efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30
Нека чуем отново от феновете на "собственика" - Наско Сираааакоооов, пляс, пляс. И ви говорихме от много време, но легенда бил, оня алчния Мърльо на къв се правил, Манолов бил болен мозък и т.н. Е, сега как е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Само не разбрах логиката днес да играем с резервите а с тирето с титулярите...
Някой да обясни
Някой да обясни
Последна промяна от groti на 03 юни 2023 22:25, променено общо 1 път.
110 години любов!
И какво правим, ако срещу тирето пуснем титулярния състав и Цунами получи картон, Уелтон и Краев се контузят. Пак ли ще ми говорите , че пазим състава за баража
Браво на младите момчета, играха колкото могат. Срам ме е от Топчо.
-
- Контакти:
tmanolov написа:Нека чуем отново от феновете на "собственика" - Наско Сираааакоооов, пляс, пляс. И ви говорихме от много време, но легенда бил, оня алчния Мърльо на къв се правил, Манолов бил болен мозък и т.н. Е, сега как е?
Левски си има треньор, треньор който знае че няма да е треньор от догодина.
За къв чеп му е на Топчо да играе по свирката на Сираков, ако има такава?
veni__85 написа:И какво правим, ако срещу тирето пуснем титулярния състав и Цунами получи картон, Уелтон и Краев се контузят. Пак ли ще ми говорите , че пазим състава за баража
От какво точно те е срам? С такъв съдия толкова. С резерви и голобради момчета правим гоУемия шамион смешен и трябва съдията да го подпира
alexdb написа:Надявам се, че вече е ясно защо играем в този състав и се пускат младите играчи.
Такова безобразно съдийство и отбор, който е готов да чупи крака, но да се добута до победа не бях виждал отдавна. Грозно, грозно, грозно. И тия ще ми стават шампиони.
Това влизане срещу Митков си е директен червен картон, но съдията и жълт не даде. Просто няма какво да се коменира.
+
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Мач който ще остане в историята.
Тук капацитетите вече знаят с кой състав ще играем с тирето... мъка, пълна
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
-
- Контакти:
Сега тирето да страда. Бии чорбата по глават бии бии бии
Може би за победа срещу ЦСКА дават повече точки .Или са имали информация че няма смисъл да се напъват срещу хегемона .Не вярвам Стоилов така сам да си плюе на авторитета но Топчо като времянка е лесен за манипулиране