън ЕС ,които напускат клуба през въпросния прозорец. През същия прозорец Лудогорец привлича 3- ма състезатели извън ЕС ( Тисера, Тиаго, Рик) и след затваряне на трансферния прозорец остава с 3 играчи извън ЕС .
Какъв смисъл има Лудогорец да променя нещо ,като промяната не му носи никакви позитиви ,но носи позитиви на най-големия му противник в онзи момент ( разликата между двата отбора в онзи момент беше 2т).
Вече ти споменах ,че споменатия Караиванов само председателства заседанията на ПЛ - нито може да предлага каквото и да е , нито има право на глас за каквото и да е.
Усети ли как (пак) стана за смях
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B5%D1%80 Не виждам никъде да пише, че Групер има румънско гражданство.Знам, че целта на големите ти чаршафи е да докажеш колко са лоши тези от ЦСКА.Нека оставим аудиторията да реши кой е станал за смях.
Посочил съм ти линк към профила на играча, там е посочено и гражданството му.
Колкото и да се гърчиш ,като настъпен червей , любимия ти отбор определено има повече играчи извън ЕС от Лудогорец или греша,а

Та кой ( пак) стана за смях