Айде ,продължи цитатът,не се срамувай.
Не се дръж като агент на ДС на приемен изпит.
/анкета/Без цензура!
Re: /анкета/Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Айде ,продължи цитатът,не се срамувай.
Поклон ! Навря ги на кучето в гъ@а с това прозрение. Ако измъкнеш и някой лев от тях ти е бонус ..!
Евала !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:W84me написа:NOMER14 написа:Обеща ми да не ги гледаш.
Защо си причиняваш това?
Спартак, няма как, исках да видя. Последните 15 минути само.
Ти и целия мач може да искаш да гледаш ама сериала на тъщата е по важен.
Пак като си хванал 15 минутки накрая все файда...
Баце, ела ми на гости другия път ! Имаме цветен телевизор. Ще излъжем тъща ти нещо .
Просто ходих да похарча малко пари, ти вися у форума през това време. Клош.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ugly bug написа:W84me написа:NOMER14 написа:Обеща ми да не ги гледаш.
Защо си причиняваш това?
Баце, ела ми на гости другия път ! Имаме цветен телевизор. Ще излъжем тъща ти нещо .
Няма нужда да ми се оправдаваш. Щом казваш... Всичко ли купи от списъка и върна ли ресто ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:vlong написа:Айде ,продължи цитатът,не се срамувай.
Поклон ! Навря ги на кучето в гъ@а с това прозрение. Ако измъкнеш и някой лев от тях ти е бонус ..!
Евала !
Хахахаахаххаа,очаквано!
САМО ЛЕВСКИ!
W84me написа:ugly bug написа:W84me написа:NOMER14 написа:Обеща ми да не ги гледаш.
Защо си причиняваш това?
Брато, завиждам ти къв си БОГАТАШ. Благородно де. На друго не ти завиждам!
Призовавам козирката в сектор А в Подуене никога да не се завършва! Нека слънчо да им напича празните глави:)Време е за СИН ФАЛИТ !
Тирета, днес пак сте прекосили 7-8 хиляди, при все че сте първи и се борите за титла, и времето и часа са перфектни. Що не вземете да припознаете некой по-силен отбор, че с тия Литекс не можете половината си стадионче да напълните. Предполагам, че и безплатно ви пуска джуджето, белким понапълните кочината. Чакам включване от Ивка относно неграмотността на поста ми.
Днес ЦСКА би! На всички лузъри им е позволено да завиждат и злобеят :) Аз им позволявам!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,CSKA Sofia.
Aronaks написа:Тирета, днес пак сте прекосили 7-8 хиляди, при все че сте първи и се борите за титла, и времето и часа са перфектни. Що не вземете да припознаете некой по-силен отбор, че с тия Литекс не можете половината си стадионче да напълните. Предполагам, че и безплатно ви пуска джуджето, белким понапълните кочината. Чакам включване от Ивка относно неграмотността на поста ми.
Григан, ако не пуска поне 3000 човека безплатно, няма да е той. Всеки знае, че в София, а и по принцип припоците са кът.
Репортажа от мача гледах - дори при тази ситуаци, от трибуните се чуват освирквания, дюдюкания... При първата загуба обратно в кочината и 45 човека на мач. Проста психология за припоци.