Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 25 апр 2023 10:12

NOMER14 написа:Да се дават примери с мачове на отбора в Ерата Гонзо е нелепо. С Гонзо всеки можеше да стане шампион. Последната титла на Кокала е именно благодарение на Гонзо, който жертва кариерата си и бе на терена двадесетина минути в мача срещу червените. Последните бяха умрели от страх като мишлета пред котка. Недолюбвания от Мъри Гонзо бе пуснат срещу Барса, за да удари няколко лакътя на хулигана Пуйол и да му покаже, че и българите могат да играят мъжката.
Каква ирония само...
Тук най-оплювани са футболистите, дали най-много за Левски в близкото минало - Наско, Гонзо, Боримиров, Мъри, а сега и Топчо. Неслучайно те и са рекордьори.
Защо го няма това при припоците? Ами защото те нямат футболисти с повече от 100- 200 мача при тях.

Гонзо за мен е най-голямата ни жива легенда, но това не пречи да му се сърдя, че прецака отстраняването на Бате с онази тъпа дузпа - трактористчетата се бяха наакали от страх и отиваха към разгром, ако бяхме вкарали. Оттам второ влизане в групи и вече наистина щяхме да сме в друга орбита, въпреки Батков и неговите глупости, но не му било писано.

Иначе си беше голям мъжкар и биткаджия, за съжаление, не стана треньор от него. Но никога не каза лоша дума за отбора ни, а показването на анатомични органи и/или бягането от отбора за пари и/или стригането нула номер са патентни на някой друг.

Боримиров беше наистина страхотен футболист -все пак приказката беше с негово дейно участие, но близките му връзки с едни такита и сега с едни палми определено водят до самозабравяне от негова страна....

А Топчо - мега мъжкар, но за терньор? Е, дано ме опровергае. За мен лично класиране в ЕКТ, ако се случи, ще е огромен успех и (поне за тези оставащи мачове) изцяло дело на Топчо. Дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 апр 2023 11:59

rane написа:Ако си обективен, би трябвало да споменеш, че публиката му скандираше името след онзи мач с кървавия гол на Гонзо. Херо беше наказан и изгледа мача на телевизор в тунела, а при гола изхвърча като тапа от тунела. Хората му скандираха името тогава. Аз бях точно до тунела .
Също така на едно гостуване на Левски в Бургас, хората от агитката неколкократно пак му скандираха името, за да го подкрепят в битката му с рака.

Като кажеш лошото не е зле да кажеш и доброто!

Мисля се уточних и говорех за Б, там много-много не го тачеха.
Извинявам се, че ви се намесих в разговора.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 апр 2023 12:19

tmanolov написа:Само Левски

Няма смисъл да ме коментираш, пак фермани, а накрая нищо не си прочел, та пък и да си го разбрал.
Който трябваше разбра какво имах предвид и на всичко отгоре ..." камъните с прозрачността са в градината най вече на Сираков" и ако някой джурналист си намери топките би трябвало да го срине със земята собственика ни, ама и това е друга тема.
И да, трябва да се припомнят разни неща, защото се вижда кой-как си върти гъзО, удобно му когато има изгода от нещо.
Щото ти четох малко от фермана, ще ме извиняваш... като говориш за дики спомени и един друг участник, да бъдем коректни.
Та ако искаш се сети и след титката кой пламенно бранеше "дарението" на шиши и в момента какъв го играе и при кои.
САМО ЛЕВСКИ!!!

tochavos написа:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 25 апр 2023 12:22

metodito написа:
NOMER14 написа:Мето,
Не само ВИФ раздава дипломи на вся и все. Последните 2-3 години имах възможност да имам наблюдение на технически и хуманитарни вузове. Калпазани, на които не бих дал средно, дори основно образование, получават вишу.
Таймингът на Герб е толкова натрапчив, че вече не го и коментираме.
Относно златна кокошчица Мъри, дето снася златни яйчица, не се харесва на тия, които нямат достъп до яйцата и не искат яйца, а тенекета, за да се хвалят пред прасета. Хубава рима се получи.
Класикът е казал, че случайност е пресичане на две необходимости. Не знам дали това го учат още по философия за вишуту.

Ох, знам за това, което говориш. Имам приятел, който е доцент в търновския университет и казва, че положението е просто трагично. Почва да няма специалисти по много неща.

Това положение не е от вчера и днес. Разрояването на ПУЦОвете, защото така наречените унита са си ПУЦове в по-голямата си част, кухите титли и печатането на дипломи и както казват френците воала. Все още има няколко неща, които си заслужават да се учи в Бг, но другото е потрес, имам пряко наблюдение тъй като съм от тези среди, от години извън Бг.

Колкото до тренерите, ами няма как да се получи с тях, след като хората, които ги обучават са си физкултурници с титли и не на последно място базите са трагедия (не случайно Мъри искаше нормални стадиони и условия за футбол вкл. за малките).

В Бг има няколко тренера, които разбират играта : бай Гроздан, Херо, въпреки защитната му и предпазлива тактика, но има нюх, и Мъри, на който обаче му трябва доста време да си развие отбора, хеле пък ако са сбириток. Другите са си физкултурници.

Стойчо Стоев може да ни свърши работа, държеше съблеканята с приятелство, нещо което е в основата за успешен тим, но до тук, при него няма как да има развитие на някой играч с цел продажба.

Разкарването на Мъри може да има огромни негативни последици, те част вече се виждат - разединението.

И последно, с оглед на годините ми, аз лоша дума за Левскар , легенда на клуба в случая Сираков, Мъри или Борето няма да кажа, доста радост са ми носили...та така.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 апр 2023 12:25

Втората най-влиятелна фракция в "синята" агитка - "Ултрас Левски", се разпадна. След серия от вътрешни сбивания и скандали фенклубът окончателно спря да посещава мачове на отбора.

За последно представители на "Ултрас Левски" бяха организирано в първия пролетен кръг, когато "сините" посрещнаха Черно море на стадион "Ивайло" във Велико Търново, след като бяха наказани с лишаване от домакинство. Оттогава емблематичната агитка, която подкрепяше отбора от сектор "А", не ходи на мачове. Само шепа от феновете, заставали зад знамето на "Ултрас Левски", идват на трибуните, но като обикновени привърженици.

Проверка на "Мач Телеграф" показа, че заличаването на фракцията е стартирало с масов вътрешен бой след загубата на Левски от Хамрун в Европа. В сдружението, в което доскоро основна бройка привърженици бяха от фенклубовете "South Division", "Синя Хунта" и изгонени от "София-Запад", са си спретнали масов бой още на "Герена", докато излизат от стадиона.

Скандалите се засилили още повече, след като двама от основните тартори на "Ултрас Левски" - Адриан - Дългия и адашът му - Адриан по прякор Щази, по различни причини ограничиха присъствието си на стадиона. Първият заради семейни проблеми, а вторият участва в пътен инцидент, пише още изданието. Отделен въпрос е, че двамата имаха ужасен конфликт от 2017 година, с който всички в сектор "Б" са запознати и определят последвалото им съдружие като безпринципно.

В отсъствието на Дългия и Щази вътрешната вражда в "Ултрас Левски" се е увеличила още повече и към днешна дата "South Division" дори са си наели ново помещение, в което да се събират, а там не са поканени представителите на "Синя Хунта". На този етап няма изгледи фракцията да се събере и отново да подкрепя Левски от сектор "А".

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 25 апр 2023 12:26

Хубавото на лошото е, че покрай поредното съсипване на Левски, все повече хора започват да гледат и виждат глобалната картинка, а не дребните боричкания на терена и около него от синекурни фигури, пък било то и легенди. Нещо, за което алармирам от години и срещах много ирония, но съм щастлив, че истината започва малко по малко да пробива. Политиката и спорта са като скачени съдове и Левски като социален феномен и носител на българщина в хубавия смисъл, "вади очите" в това отношение.
Умолявам пробудените да продължават да лансират тезите си, защото това е единственото разчистване на пътя към истината, за която толкова много говореше Мъри. Но без да осъзнава, че и той лекичко беше съблазнен от нечисти сили в наивността си

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2023 12:37

Не разбирам препратката към въпросния меморандум в контекста на сегашните събития. Не го ли издъвкахме вече, когато му беше времето?
Слушам тука ревлив Тити и Пепи Димитров (да, да, знам...) в някаква мелодрама, поредната такава, и ми направи впечатление, че каза - Едно от условията на Мъри, паралелно с регулярното изплащане на възнагражденията в клуба, е било да се спре с разединенията между фракции и фенклубове. За тая цел бил говорил там с тарторите още в самото начало.
Резултатите от тоя разговор, смятам, бяха налице на стадиона по времето на Мъри, нали? Та, в тоя ред на мисли наистина не схващам препратката.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 апр 2023 12:50

TristaNNN написа:Не разбирам препратката към въпросния меморандум в контекста на сегашните събития. Не го ли издъвкахме вече, когато му беше времето?
.

Собственика и неговото куче ходят да се договорят нещо в дома му на нарко-дилъра, който дълго време ни е и скрит собственик... та след това се пръква и въпросния мемурандум, в които прозират едни неща .
Но щом не си разбрал, няма смисъл да го дъвчем.

tochavos написа:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 апр 2023 13:18

TristaNNN написа:Не разбирам препратката към въпросния меморандум в контекста на сегашните събития. Не го ли издъвкахме вече, когато му беше времето?
Слушам тука ревлив Тити и Пепи Димитров (да, да, знам...) в някаква мелодрама, поредната такава, и ми направи впечатление, че каза - Едно от условията на Мъри, паралелно с регулярното изплащане на възнагражденията в клуба, е било да се спре с разединенията между фракции и фенклубове. За тая цел бил говорил там с тарторите още в самото начало.
Резултатите от тоя разговор, смятам, бяха налице на стадиона по времето на Мъри, нали? Та, в тоя ред на мисли наистина не схващам препратката.

Почти нищо не беше постигнато - Ултрас Левски си бяха в сектор А, да не говорим и как едните скандираха само името на Стоилов, а другите на Стоилов и Сираков.

NOTLoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот NOTLoveAndPeace » 25 апр 2023 13:29

Някой успя ли да намери друг световен пример - Спонсора да си взема пари от спонсорираният ??

Върни се в “Левски”