Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 12 апр 2023 13:17

groti написа:Така както ги виждам аз нещата няма невинен и няма "добър" в тоя филм. Всеки дъпра по една или друга причина. Сираков явно е на каишка и в момента главната му функция е да измие имиджа на спонсора. Ивков дотук е човекът, който ми падна най-много в очите. В последните 3-4 месеца всяка една негова проява беше във вреда на клуба. Не знам свои или интересите на наркосите защитава, но начинът по който го прави не кореспондира с интересите на Левски. Мъри е тотално зачеластрен нанякъде. Никаква връзка с реалността. Води се по Ивков, говори глупости и откровени противоречия с предишни думи (както и Сираков). Единия го прави защото е сгазил в ла*ната, другият щото няма знанията да мисли и говори за нещо друго освен схеми за игра и тренировъчен процес.

Едно от най-адекватните мнения, адмирации

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 апр 2023 13:19

Що се отнася до ситуацията в Левски по отношение на управлението и борбата на орела, рака и щуката. Понеже нямам достоверно инфо, защото това, което излиза по медиите, според мен е за отклоняване на вниманието, а не за информиране на обществеността, ще кажа само какво не искам в Левски: на първо място наркосите с всичките им метастази, на второ място, лицето НСПП да изчезва с двеста от отбора и на трето, но не на последно място Оня да спре да се занимава с отбора! Всичко останало, различно от тези споменатите по-горе ще е по-дорбо. Знам че са само мечти, ама знае ли човек...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 апр 2023 13:24

groti написа:
Kotooshu написа:Никакво депозиране в клуба, всички акции да ги взима Мъри!
Оттам насетне, нека си избира с кой да работи и да не му се мешат в работата и да носи пълна отговорност!
Чакам с нетърпение той да излезе и да го каже, а не онези да говорят от негово име...

Сираков категорично отказа и тегли една майна на сдружения и всичко

Затова се казва Наско Сираков, а не Ники Митов (без никакви лоши чувства) примерно. Може да си го позволи явно и не го е страх от членовете на Сдружението.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 12 апр 2023 13:27

ikar написа:В създадената ситуация няма невинни. Единствените потърпевши се оказаха феновете. Колкото и сладки приказки да слушаме винаги става въпрос за пари, а когато става въпрос за пари приятелството преминава на втори план.Тандема който обедини феновете, той ги и разби.
Аз не веднъж съм ви казвал: "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби." Думи на Апостола !

Точно, както е казано, кой каквото и да ти говори знай, че винаги става въпрос за пари. И тримата дадоха по една пресконференция поотделно, а ние страдаме най-много, че се разделихме на няколко фронта и се обиждаме. Яд ме е за Мъри, че септември 2021-ва отбора струвал 7 милиона евро, а сега се води, че е около 21 милиона евро. Таман се задвижи колелото и сега всичко рухва.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 13:40

Явно си заслужаваме съдбата, щом масата народ тук вярва на г.з. - оттам е само една крачка да нарекат Мъри (единственият ни лъч надежда) предател и т.н. То някои вече го наричат де. И после някои ми викали да не заебавам отбора - няма нужда да го заебавам, с такива фенове, като пишещите в този форум, той сам ще си отиде...

Интересно що никой не пита щерката на г.з. къде бачка и колко взема за клатикуренето си? И защо никой не зададе въпрос колко от парите, които Палмите уж били наляли, са спонсорство и колко са заеми? Щото аз вече виждам над 2 милиона заеми и 750 000 лева фактурирани за управление...

А върхът беше, когато г.з. се присмя на наркосите, че били с подарени акциЙ - абре, г.з, ми твоите какви са бре? Колко плати за тях? А за ВИП ложата колко плащаш? Колкото и да не харесвам наркосите, те са като циганите с дребните кражби, за разлика от ддс-арите със завлечените милиони като теб. И тук все още има хора, които харесват този г.з - ми как беше - роденият да пълзи не може да лети - можете да се припознавате колкото си пожелаете в тази фраза...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 12 апр 2023 13:42

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
groti написа:Сираков явно е на каишка и в момента главната му функция е да измие имиджа на спонсора.

Сираков няма как да не мие имиджа на спонсора, защото ако и той се махне на кой ще разчита за финансиране. Каза го, че преди това е имал само една оферта за 5 млн. за пет години. Абе плюем го ама и на него хич не му е лесно. Знам сега тези дето го наричат Раев и г.з. ще кажат - да не се е хващал с клуба, ама кото разнасяха акциите никой не се нави да ги вземе, дори и Мъри. Какъвто и да е, каквито и глупости да е правил, само заради това трябва поне малко да се отнасяме уважително.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 апр 2023 13:55

според мен не ви трябва разделение на тоя етап .....затова заставайте твърдо зад Наско и го подкрепяйте до края на сезона и след това преценявайте :) иначе сами ще се затриете дотогава.... така само с философстване кой крив и кой прав няма да стане, пак казвам - дайте му шанс да се види без Мъри как ще тръгнат нещата ...лятото какво ще се случи - трансфери ли ще има, няма ли да има... нови спонсори ли ще има, няма ли да има ...нов треньор ли ще има, Мъри ли ще се върне какво ще стане ;) в момента според мен не си правите добра услуга..... подкрепяйте Левски и Наско поне 3 месеца и след това вземайте по-крайни решения!!! явно, че Мъри не е бил изцяло прав най-малкото и донякъде се е изказвал за неща дето не разбира чак толкова добре както футболните схеми и тактики ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 апр 2023 13:55

groti написа:
Kotooshu написа:Никакво депозиране в клуба, всички акции да ги взима Мъри!
Оттам насетне, нека си избира с кой да работи и да не му се мешат в работата и да носи пълна отговорност!
Чакам с нетърпение той да излезе и да го каже, а не онези да говорят от негово име...

Сираков категорично отказа и тегли една майна на сдружения и всичко

За това да излиза Мъри, не онези да говорят от негово име, да си заяви позицията за акциите, виждане, бла-бла.
Разграничава се от наркосите на думи и дела и ни качва на магистралата...
От няколко години все питам коя е алтернативата на Сираков , топката е в Мъри... и преди писах, че всичко е за властта, е на, явно е вече... както и да е, тази срамотия трябва да приключи.
Самия Мъри каза да не го пришиват към никой, сега трябва да го докаже и на дела.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

LEVSKAR57
Контакти:

Мнениеот LEVSKAR57 » 12 апр 2023 14:00

tmanolov написа:Явно си заслужаваме съдбата, щом масата народ тук вярва на г.з. - оттам е само една крачка да нарекат Мъри (единственият ни лъч надежда) предател и т.н. То някои вече го наричат де. И после някои ми викали да не заебавам отбора - няма нужда да го заебавам, с такива фенове, като пишещите в този форум, той сам ще си отиде...

Интересно що никой не пита щерката на г.з. къде бачка и колко взема за клатикуренето си? И защо никой не зададе въпрос колко от парите, които Палмите уж били наляли, са спонсорство и колко са заеми? Щото аз вече виждам над 2 милиона заеми и 750 000 лева фактурирани за управление...

А върхът беше, когато г.з. се присмя на наркосите, че били с подарени акциЙ - абре, г.з, ми твоите какви са бре? Колко плати за тях? А за ВИП ложата колко плащаш? Колкото и да не харесвам наркосите, те са като циганите с дребните кражби, за разлика от ддс-арите със завлечените милиони като теб. И тук все още има хора, които харесват този г.з - ми как беше - роденият да пълзи не може да лети - можете да се припознавате колкото си пожелаете в тази фраза...

Неадекватници, той Мъри с това кардинално действие след месеци предупреждения им отвори очите какво се случва в Левски... управлението същото като предишните, което загробва Левски. Всеки разумномислещ трябваше да застане зад Мъри и да накара Сираков да преосмисли управлението на клуба със заемите от мило, процентите и т.н, ако не може и е толкова зависим от Палмите да бега и да оставя акциите, така както ги е получил. Единственият шанс за спасение на Левски е Мъри Стоилов, всичко останало е спускане надолу към бездната

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 12 апр 2023 14:12

ikar написа:В създадената ситуация няма невинни. Единствените потърпевши се оказаха феновете. Колкото и сладки приказки да слушаме винаги става въпрос за пари, а когато става въпрос за пари приятелството преминава на втори план.Тандема който обедини феновете, той ги и разби.
Аз не веднъж съм ви казвал: "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби." Думи на Апостола !

Дякона НИКОГА не е казвал това,стига сте слагали думи които не е казвал.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”