NOMER14 написа:Да се дават примери с мачове на отбора в Ерата Гонзо е нелепо. С Гонзо всеки можеше да стане шампион. Последната титла на Кокала е именно благодарение на Гонзо, който жертва кариерата си и бе на терена двадесетина минути в мача срещу червените. Последните бяха умрели от страх като мишлета пред котка. Недолюбвания от Мъри Гонзо бе пуснат срещу Барса, за да удари няколко лакътя на хулигана Пуйол и да му покаже, че и българите могат да играят мъжката.
Каква ирония само...
Тук най-оплювани са футболистите, дали най-много за Левски в близкото минало - Наско, Гонзо, Боримиров, Мъри, а сега и Топчо. Неслучайно те и са рекордьори.
Защо го няма това при припоците? Ами защото те нямат футболисти с повече от 100- 200 мача при тях.
Гонзо за мен е най-голямата ни жива легенда, но това не пречи да му се сърдя, че прецака отстраняването на Бате с онази тъпа дузпа - трактористчетата се бяха наакали от страх и отиваха към разгром, ако бяхме вкарали. Оттам второ влизане в групи и вече наистина щяхме да сме в друга орбита, въпреки Батков и неговите глупости, но не му било писано.
Иначе си беше голям мъжкар и биткаджия, за съжаление, не стана треньор от него. Но никога не каза лоша дума за отбора ни, а показването на анатомични органи и/или бягането от отбора за пари и/или стригането нула номер са патентни на някой друг.
Боримиров беше наистина страхотен футболист -все пак приказката беше с негово дейно участие, но близките му връзки с едни такита и сега с едни палми определено водят до самозабравяне от негова страна....
А Топчо - мега мъжкар, но за терньор? Е, дано ме опровергае. За мен лично класиране в ЕКТ, ако се случи, ще е огромен успех и (поне за тези оставащи мачове) изцяло дело на Топчо. Дано!