ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Мнениеот Highlander » 25 авг 2023 17:42

noo написа:В първия мач германците играха с не повече от 50% от възможностите си. Хубавото е, че и ние не показахме максимума. Както написах, доста ни попречи липсата на опит и неувереността. Затова до 35 минута бяхме надиграни. Второто полувреме ги надиграхме, като имаше моменти, в които германците изпадаха в глуха защита.
Най-нормалното е да отпаднем, но покажем ли максималните си възможности и не малка доза късмет, то може да хвърлим голямата бомба.

Все още сме в играта и шансовете да продължим не са малки.
Същност германците играха по абсолютно същия начин и с Дармщат. Просто имат много нови играчи, нов треньор, не са се сработени, не са във форма и най-вече нямат игрови ритъм,защото почти нямат официални мачове. А, ако наистина продадат Коло Муани съвсем ще втасат.
Обаче направим ли грешки, като тази на Митков ни е спукана работата.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 25 авг 2023 19:03

Точно същия мач направиха и с Дармщадт. Вероятно същия ще е и сега с Майнц. С нас ще направят промяната и ще започнат доста атакуващо. Вкарат ли ни до 15-20 мин. може и да ни качат на разлика. Ако обаче защитата ни запази хладнокръвие и Пламен има ден, с всяка изминала минута нервноста на швабите ще нараства и ще бъдат доста уязвими за контри. Хикс не го виждам аз. 1/2 при отношение 80/20 %. С пълни пожелания да видим още веднъж погледа на невярващия на очите си Трап. Поне още веднъж! :mrgreen:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 25 авг 2023 20:46

NOMER14 написа:Ще го напиша пак.
При двата случая, когато елиминирахме Щутгарт, резултатът от първия мач бе 1-1, като противникът винаги повеждаше. В единия случай бяхме гости, във втория домакини.
За реванша в София и Боби Михайлов да пиша ли?
Пиши, ама не забравяй да пишеш и какви футболисти играеха тогава в Левски и какви сега :lol:
Някои определят онзи отбор, като най-добрият и комплектован в цялата история на клуба(аз лично не съм съгласен).
Сегашният като какъв би го определил?
Как да е. Хубаво е да има паралели, хубаво е и да има надежди, а най-хубаво е те да се сбъднат и оправдаят, дай Боже. Ама не е зле и да сме здраво стъпили на земята и да сме в днешната реалност :!:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2023 21:07

rane написа:
NOMER14 написа:Ще го напиша пак.
При двата случая, когато елиминирахме Щутгарт, резултатът от първия мач бе 1-1, като противникът винаги повеждаше. В единия случай бяхме гости, във втория домакини.
За реванша в София и Боби Михайлов да пиша ли?
Пиши, ама не забравяй да пишеш и какви футболисти играеха тогава в Левски и какви сега :lol:
Някои определят онзи отбор, като най-добрият и комплектован в цялата история на клуба(аз лично не съм съгласен).
Сегашният като какъв би го определил?
Как да е. Хубаво е да има паралели, хубаво е и да има надежди, а най-хубаво е те да се сбъднат и оправдаят, дай Боже. Ама не е зле и да сме здраво стъпили на земята и да сме в днешната реалност :!:

Оня отбор с Щутгарт направи 7 поредни победи срещу ония.
Левски е вечен и трябва постоянно да се припомня историята ни, а тя срещу западногермански отбори е трудно достижима и за отбори от топ първенствата.
Относно коя формация е била най-добра. Има отбор на Гунди, отбор на Панов, отбор на Наско, отбор на Гонзо, отбор на Боримиров...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 авг 2023 21:22

Към статистиката може да прибавим бенефиса за 80-годишнината ни срещу Байерн 3-1. Баварците с изключение на Шол играха без националите си. Е, след 2 месеца половината от тези момчета с Ицо и компания биха и недошлите им София национали в Щатите.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 авг 2023 10:06

Сашо написа:Точно същия мач направиха и с Дармщадт. Вероятно същия ще е и сега с Майнц. С нас ще направят промяната и ще започнат доста атакуващо. Вкарат ли ни до 15-20 мин. може и да ни качат на разлика. Ако обаче защитата ни запази хладнокръвие и Пламен има ден, с всяка изминала минута нервноста на швабите ще нараства и ще бъдат доста уязвими за контри. Хикс не го виждам аз. 1/2 при отношение 80/20 %. С пълни пожелания да видим още веднъж погледа на невярващия на очите си Трап. Поне още веднъж! :mrgreen:

И аз им гледах мача с Дармщат. Не изглеждаха като страшилище. Не бяха страшлище и в София. Имат изключителна дисциплина, физически ни превъзхождат, по-бързи са, правилното им заставане и придвиждане по терена говори за тактическа грамотност, но техническите им умения се ограничават до сигурно спиране на топката, точност на подаванията и силни, но не винаги точни, удари към вратата. Имат и слаби страни. Предполагам, че Костов и щаба му са ги анализирали и сигурно ще се въползват. Прогнозата ми за първия мач беше 2:1 за нас, но Роналдо ме издъни. Ако се опитат да ни натиснат и изпуснат Уелтън със сиурност ще берат ядове. Може Рикардиньо да е по-адекватен, Роналдо да се реабилитира, или Галчев да затвърди отличните си европейски изяви с гол.
Дано съдията бъде безпристрастен!
До тук евроучастието на Левски е успех, а ако ги отстраним може да се превърне в нова приказка. Много хора имат такива очаквания, а още по-хубаво ще бъде очакванията да се сбъднат.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2023 13:53

Първия обезателно да хваща Батков за мустака и да го товари на аероплана с отбора. Лафчис също. И двамата са на страшен кадем дотук!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 авг 2023 19:34

Левскари,

ПФК „Левски“ ви кани да сътворим заедно поредния „син“ купон в четвъртък. За срещата-реванш с немския „Айнтрахт“ ще бъде изградена видео стена на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, пред която всеки желаещ ще може да подкрепи отбора, макар и от разстояние. От битките с „ПАОК“ и „Апоел“ (Беер Шева) помним, че хубавите емоции на „Герена“ могат да заразят футболисти и треньори независимо в коя точка на планетата са.
Повече подробности ще бъдат обявени в следващите дни.
Само „Левски“!

Върни се в “Левски”