metodito написа:THE G.A.M.E написа:Понеже темата за мача е заключена, ще си изкажа тук мнението ...
Мъри, Ивков, няма ги. Трябва да го преживеем.
Клише е, но Левски е по-голям от всяка личност ...
Не е така, защото "Левски" без Мъри може и да не живее дълго. Той беше двигател на това публиката да пълни стадиона - пари, спасение, той беше двигател за много да даряват - пари.спасение. Той докара и разви за кратко време футболисти, които ако утре палмите врътнат кранчето и си вземат парцалките, вдругиден тези футболисти ще ги продадем и ще получим малка глътка въздух. Той можеше да ни изкачи наистина в друга орбита. Но няkoj се уплаши. Кой ли може да е... Но и си прав. "Левски" и да изчезне от футболната карта на България, ще живее в нас.
Друго имам на предвид - И да се тръшкаме и да се блъскаме, станалото-станало !
Тоест, нямаме машина на времето и не можем да върнем нещата.
Въобще не оспорвам влиянието на Стоилов ( а и нямам намерение ) върху посещаемостта и еуфорията в левскарската общност за последните 15-16 месеца.
Но той взе своето решение. Според мен можеше да прояви повечко гъвкавост и нещата да се случат като в "белите страни" - след краят на сезона.
Но знаем, че българите сме с голямо его, което често поставяме над общите интереси.
И Мъри и Наско са такива егоисти ...
Не вземам страна кой-крив, кой-прав.
За мен, и 2-мата са виновни в някаква степен.
Стоилов си тръгна заради Ивков.
Аз този Ивков не го разбрах какво по-точно работи.
Освен, че получава оферти чрез СМС-си ...
И тук ролята на родните журналя ...
Бе, деЙва, как па един не звънна в Русия и Дания да пита - "Аджеба, тука в България спорим, отправяли ли сте оферти за играчи на Левски, или ... ?