tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:Не съм фен на собственика, аз си защитавам всички левскари, даже и когато се мрънкаше срещу Г. Тодоров, че бил физкултурник, срещу Миланов, че не ставал за треньор, после мрънкахме срещу Славиша, аз си защитавам всички, които са в клуба. Даже и киселяка защитаватх, щото, ако не беше станало това с Божков, щеше да ни направи шампиони, само му се дразнех след мачовете на интервютата, че почти нищо не говореше, но той си беше особняк.
За това ти мнение - браво, повече такива хора трябват! Аз не мога да съм толкова безкритичен, но пък не съм и краен мрънкач :)
Ами когато мрънкахме срещу Г. Тодоров, Миланов и Славиша, от тях нищо не завишеше според мен, защото тогава играчите играеха за здраве без заплати, чужденците можеха да си тръгнат, когато поискат, а юношите бяха тия, които в чужбина не се бяха реализирали и се върнаха, евала все пак за онзи период на играчите, но треньорите какво можеха да направят тогава, мога да съм критичен сега към Мъри, защото сега при играчите всичко е изгладено, нямат забавени заплати, Мъри си води вече два лагера, а тогава беше нещо нищо. Тогава Г. Тодоров и Миланов стояха като треньори понеже никой друг не искаше, след мачовете те даже не говореха за играта на отбора, а за тежката ситуация в отбора. Спомням си как Г. Тодоров каза след един мач, ми той Холмар се появи тука за 20 мин, не знам дали искаше да тренира, сега дали още е играч на Левски той сам да си каже...