В темата за първия мач колега е написал, че е вредно всеки нов треньор да се сравнява с Мъри, като не отрича огромните му заслуги.
Няма как всеки следващ треньор да не бъде сравняван с Мъри.
Стоилов дойде в най-трудния момент за отбора. Селектира и създаде този отбор, излъчващ радост от играта, и от който всички се страхуват. Според мен самият Столиов след зациклянето с резултатите усети, че на отбора му трябва нещо ново. Затова напусна. Основно правило в колективните спортове е, когато нещата не вървят, се сменят изпълнителите или треньора. По-безболезнено е треньора. Разните фенски приказки и изнесени пикантерии от кухнята на клуба са ала-бала. Топузаков не само успя да запази отбора, но и го класира за евротурнирите, като в последните два мача се гъбаркахме с двата претендента за титлата.
Надявахме се тайно Костов да надгради и да смени "правилния футбол". Засега с неговия "умен" футбол в Европа ни се получи. Много по-трудно ще му бъде в българското мафиотско първенство, в което почти всички отбори са на мутри. Какво става със съдийчетата, които ни свириха в загубените срещи?
ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30
wilge написа:Сашо написа:Точно същия мач направиха и с Дармщадт. Вероятно същия ще е и сега с Майнц. С нас ще направят промяната и ще започнат доста атакуващо. Вкарат ли ни до 15-20 мин. може и да ни качат на разлика. Ако обаче защитата ни запази хладнокръвие и Пламен има ден, с всяка изминала минута нервноста на швабите ще нараства и ще бъдат доста уязвими за контри. Хикс не го виждам аз. 1/2 при отношение 80/20 %. С пълни пожелания да видим още веднъж погледа на невярващия на очите си Трап. Поне още веднъж!
И аз им гледах мача с Дармщат. Не изглеждаха като страшилище. Не бяха страшлище и в София. Имат изключителна дисциплина, физически ни превъзхождат, по-бързи са, правилното им заставане и придвиждане по терена говори за тактическа грамотност, но техническите им умения се ограничават до сигурно спиране на топката, точност на подаванията и силни, но не винаги точни, удари към вратата. Имат и слаби страни. Предполагам, че Костов и щаба му са ги анализирали и сигурно ще се въползват. Прогнозата ми за първия мач беше 2:1 за нас, но Роналдо ме издъни. Ако се опитат да ни натиснат и изпуснат Уелтън със сиурност ще берат ядове. Може Рикардиньо да е по-адекватен, Роналдо да се реабилитира, или Галчев да затвърди отличните си европейски изяви с гол.
Дано съдията бъде безпристрастен!
До тук евроучастието на Левски е успех, а ако ги отстраним може да се превърне в нова приказка. Много хора имат такива очаквания, а още по-хубаво ще бъде очакванията да се сбъднат.
То май и не е голяма философѝя да се анализират. Всеки на позицията си е като зъбчато колело в машина. Изключени са индивидуални импровизации и въображение. То не, че ние изпъкваме с такива, но си е наш чар за разлика от суровата дисциплина. Би било перфектен бонус ако днес Майнц успеят да поведат, да се гледа внимателно какво е поведението им, когато им е нужен гол. Машината работи според ситуацията, няма с какво да те изненада

- levskarcheto96
- Контакти:
Ако Митков пак е напълнил гащите, може и да ни качат на разлика. Все едно, важното беше да не се губи интригата изцяло след първия мач, на който не можах да присъствам, но за реванша ще съм във Франкфурт да дера гърло.
За всички млади футболисти/каквито са болшинството при нас/един мач с противник като Айнтрахт се равнява може би на няколко местни дербита.С подобни мачове бързо се израства.Смятам че критиките към Митков са неоснователни.Той е най-малкият в същото време болшинството топки минават през него и ако се погледне статистиката той е футболиста с най-висок коефициент точни попадения.
Сашо написа:wilge написа:Сашо написа:Точно същия мач направиха и с Дармщадт. Вероятно същия ще е и сега с Майнц. С нас ще направят промяната и ще започнат доста атакуващо. Вкарат ли ни до 15-20 мин. може и да ни качат на разлика. Ако обаче защитата ни запази хладнокръвие и Пламен има ден, с всяка изминала минута нервноста на швабите ще нараства и ще бъдат доста уязвими за контри. Хикс не го виждам аз. 1/2 при отношение 80/20 %. С пълни пожелания да видим още веднъж погледа на невярващия на очите си Трап. Поне още веднъж!
И аз им гледах мача с Дармщат. Не изглеждаха като страшилище. Не бяха страшлище и в София. Имат изключителна дисциплина, физически ни превъзхождат, по-бързи са, правилното им заставане и придвиждане по терена говори за тактическа грамотност, но техническите им умения се ограничават до сигурно спиране на топката, точност на подаванията и силни, но не винаги точни, удари към вратата. Имат и слаби страни. Предполагам, че Костов и щаба му са ги анализирали и сигурно ще се въползват. Прогнозата ми за първия мач беше 2:1 за нас, но Роналдо ме издъни. Ако се опитат да ни натиснат и изпуснат Уелтън със сиурност ще берат ядове. Може Рикардиньо да е по-адекватен, Роналдо да се реабилитира, или Галчев да затвърди отличните си европейски изяви с гол.
Дано съдията бъде безпристрастен!
До тук евроучастието на Левски е успех, а ако ги отстраним може да се превърне в нова приказка. Много хора имат такива очаквания, а още по-хубаво ще бъде очакванията да се сбъднат.
То май и не е голяма философѝя да се анализират. Всеки на позицията си е като зъбчато колело в машина. Изключени са индивидуални импровизации и въображение. То не, че ние изпъкваме с такива, но си е наш чар за разлика от суровата дисциплина. Би било перфектен бонус ако днес Майнц успеят да поведат, да се гледа внимателно какво е поведението им, когато им е нужен гол. Машината работи според ситуацията, няма с какво да те изненада
Изпълни ти се желанието

Много единоборства днес. Придружени с много бягане и фалове (в не малко случаи груби). Ако мачът в четвъртък се развие по подобен сценарий, нищо добро не ни очаква.
Мача няма ли да го дават по Диема, не са го обявили.
- blue avalanche
- Контакти:
Митков не става за такива мачове. Нито има нужната физика, нито самочувствие.
Бавно се освобождава от топката. Пасове основно назад към ЦЗ.
Цунами беше разнищен.
Роналдо е "криминален престъпник". За такива пропуски трябва да се носи наказателна отговорност.
Немците вкараха ранен гол и си помислиха, че могат да доиграят мача. И бяха наказани. Сигурно ще си вземат бележка. Те могат да си вдигнат нивото, ние играхме на максимум.
Мое мнение...
Цунами беше разнищен.
Роналдо е "криминален престъпник". За такива пропуски трябва да се носи наказателна отговорност.

Немците вкараха ранен гол и си помислиха, че могат да доиграят мача. И бяха наказани. Сигурно ще си вземат бележка. Те могат да си вдигнат нивото, ние играхме на максимум.
Мое мнение...
blue avalanche написа:Митков не става за такива мачове. Нито има нужната физика, нито самочувствие.
Цунами беше разнищен.
Роналдо е "криминален престъпник". За такива пропуски трябва да се носи наказателна отговорност.![]()
Мое мнение...
В общи линии съм съгласен. Един път можем да ги излъжем, два пъти вече ще е много трудно. Настройвам се за почетна загуба, пък каквото дойде отгоре е бонус.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Тази седмица финализират сделките за Муани и Линдстрьом.
Пожелавам ви да е преди мача в Четвъртък
Пожелавам ви да е преди мача в Четвъртък

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]