И се е провикнал от ложите горе на играч от делечната страна да не връща топката.
Ех.
от както се обърне каруцата каруцата пътища много.
С една дума селяндурска проява.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Sstefanov написа:......
Може нищо да му няма на момчето, но съдията е длъжен да ВИДИ, защото той е отговорен.
Нежен, ми той съдията видя, че има ситуация с леко натъртен задник извън терена и направи красноречив жест бързо да се изпълни тъч .....
.... или трябваше да отиде да го поопипа преди доктора? Тия твои фантазии край нямат ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
W84me написа:delqnski47 написа:А някой обърна ли внимание на очевадните нарушения, спестяването на картони за противника, което изнерви мача, буквално ШАРЕНЕТО към нас, даже и на Булсато даде след ....провокация към него. :D Айде моля ви се...
Красен Георгиев е най-големият некадърник попадал в съдийството ни, това е безспорен факт. Всички ДАДЕНИ картони обаче му бяха резонни, единствено не даде фал с картон преди вашия гол.
Предвид колко си пристрастен и колко малко разбираш от футбол, още по-очевадно става, че това бе поръчков съдия на подуянската плешива легенда, свиреща в интерес на Домуса. Факт.
Последна промяна от ivo55 на 26 фев 2023 21:28, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Dust написа:Филип Филипов ми е интересно, как е решил той да не се връща топката на Септември
https://dsport.bg/filip-filipov-ne-se-g ... 10609.html
Ако седи и той на резервната скамейка е друг въпрос.
Говори за второто полувреме да започне с шпалир.
Сърбина 100% ще го е срам от това , утре като нищо ще ги разнасят спортните сайтове из цялата Европа барабар със западните ни съседи.
honda написа:ivo55 написа:honda написа:Не е въпроса дали играча е бил на терена или не. В такава ситуация ,ако се спазва феърплея трябва да върнеш топката на противника.
Знаеш ли от кого е измислена тази практика? - от футболисти ,чието имена са написано със златни букви на първа страница на футболната история.
Естествено, че точно това е въпросът, пак се изказваш неадекватно, воден от клубните си пристрастия. Засрами се!
Знаеш ли кои са двамата футболисти , които първи са върнали топката на другия отбор, след като е била изчистена за да бъде оказана медицинска помощ?
Много си бавен в мисленето. Още един път за теб - нямаше никакви пречки играчът да получи медицинска помощ, а то стана ясно, и че е симулант, защото след гола тичаше като кенийски бегач.
Последна промяна от ivo55 на 26 фев 2023 21:28, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Много ми е интересно защо братята така мъчително приеха гола на ЦСКА, драги моралисти забравихте ли, че само преди седмица в Благоевград футболистите на Левски не връщаха топката когато футболисти на Пирин я изкарваха в тъч за паднал тяхен футболист на терена, забравихте, че ваш футболист така блъсна Христофор Хубчев, че му счупи 2 ребра и засегна белия дроб,нито съдията, нито сините футболисти спряха играта, тогава да показахте феърплей, че сега да ми четете лекции.Този съдия беше пратен с определена цел днес на Националния, няма как четирима съдии плюс ВАР да подминават очевадни нарушения за картон на футболисти на Септември, а за футболисти и пейка на ЦСКА се вадиха картони на поразия.Днес ЦСКА трябваше да загуби точки за да могат Левски и Лудогорец да се разберат, сега ядец, Лудогорец ако не бие играта загрубява,ако Левски не бие Мъри става рекордьор, ще излезе че е най-слабият треньор на Левски в историята, треньорът не успял в 11 кръга да победи.Сега знаете ли какво ще последва,ГОЛЯМО РЕВАНЕ, гледам, че Жельо Станков вече почнал, утре ще го последват Русев,Касабов,Грънчаров и Стоянов, всички проблеми в Левски ще бъдат забравени и ще се възмущаваме за гола на ЦСКА.Синя приказка защо пише, че във вторник едни сини фенове искат бият други сини фенове на Герена, не го казвам аз, а Приказката.Накрая да попитам, Мъри как завърши със Септември през есента, че съм забравил.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
kolokolo написа:damyanov1963 написа:Защо избихте АС23...той?!
Ние сме АС-23 . това са фактите от там започва историята . Вие сте създадени от ЦК на БКП по съветски образец като ДСО Динамо .
Отборът на Цола Драгойчева е римейк на Галатасарай. Копират им фланелките. Това, че Държавна Сигурност на комунистите решава в последствие да се применуват на фк левски, е просто пропаганден трик на комунистите.
kolokolo написа:Dust написа:Филип Филипов ми е интересно, как е решил той да не се връща топката на Септември.
Ми той е ръководител , работата му е да решава .
Те са объркани, защото при тях решава г-жа Йофу, преродената мадам Цола.
peliforewer написа:Много ми е интересно защо братята така мъчително приеха гола на ЦСКА, драги моралисти забравихте ли, че само преди седмица в Благоевград футболистите на Левски не връщаха топката когато футболисти на Пирин я изкарваха в тъч за паднал тяхен футболист на терена, забравихте, че ваш футболист така блъсна Христофор Хубчев, че му счупи 2 ребра и засегна белия дроб,нито съдията, нито сините футболисти спряха играта, тогава да показахте феърплей, че сега да ми четете лекции.Този съдия беше пратен с определена цел днес на Националния, няма как четирима съдии плюс ВАР да подминават очевадни нарушения за картон на футболисти на Септември, а за футболисти и пейка на ЦСКА се вадиха картони на поразия.Днес ЦСКА трябваше да загуби точки за да могат Левски и Лудогорец да се разберат, сега ядец, Лудогорец ако не бие играта загрубява,ако Левски не бие Мъри става рекордьор, ще излезе че е най-слабият треньор на Левски в историята, треньорът не успял в 11 кръга да победи.Сега знаете ли какво ще последва,ГОЛЯМО РЕВАНЕ, гледам, че Жельо Станков вече почнал, утре ще го последват Русев,Касабов,Грънчаров и Стоянов, всички проблеми в Левски ще бъдат забравени и ще се възмущаваме за гола на ЦСКА.Синя приказка защо пише, че във вторник едни сини фенове искат бият други сини фенове на Герена, не го казвам аз, а Приказката.Накрая да попитам, Мъри как завърши със Септември през есента, че съм забравил.
Това съм го пропуснал!
-
- Контакти:
Dust написа:И се е провикнал от ложите горе на играч от делечната страна да не връща топката.
Ех.
от както се обърне каруцата каруцата пътища много.
С една дума селяндурска проява.
Изобщо не става дума за ситуацията с тъча. Филипов каза, че решението да не оставят Септември да им отбележат гол е било негово. Филипов също отбеляза, че Септември търсеха всякакви начини да накъсват и бавят играта. Хубаво е малко да се слуша, преди да се коментира.