KIL написа:W84me написа:Ооо, Левски баражееееен
...И после идва Хамрун...
Вие повече заслужавате, викаш, Европа, особено с традиционното надупване срещу Тирето :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
KIL написа:W84me написа:Ооо, Левски баражееееен
...И после идва Хамрун...
veni__85 написа:Със сигурност минимум бараж, и вече може да правим сметки. Числото едва ли ще вземе точки срещу Разград и тирето. Поне Х в Разград и победа срещу тирето ще сме трети.
alexdb написа:veni__85 написа:Със сигурност минимум бараж, и вече може да правим сметки. Числото едва ли ще вземе точки срещу Разград и тирето. Поне Х в Разград и победа срещу тирето ще сме трети.
Много място за сметки нямаме. Числото има последен мач с буферите от Пловдив, които както се вижда вече са във ваканция. За съжаление имат предимство в преките мачове, а вероятността ние да вземем 4 т. в останалите ни два мача е малко вероятно.
Тук за нас има друга драма - дали да се хвърляме на Тирето и Каузата или да се пазим за баража от картони и контузии. Че имаме бая висящи играчи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
veni__85 написа:icemanbg33 написа:veni__85 написа:Със сигурност минимум бараж, и вече може да правим сметки. Числото едва ли ще вземе точки срещу Разград и тирето. Поне Х в Разград и победа срещу тирето ще сме трети.
С този треньор за съжаление не мисля че ще вземем нещо и от тирето и от Лудогорец.
Отбора е изключително разпокъсан и всеки отбор с адекватни футболисти ще ни разнищи. Дано не съм прав де.
Хайде стига с треньора...
Не съм адвокат нито на Мъри, нито на Сираков, но колко точки взе Мъри срещу морето този сезон.
Левски е над Мъри и над Сираков.
Топчо дава всичко от себе си и трябва да го подкрепяме.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
icemanbg33 написа:veni__85 написа:Със сигурност минимум бараж, и вече може да правим сметки. Числото едва ли ще вземе точки срещу Разград и тирето. Поне Х в Разград и победа срещу тирето ще сме трети.
С този треньор за съжаление не мисля че ще вземем нещо и от тирето и от Лудогорец.
Отбора е изключително разпокъсан и всеки отбор с адекватни футболисти ще ни разнищи. Дано не съм прав де.
mikata написа:Направо си минахме метър, няма какво да се заблуждаваме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 86 госта