Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 08 мар 2023 14:22

ivo55 написа:Под спасение имаш предвид Боко, Пеевски, адвоката му Ангелов, Черепа и най-вече НАП и БФС начело с вашия опиянчен ветеран? Защото с тези десетки милиони дългове последните близо 10 години само заради тия хора не сте обявени официално в несъстоятелност. Не че ви го пожелавам, мен така ми харесвате.

Истинското ЦСКА беше отроче на БКП, а тирето дето в момента рита на Армията е отроче на ДПС. Ако не бяха всички тези споменати от теб, г-н ГГ сега щеше да е на топло и тирето въобще нямаше да съществува.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 мар 2023 14:29

LoveAndPeace2 написа:
ivo55 написа:Под спасение имаш предвид Боко, Пеевски, адвоката му Ангелов, Черепа и най-вече НАП и БФС начело с вашия опиянчен ветеран? Защото с тези десетки милиони дългове последните близо 10 години само заради тия хора не сте обявени официално в несъстоятелност. Не че ви го пожелавам, мен така ми харесвате.

Под спасение , имам предвид спасение. Няма да ни докарат друг отбор на Георги Аспарухов , а ние да му викаме Левски.
А какво ти харесва ми е през ..........

Що се мъчиш да обясняваш на хора, които хал хабер си нямат от право и пътеводна светлина са им пУтко суровянски, оня с колело и внука на сталин + дърпУтката. Те нямат собствено мислене, затова постват клишета и фейсбук фрази, от които нищо не разбират.

Ето, за тях го синтезирам - докато КазиНаско е начело на Левски, ние няма да прокопсаме, тъй като той, освен че е неграмотен дебил (като всеки спортист), е и миндил (кърпичка за изтриване) на задника на БХ, който го назначи начело на любимия ни отбор. Съшият ни завлече с:
- 1,5 милки за насрания и киселяка
- 1,5 милки за великата му концесия (вече дължим местни данъци и такси) с бай дики
- 1 милки заради малоумното определяне само на Герена за ЕКТ, а не националния, на който, в центъра на София, игра отбор от Пловдив (от Сопот, за да сме коректни)
- 0,5 милки (отговорността е споделена с Ивков) всяка година от лихви към НАП по главницата
- 6 милки пропуснати ползи от непродаването на Кордоба и Краев

Добре ли е? Левски го има само заради нас, публиката на Левски - нещо, което нито един друг отбор у нас не може да каже. И въпреки това инвеститори/спонсори в Левски няма - вярно, че 99% от милионерите у нас са мутрокомунисти, фенове на ловешкия инцест, но....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 мар 2023 14:31

Е чакай, нали вие бяхте уж "народния" клуб по време на "народната република", когато "народ" и БКП бяха едно цяло. И нали всичките успехи на вашия "народен" клуб са именно по времето на "народната република".
Човече, значи всичко около клуба ви, създаден от другарката Цола Драгойчева, член на политбюро на БКП, е някак си много объркано.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 мар 2023 14:47

Манолов, не знам откъде си взел дипломите, но ти е проблем и едно пожелание за празник да отправиш, тотално сте повредени.Какви фенове имаше преди време, сега сте абсолютни джендъри и лигльовци.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 мар 2023 14:48

tmanolov написа:
шивача написа:
ugly bug написа:Честит празник на всички дами във форума !

Честито и на тея, дето имат пишк*, но се имат за дами. Да са живи и здрави припоците във форума!

Поправих го малко, за да звучи по-достоверно :)

Извинявай, ако съм те засегнал с предишното?!
Изображение
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 мар 2023 15:07

шивача написа:
tmanolov написа:
шивача написа:
ugly bug написа:Честит празник на всички дами във форума !

Честито и на тея, дето имат пишк*, но се имат за дами. Да са живи и здрави припоците във форума!

Поправих го малко, за да звучи по-достоверно :)

Извинявай, ако съм те засегнал с предишното?!
Изображение

Е, супер - нечетен брой рози, като на умряло - тематичен си, спор няма, все пак ЦСКА умря :)

Пели, дружески закачки, а дипломите са си дипломи, имат значение само за осмисляне на света около нас. Честит празник на Леринчето, да не речеш, че съм нелюбезен :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2023 15:20

LoveAndPeace2 написа:

Под спасение , имам предвид спасение. Няма да ни докарат друг отбор на Георги Аспарухов , а ние да му викаме Левски.

Ще видим!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2023 15:24

tmanolov написа:
LoveAndPeace2 написа:

Що се мъчиш да обясняваш на хора, които хал хабер си нямат от право и пътеводна светлина са им пУтко суровянски, оня с колело и внука на сталин + дърпУтката. Те нямат собствено мислене, затова постват клишета и фейсбук фрази, от които нищо не разбират.

Ето, за тях го синтезирам - докато КазиНаско е начело на Левски, ние няма да прокопсаме, тъй като той, освен че е неграмотен дебил (като всеки спортист), е и миндил (кърпичка за изтриване) на задника на БХ, който го назначи начело на любимия ни отбор. Съшият ни завлече с:
- 1,5 милки за насрания и киселяка
- 1,5 милки за великата му концесия (вече дължим местни данъци и такси) с бай дики
- 1 милки заради малоумното определяне само на Герена за ЕКТ, а не националния, на който, в центъра на София, игра отбор от Пловдив (от Сопот, за да сме коректни)
- 0,5 милки (отговорността е споделена с Ивков) всяка година от лихви към НАП по главницата
- 6 милки пропуснати ползи от непродаването на Кордоба и Краев

Добре ли е? Левски го има само заради нас, публиката на Левски - нещо, което нито един друг отбор у нас не може да каже. И въпреки това инвеститори/спонсори в Левски няма - вярно, че 99% от милионерите у нас са мутрокомунисти, фенове на ловешкия инцест, но....

Всичките ти точки са верни с изключение на 6 милки за Кордоба и Краев което е на практика невъзможна сума!
Лефски го има не заради публиката,а заради НАП и бфс!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 мар 2023 15:25

Амин! Все така да са спасени, от сърце им го желая, така и така е празник.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Nepobedim
Контакти:

Мнениеот Nepobedim » 08 мар 2023 15:25

ivo55 написа: БФС, макар и начело с корумпиран пияница - бивш футболист на ФК НАП, ака ФК Левски, ака ФК Левски Спартак, ака Динамо София, е една малка футболна федерацийка, член на на УЕФА, съответно член на ФИФА. А ФИФА в стотици свои решения, 2-3 от които по повод казуси, свързани с ЦСКА, официално е посочвало, че футболен клуб не е равнозначно на търговското дружество, посредством което един или друг футболен клуб оперира в търговския оборот. Напротив, търговското дружество може да се сменява, включително е възможно футболен клуб да няма в структурата си търговско дружество изобщо.

Ти изби рибата бе! :))) ФИФА тва, ФИФА онва, а тирето седи и седи да напомня позора. Какво излиза, че Уефа и БФС не зачитат ФИФА, а? Как така БФС веднага стопираха трансферите на тире-София след решение на ФИФА, обаче не махнаха тирето от тире-София? И Уефа не маха тирето, що така? Брей, значи тия от БФСто са или големи ербапи, за да не слушат ФИФА, или същата ФИФА не може да определя кой е с тире и кой не? Смях с тия припоци и глупостите им!

Върни се в “Левски”