metodito написа:Вълчан написа:Сега се замислих наистина защо Мъри отказа да поеме отбора като имаше повече пари. Дали се уплаши ,че хората ще искат резултати за парите които влагат. Друго си е Сираков за шеф.
А аз не разбирам, колега, защо толкова много хора вярват на Русев. Какво е поискал Елегантния от него например? Ами ако е поискал веднага титла, купа и Европа? Ако не му е дал дългосрочни гаранции? Мъри работи бавно, но успешно. Не само футболът, който изповядва е "правилен", но и като цяло визията му за играта е такава. За мен и синьор Роси имаше подобна визия за играта. Неуспехът не е провал, а възможност - това е првилна логика. Не юрош към върха и после пфффф... В същото време, в България има три клуба, които имат всеки сезон бюджет несравним с другите клубове. И очакванията е нормално да са различни, но перото за първия отбор не е всичко в бюджета на тези клубове - това се забравя.
Относно спора ви, за мен Мъри направи грешка, че толкова години стоя без работа. Губи се тренинг. Не само с позицията във временното класиране, а и с ролята на "Левски" в българския футбол днес трябва много хора да свикнат. Но така или иначе никой не е заобичал "Левски" заради титли и купи. Гадно звучи, но явно така ще е занапред. А Мъри, както и преди писах, е спрял да мИчтае. Това е единствения му "грях". И това е отговора за настоящето положение според мен. Дано греша, де.
Дали една смяна на Мъри ще подобри нещо във футболно отношение, не знам. Но хората на стадиона няма да го харесат. Има неща в публиката на "Левски", които никога не съм разбирал, но ако сега да речем някой смени Мъри и той ни направи шампиони, хората няма да му го признаят...
На пръсти са тези които искат Мъри да си тръгне. На този етап няма кои да го замести. А иначе освен на Левски тогава отказа и на Лудогорец. По спомен и на един два Руски отбора.