LoveAndPeace2 написа:ivo55 написа:Под спасение имаш предвид Боко, Пеевски, адвоката му Ангелов, Черепа и най-вече НАП и БФС начело с вашия опиянчен ветеран? Защото с тези десетки милиони дългове последните близо 10 години само заради тия хора не сте обявени официално в несъстоятелност. Не че ви го пожелавам, мен така ми харесвате.
Под спасение , имам предвид спасение. Няма да ни докарат друг отбор на Георги Аспарухов , а ние да му викаме Левски.
А какво ти харесва ми е през ..........
Що се мъчиш да обясняваш на хора, които хал хабер си нямат от право и пътеводна светлина са им пУтко суровянски, оня с колело и внука на сталин + дърпУтката. Те нямат собствено мислене, затова постват клишета и фейсбук фрази, от които нищо не разбират.
Ето, за тях го синтезирам - докато КазиНаско е начело на Левски, ние няма да прокопсаме, тъй като той, освен че е неграмотен дебил (като всеки спортист), е и миндил (кърпичка за изтриване) на задника на БХ, който го назначи начело на любимия ни отбор. Съшият ни завлече с:
- 1,5 милки за насрания и киселяка
- 1,5 милки за великата му концесия (вече дължим местни данъци и такси) с бай дики
- 1 милки заради малоумното определяне само на Герена за ЕКТ, а не националния, на който, в центъра на София, игра отбор от Пловдив (от Сопот, за да сме коректни)
- 0,5 милки (отговорността е споделена с Ивков) всяка година от лихви към НАП по главницата
- 6 милки пропуснати ползи от непродаването на Кордоба и Краев
Добре ли е? Левски го има само заради нас, публиката на Левски - нещо, което нито един друг отбор у нас не може да каже. И въпреки това инвеститори/спонсори в Левски няма - вярно, че 99% от милионерите у нас са мутрокомунисти, фенове на ловешкия инцест, но....