Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 10:12

rane написа:.... Отваряш сайтът на УЕФА и започваш да четеш:
https://disciplinary.uefa.com/updates/
https://disciplinary.uefa.com/stadium-bans/
....

Няма информация за нашия мач, но пък последните публикувани решения са от миналия четвъртък (27.07.2023). Вероятно синята УЕФА не качва всичко и веднага на сайта, но аз ще мятам по едно око, че ми е любопитно как ще накажат северномакедонските припоци.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 02 авг 2023 11:04

Дежурният делегат Жан-Пол Миевис е описал всички инциденти на стадиона. Обвиненията към Шкупи са доста тежки. Това със сигурност ще им докара поне 2 мача без публика.

При подобни скандали УЕФА действа светкавично и направо занимава апелативния си орган, за да не се губи време с обжалване. Заседанието ще е в понеделник, като санкциите ще бъдат ясни или вечерта, или във вторник сутринта.

При изчакване на решение от дисциплинарната комисия може да има обжалване и така наказанието да се отложи, а мачовете от предварителните кръгове в евротурнирите са през седмица.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 авг 2023 11:10

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Ми, следвайки горната логика, все пак не е ли по-добре да се протестира късно, отколкото никога, срещу всеки следващ кърлеж, който смуче от клуба, независимо кой е той, дали наркос или Първенец? Пък и да няма после - Вие къде бяхте, когато Сираков ала-бала...
Да не говорим, че мащабите при едните и другия сякаш са несъизмерими по отношение на пара, дългосрочно заборчаване и т. н., ама здраве да е.

Няма шанс да протестират НКПСЗ и техните покемони докато благо си управляваха Левски :geek:
Сега да не продължаваме онзи спор(щото и след бибоченцето имаха представител ТСБ 2 години в УС- после СЗ при шофера, абе рай) кой кога е управлявал по време на парашутистите на Буци.
Между другото бих се радвал да напишеш по време на онези и сега на Сираков кой колко е загробил.

Другото е по приятно, разграбен стадион 8-)

Не ми е известно НКПСЗ да са управлявали Левски, през коя година е било това? Това, че са имали предатавител в УС (7 или 9 членен, ако не бъркам) е друго.
Ти твърдиш, че онези са загробили Левски повече, отколкото Сираков и Палмс ли? :o
Не мога да ти извадя точна сметка до стотинка, разбира се... ама само от десятъка и потенциалния десятък от почти всичко в клуба би следвало изобщо да не си и помисляш за подобно сравнение.
Само пълни стадиони и настроение покрай мачовете! 8-)

Пак ще стане дълго и широко, да не влизаме в излишна полемика, хем имаха представител, хем и почти всички парични пера им бяха дадени, майната им...
За болднатото, моля те чети и ти с разбиране да не влизаме в излишни тъпотии, мисля, че точно го написах (виж болднатото), та ако ти се рови и можеш да направиш за всеки един от парашутистите до ден днешен по периоди кой с колко е загробил защото е мътна и кървава, аз бих чел с удоволствие... разбира с, че надали някой може до стотинка да извади всичко, но пък ако ти се занимава ... до колкото си спомням при Батков беше от сорта на общите дългове между 2-2.5 милиона, това по спомени, макар не е твоя работа или на някой друг а на онези скопени джурналисти!

Другото е ясно, САМО СИНИТЕЕЕ 8-)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 авг 2023 11:13

Sstefanov написа:
rane написа:
sinqkrepost1914 написа:И какво последва от тези ''реакции'' ? Щото виждаме от доносите на подочвеците какво последва. Ако си мислиш, че тяхното правителство не се е намесило за да стигнем до това наказание от уефа, се лъжеш. Гаранция са им превели на 20 езика какво са скандирали нашите фенове.
бфс са толкова нелигитимен орган от години, че каквото и да напишат трябва да отива директно в канала. Същото важи и за тиквата. Евтин пр, но вие пляскайте, ако искате. До следващия наръган. Тогава може да ни глобят двойно.
Ти къде провери, дали и колко са наказани шиптърите?
Пляскащите са в подкрепа на собственика на заплата, пляс-пляс. Доколкото аз четох, същият този собственик се е изнесъл веднага след мача, а обикновените привърженици са събирали пари, за да се плати за освобождаването на задържаните запалянковци на Левски.
Г-н мажоритарят не го е било еня за скандиранията. Ай сиктир за пореден път. Него го вълнуват други неща.
Боримиров писал ли е до УЕФА, дал ли е възражение за действията и скандиранията на шиптърите против българите и България. Някой друг от клуба? Някой от десятък и ко нещо?

Почваш вече да си измисляш, сираков не е бил в македония.

Изображение
Изображение
Последна промяна от rane на 02 авг 2023 15:25, променено общо 1 път.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2023 11:39

Kotooshu написа:....
. .. Пак ще стане дълго и широко, да не влизаме в излишна полемика, хем имаха представител, хем и почти всички парични пера им бяха дадени, майната им...

Добре, няма нужда от излишни полемики, ама как да подмина това сега? :)
Паричните пера, входящите имаш предвид, предполагам, на едно ПФК, са:
- Спонсорски/рекламни приходи.
- ТВ права.
- Продажба/наеми на футболисти.
- Продажба на билети/карти.
- Магазин/мърчъндайзинг.
- Приходи от ЕКТ/солидарност и т. н.
Бах тоя зъл наркопредставител, всичко това ли е ограбил или управлявал в Левски, бидейки в УС с още 6 човека? :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 авг 2023 11:43

TristaNNN написа:
. .. Пак ще стане дълго и широко, да не влизаме в излишна полемика, хем имаха представител, хем и почти всички парични пера им бяха дадени, майната им...

- ТВ права.
- Магазин/мърчъндайзинг.
Бах тоя зъл наркопредставител, всичко това ли е ограбил или управлявал в Левски, бидейки в УС с още 6 човека? :o

да ви кажа ли как ми изглеждате отстрани? Единият вика - циганите крадат кокошки, бият бабички, джебчийстват. а другия вика - да, ма белите якички, дето крадат ддс с милиарди са по-вредни за икономиката. Ми и двете са вредни, но едното е видимо от всеки, а за другото трябва и малко акъл, за да ти светне по шапката ламБата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 авг 2023 11:51

TristaNNN написа:

- ТВ права.
- Магазин/мърчъндайзинг.

Сериозно ли искаш да започнем какво беше по времето на шофера, явно си се настроил да ги браниш отново и отново или по партийна линия го караш. После не се сърди като някой ти каже, що браниш наркосите, да браниш ги пич и то много здраво ... после Любчо бил лош, добре :)
Ясно, че трябва всичко да се забрави какво е било преди мажоритаря, ама вече прекалявате.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 02 авг 2023 12:12

rane написа:
teerr написа:
rane написа:
teerr написа:Още един от ЕЛИТА,дето тръгнал да оправя света!А посолството как мисли,дали е нормално да режем младите момичета като прасета по Коледа....

Не, не е и никога не е било нормално да има такива изверги :idea:
Интересно ми е, дали е нормално толкова хора "случайно" да падат от балкони?
Едно време някои хора бяха принудени да приемат странни неща за нормални. Това беше в едно друго време и в един друг строй. Тези дето не го приемаха за нормално ги пращаха на екскурзия из определени кътчета на НРБ.

И издигнахме да ни управляват от оная порода , лауреати на награди,дето носеха главите срещу 50 000 лв ,а после с няколко костюма , метри басма и нови галоши се прибираха на топло при семейството,аре няма нужда.......
Нещо удобно забрави да отговориш на въпроса ми :lol:
С останалото описа комунизма, поддръжниците и наследниците му!

Спомени от бъдещето............Няма проблем ша местим въздуха.........
Воден от директивата АЛ ЙО"важно е само комунистите да не дойдат на власт" Ганьо отново настъпи мотиката. Буковото държале едва не строши твърдия му череп. Милиони еврозвезди затанцуваха в небето посред бял ден.
Изправи се едвам и продължи напред.
Итн.
Из " Разкази с очакван край".
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 авг 2023 12:19

teerr написа:Спомени от бъдещето............Няма проблем ша местим въздуха.........
Воден от директивата АЛ ЙО"важно е само комунистите да не дойдат на власт" Ганьо отново настъпи мотиката. Буковото държале едва не строши твърдия му череп. Милиони еврозвезди затанцуваха в небето посред бял ден.
Изправи се едвам и продължи напред.
Итн.
Из " Разкази с очакван край".
И пак удобно забрави да отговориш на въпросчето ми :lol:
Да ти го припомня ли или сам ще се върнеш да го прочетеш?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 авг 2023 12:24

Айде комунистите в други теми!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”