peliforewer написа:Сега вече след като е разрешено всеки може да си взема до двадесет футболисти, спора е заради кого промениха правилника през февруари 2022г.Аз казвам, че е заради Лудогорец и показах факти, твоите мнения ги знаем.Как разбра, че ЦСКА стои зад предложението на ПЛ, лицето Караиванов с кой се свързва през последните години и да приключваме.Пиши по-кратко, чаршафите ти на 90% ги знаем наизуст.Чакам протокола от 2015г. и името на футболистите от ЦСКА получили българско гражданство още преди да дойдат в клуба.Като говорим за българско гражданство, Левски направиха рекорд, дори и Домусчиев ги правеше българи един по един от кумова срама, а Сираков ги побългарява анблок.
Кои са тези факти дето си ги написал ?
Кой е този футболист Брандао ? - имаше такъв футболист в Лудогорец през 2018г , не съм сигурен дали записа мачове за първия отбор.
Кой е този футболист Дани? - в Лудогорец във въпросния сезон няма футболист с такова име. Има играч Дени Групер ,не знма може да сте си много близки

Ето ти състава на Лудогорец за сезон 2021/22
https://www.transfermarkt.com/ludogoret ... on_id=2021
Ето го и състава на любимия ти клуб за същия сезон:
https://www.transfermarkt.com/cska-sofi ... on_id=2021
Всеки може да види със собствените си очи в кой отбор колко играча извън ЕС има и чий интерес е промяна на правилото. Лудогорец нищо не печели от промяна на правилото ,защото така или иначе те са си в "комплайнс" и със старото правило , докато за любимия ти клуб не е така и единствения отбор ,който печели от промяна на правилото е ...ЦСКА-София . Приятно или не това са фактите.
Лицето Караиванов е човек на Лудогорец , но той няма никаква власт в ПЛ. Само председателства събиранията и говори с журналистите, той дори не участва в гласуванията. Ами да кажем ,че си имам "собствени" източници и въпросното предложение е било внесено в ПЛ точно от името на ЦСКА-София( това е единствения отбор ,който се възползва от въпросните промени моментално , те не засягаха реално нито един друг от водещите отбори)
Относно кои са споменатите футболисти на любимия ти клуб? - да, има такива. Ще ти ги посоча когато ти отговориш на няколко от безбройните въпроси ,които съм ти задал примерно:
- Защо в Търговския Регистър на Република България е записано ,че ЦСКА-София е преименуван Литекс(Ловеч)?
- Дължи ми ли са към държавата сумите записани в доклада на "Аликс Партнерс" за кредиторите на КТБ?
- Кой е собственика на "Петрол"?
- Кои са тези мощни проспериращи фирми на ГГ ,чрез които се издържа любимия ти клуб?
- Защо любимия ти клуб официално благодари на ББ ,за вкарването в ППЛ?
- Дължими ли са сумите ,които любимия ти клуб е получил под формата на кредити на вече фалирали фирми на ГГ?
- Каква е разликата между "реконструкция" и "нов строеж" ?
- Колко е максимално разрешената "плътност" и "интензивност" в Борисовата градина и в частност в парцела на стадион Българска Армия.
- Как ще коментираш думите на Осман Октай относно това ,че ГГ е поставено лице на ББ и ДП?
Относно онзи "протокол" от 2015г - първо отговори на горе написаните въпроси . После ако имаш желание може да се обзаложим какво е написано във въпросния протокол. Ще депозираме сумите от облога и ще го заверим и ще се разберем на определени условия след това ще проверим какво е вписано в протокола. Все пак не очаквай , че ще ти покажа поверителни документи ,които ще взривят целия български спорт( не само футбол) в един форум, само за да те направя за смях - така или иначе за смях те правя във всеки един момент ,който си пожелая.
Само ще ти дам един джокер , понеже знам ,че никога не си имал нищо общо с професионален спорт - кога се тегли жребия за допинг контрол ( има записано в правилника) и кога цялата делегация на Литекс напусна стадиона.
Ако става дума за натурализирани футболисти - дето се казва срещу вас да тичаме ,не можем да ви достигнем. И вас , и Лудогорец . Да ти споменавам ли кои са първите натурализирани футболисти и от кой клуб?