Мнениеот tmanolov » 13 мар 2023 13:00
Всъщност всички (с 1-2 изключения) постигаме консенсус, че г.з. не става за чеп за зеле, камо ли за мажоритарен собственик на Левски, защото е един тотално компрометирал се с най-различни зависимости, особено към хазарта и БХ! Да, т.нар. Сдружение не е алтернатива на г.з., затова и се предлага единственото възможно - Мъри да поеме властта (за Ивков съм много спорен), като единствена обединителна фигура - това е.
И най-вече казаха едно основно нещо - като вземеш някакво решение, следва да можеш да носиш и последствията от него. До момента г.з. поема само позитивите, а за негативите - ами дарявайте. Що да даряваме пак бе, г.з, като ти еднолично си отказал 6 милиона за трансфери? И не намесвайте Мъри, моля, и на мен да дойде собственика и да ми каже - абе дай да не ги продаваме, че Щолак ще изсипе едни кинти, и аз няма д аискам да си разбивам отбора. Но г.з. затова е собственик, а не старши треньор, за да взема решения и да има план Б - видяхме му плана Б - пичове, дарявайте. Ай сиктир бе, г.з!
И да, може да е брат на лайнежа и подобните му, но в случая казва истината. Апропо, и кокоските вече са главния спонсор и не се сере по тях, поне официално - може пък и да им лъч надежда...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.