Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 16:34

Blue_Blood84 написа:Не съм фен на собственика, аз си защитавам всички левскари, даже и когато се мрънкаше срещу Г. Тодоров, че бил физкултурник, срещу Миланов, че не ставал за треньор, после мрънкахме срещу Славиша, аз си защитавам всички, които са в клуба. Даже и киселяка защитаватх, щото, ако не беше станало това с Божков, щеше да ни направи шампиони, само му се дразнех след мачовете на интервютата, че почти нищо не говореше, но той си беше особняк.

За това ти мнение - браво, повече такива хора трябват! Аз не мога да съм толкова безкритичен, но пък не съм и краен мрънкач :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

LoveAndPeace2
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace2 » 09 мар 2023 16:38

tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:Като имаш договор си го изпълняваш, Хубчев си водеше тренировките и си взимаше по хиледарка на ден, не е напускал, ако беше останал тия същите пари, които му изплатихме пак щеше да си ги вземе, просто по 30 бона на месец, не накуп, Насиру си беше играч на Левски и си тренираше, не получи 4 заплати подред и ни осъди да си вземе всички по договора, ако си ги получаваше пак щеше същата сума да отиде при него, но щеше да се води играч на Левсси.

Виж, знам, че си фен на собственика, но това е тумор бре, Т-У-М-О-Р, при това неграмотен и с огромно его, като всеки неграмотник. Работата на един такъв приносител на акциите като него е да убеди въпросните хора, че пари няма, че е добре да разтрогнат, че е хубаво да си намалят заплатите и т.н. И докато за Насрания има някакво оправдание - все пак е мангал от майната си, то за киселяка няма. Спокойно можеше да говори с него и да се разбере, но не, Насо го изгони като мръсно псе - ми и мен да ме изгонят, и аз ще ги съдя (друг е въпросът, че после щях да ги даря, но то опира и до човека де). А най-веселото беше, че какво имахме след Хубчев - да напомням ли какви физкултирници минаха през Левски. Пък не е и като съвсем да нямаше пари - влязоха суми от продажби, БХ прати Щрабаг и Белфрай, дори корпулентното момче дари половин милка (уникален срам и позор).

та не ми го хвали наш Насо - идиот от класа, като почти всички от поколението му - нито един от тях не прокопса като управник, а не е като да не им се дадоха много шансове на всички!

Хем сам го наричаш Киселяка , хем подхождаш с убеждението , че някой е могъл да се разбере с него използвайки доводи и логика.
Кога ще захвърлиш тая плоча и ще приемеш , че раздялата с лицето от село Гложене нямаше как да стане по начина по който на всички ни ни се иска ?
Написал си огромния проблем на Сираков - ОГРОМНО ЕГО и като изключим чисто спортните му познания и евентуално похватите от едно време за които лично Гришан го е хвалел , че е много добър ......Наско очевидно е на mount stupidity. Остава ни само да се надяваме , че тези 2 провалени сделки и ужасните последици от тях ще му подействат поне малко отрезвяващо и сам ще прехвърли тая крива.
Дано.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 мар 2023 16:43

tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:Не съм фен на собственика, аз си защитавам всички левскари, даже и когато се мрънкаше срещу Г. Тодоров, че бил физкултурник, срещу Миланов, че не ставал за треньор, после мрънкахме срещу Славиша, аз си защитавам всички, които са в клуба. Даже и киселяка защитаватх, щото, ако не беше станало това с Божков, щеше да ни направи шампиони, само му се дразнех след мачовете на интервютата, че почти нищо не говореше, но той си беше особняк.

За това ти мнение - браво, повече такива хора трябват! Аз не мога да съм толкова безкритичен, но пък не съм и краен мрънкач :)

Ами когато мрънкахме срещу Г. Тодоров, Миланов и Славиша, от тях нищо не завишеше според мен, защото тогава играчите играеха за здраве без заплати, чужденците можеха да си тръгнат, когато поискат, а юношите бяха тия, които в чужбина не се бяха реализирали и се върнаха, евала все пак за онзи период на играчите, но треньорите какво можеха да направят тогава, мога да съм критичен сега към Мъри, защото сега при играчите всичко е изгладено, нямат забавени заплати, Мъри си води вече два лагера, а тогава беше нещо нищо. Тогава Г. Тодоров и Миланов стояха като треньори понеже никой друг не искаше, след мачовете те даже не говореха за играта на отбора, а за тежката ситуация в отбора. Спомням си как Г. Тодоров каза след един мач, ми той Холмар се появи тука за 20 мин, не знам дали искаше да тренира, сега дали още е играч на Левски той сам да си каже...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 мар 2023 18:11

tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:Като имаш договор си го изпълняваш, Хубчев си водеше тренировките и си взимаше по хиледарка на ден, не е напускал, ако беше останал тия същите пари, които му изплатихме пак щеше да си ги вземе, просто по 30 бона на месец, не накуп, Насиру си беше играч на Левски и си тренираше, не получи 4 заплати подред и ни осъди да си вземе всички по договора, ако си ги получаваше пак щеше същата сума да отиде при него, но щеше да се води играч на Левсси.

Виж, знам, че си фен на собственика, но това е тумор бре, Т-У-М-О-Р, при това неграмотен и с огромно его, като всеки неграмотник. Работата на един такъв приносител на акциите като него е да убеди въпросните хора, че пари няма, че е добре да разтрогнат, че е хубаво да си намалят заплатите и т.н. И докато за Насрания има някакво оправдание - все пак е мангал от майната си, то за киселяка няма. Спокойно можеше да говори с него и да се разбере, но не, Насо го изгони като мръсно псе - ми и мен да ме изгонят, и аз ще ги съдя (друг е въпросът, че после щях да ги даря, но то опира и до човека де). А най-веселото беше, че какво имахме след Хубчев - да напомням ли какви физкултирници минаха през Левски. Пък не е и като съвсем да нямаше пари - влязоха суми от продажби, БХ прати Щрабаг и Белфрай, дори корпулентното момче дари половин милка (уникален срам и позор).

та не ми го хвали наш Насо - идиот от класа, като почти всички от поколението му - нито един от тях не прокопса като управник, а не е като да не им се дадоха много шансове на всички!

Няма как голмайстора за всички времена на любимия ми отбор да го нарека тумор, с Диксън беше фейк история, с юнайтед груп сами отговориха какво е, Наско ако имаше възможност сигурно с кеф ще прехвърли акциите и да му отпадне тая тежест, а кой е искал акциите досега? Левски на левскарите с 1000-та члена, а от форума тука, които пишем сигурно 40 50 човека сме вкарали в клуба повече пари отколкото тях,те ли ще ни управляват. Аз за 12 месеца съм накупил неща за над 1200 лева, билетите не ги смятам, те са за 10-11 мача за сектор В. Тия от Сдружението са 1000 човека, от тия 1000 човека сигурно 100 човека са играчи, бивши играчи треньори, които ги използват за пропаганда, защо след последната им сбирка няма никакви новини, видяли са резила ( резултата ) и мълчат. Тия ли ще управляват клуба, от 1000 члена сигурно са останали 500 вече.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 мар 2023 19:26

Гледам има много които вярват на Сираков и смятат, че може да направи нещо за отбора. Това което може да направи е същото което направи Лупи за покойниците. Да ни закопае.
Ако господин Друга Орбита имаше поне малко акъл, да се е договорил с Хубчев и Насиру, да е платил по-голямата част от задълженията към НАП и да ни е по-широко около врата.
Сега висим с над 11 милиона, текат лихви, запорирани са сметки и той прави отчаяни опити да вземе някакви пари от някъде чрез продажби на акции и други еквилибристики, които изглеждат обречени на провал.
Междувременно тръгва да взима стадиона на концесия без да провери до край нещата и там - дърво.
В същото време сме набълбукани с футболисти за няколко милиона, които ако загубим лиценз за професионален клуб , автоматично стават свободни агенти и са свободни да си търсят работа другаде.
Ако не се появи някой да удари няколко милиона в масата не виждам какво друго може да ни спаси.
А голмайстора ще остане в историята като нещо друго, но не и като легенда.
Честно казано не разбирам защо му вярвате на тоя човек, който дори няма дар-словото на Лупи и вече на няколко пъти лъсват празните му приказки без никакво покритие .

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 мар 2023 20:03

Въъъх,вземи се хвани за ушите и се измъкни от ежедневното гледане на филми на ужасите,психо трилъри,хоръри и тем подобни
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 мар 2023 21:24

Както беше писал един колега след като Шолак избяга -Нищо не се е променило.
Спасението на давещият се, е в неговите ръце.
НИЕ,Привържениците можем да спасим НАШИЯ ЛЕВСКИ,само да няма разни пораженци и плакалници да олигавят ефира.
И все нещо или някой да им е крив.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 мар 2023 21:59

Аз на Сираков се дразня най-много на едно нещо... Че за толкова време не успя да намери още един-два спонсора като Палмите.
С ЮГ беше прекалено хубаво и лесно, за да стане реалност. Лошото е, че пак почти всичко пада на фенските плещи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 10 мар 2023 01:55

Аз лично не разбрах с ограничението до 150 нови акционери как точно ще се случат нещата. 150 физически и юридически лица с "най-дълбоки джобове" ли ще могат да заявят и придобият акции, измествайки по този начин бай Груйо от Тъпчилещово? Или по-дребните акционери (разбирай редовите привърженици) ще могат по някакъв начин да се комбинират и да станат акционери също?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 мар 2023 08:27

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”