Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Вълчан » 23 яну 2023 19:48

metodito написа:
Вълчан написа:Сега се замислих наистина защо Мъри отказа да поеме отбора като имаше повече пари. Дали се уплаши ,че хората ще искат резултати за парите които влагат. Друго си е Сираков за шеф.

А аз не разбирам, колега, защо толкова много хора вярват на Русев. Какво е поискал Елегантния от него например? Ами ако е поискал веднага титла, купа и Европа? Ако не му е дал дългосрочни гаранции? Мъри работи бавно, но успешно. Не само футболът, който изповядва е "правилен", но и като цяло визията му за играта е такава. За мен и синьор Роси имаше подобна визия за играта. Неуспехът не е провал, а възможност - това е првилна логика. Не юрош към върха и после пфффф... В същото време, в България има три клуба, които имат всеки сезон бюджет несравним с другите клубове. И очакванията е нормално да са различни, но перото за първия отбор не е всичко в бюджета на тези клубове - това се забравя.
Относно спора ви, за мен Мъри направи грешка, че толкова години стоя без работа. Губи се тренинг. Не само с позицията във временното класиране, а и с ролята на "Левски" в българския футбол днес трябва много хора да свикнат. Но така или иначе никой не е заобичал "Левски" заради титли и купи. Гадно звучи, но явно така ще е занапред. А Мъри, както и преди писах, е спрял да мИчтае. Това е единствения му "грях". И това е отговора за настоящето положение според мен. Дано греша, де.
Дали една смяна на Мъри ще подобри нещо във футболно отношение, не знам. Но хората на стадиона няма да го харесат. Има неща в публиката на "Левски", които никога не съм разбирал, но ако сега да речем някой смени Мъри и той ни направи шампиони, хората няма да му го признаят...

На пръсти са тези които искат Мъри да си тръгне. На този етап няма кои да го замести. А иначе освен на Левски тогава отказа и на Лудогорец. По спомен и на един два Руски отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 яну 2023 21:15

Вълчан написа:На пръсти са тези които искат Мъри да си тръгне. На този етап няма кои да го замести. А иначе освен на Левски тогава отказа и на Лудогорец. По спомен и на един два Руски отбора.

E, то няма как да кажем предварително, че няма. Помним Кокала, който пое почти комплектован отбор от Мъри и направи това, което той не можа. Друг е въпросът какво трябва да се търси - една титла, иху-аху и после тихо или всеки сезон стабилно представяне в зоната на трето-четвърто място. Да се примирим, че чемпиони няма да бъдем, но за никой няма да сме лесен противник в дългосрочен план. Домус ага като знаеш как сменя тренерите като носни кърпички и метода на работа на Мъри, как мислиш? Защо му е отказал? Както казах, Мъри действа бавно, но методично, стъпка по стъпка. Оня в Делиормана уволнява треньор, който го е направил шампион и е влязъл в европейски групи.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 яну 2023 21:39

Разград за мен са гола вода с този треньор.Не случайно Цецка ги изпревари и с наша помощ ,де.
Луди ги направихме в 5-6 мача поред.
Само Левски и Св.Мъри!!!!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 яну 2023 22:40

Истината според мен е, че и в двете посоки има аргументи, които важат. Лично аз съм скептичен за края на сезона. Липсва дълбочина, ширина и сърце на този отбор. Дано Попов бъде това сърце. При предишния престой на Мъри имаше няколко двигателя и "сърца". Сега единствено Филипао и Марин разпознавам, като такива. Двамата наистина дават всичко от себе си. Дано и на другите нещо им жегне под лъжичката. И Бари. Това момче има въздух за два мача. Може да не вкарва, но никой не може да му отрече, че всеки мач дава всичко от себе си.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 яну 2023 00:56

vlong написа:Разград за мен са гола вода с този треньор.Не случайно Цецка ги изпревари и с наша помощ ,де.

Сега въртят по Диема последния ни мач за първенство в Разград и отменения гол.
Зелената маймуна, пардон, еуглена се хвърля с две ръце да избута овладелия топката Миланов, който е на метър пред него. Усещайки накъде отиват нещата, се хваща за лицето. За да го е цапардосал Миланов, ръката му трябва да е с една педя по-дълга. Оппа - и греда сме праснали след това.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 24 яну 2023 09:26

Не смятах да пиша, но ще го направя. Не съм левскар, но следя отбора и това което се случва във и със него. Искаше ми се да се случат хубави и романтични неща, но освен любовта на привържениците нищо друго!
Ръководството се състой от дребни меркантилни душици, пропити от всеобщото усещане за корупция в държавата, липсата на интелект също е огромен проблем. Но най-лошото, което направи или по-точно НЕ направи ръководството е, че изпусна момента да сглоби отбор от местни млади момчета, това беше единствения начин за нещо наистина хубаво- не само за "Левски", но и за Българския Футбол! Първо променяш коренно школата си, изкореняваш тоталната корупция и некадърност, а докато чакаш тя да произведе кадърни момчета тръгваш по градове и градчета из България и намираш поне 10 млади футболиста с потенциал и без претенции за големи заплат, на по 15-16 години, за максимум две-три години ще има един отбор, който без дори да е шампион ще ни доставя удоволствие. И твърдението , че младите не спортуват и няма таланти не е оправдание, едни такива действие на ръководството дори щяха да променят изцяло футболния климат и нас!
Мислите ли, че Мъри, Наско и Сие ще направят това, че имат желанието и възможностите да го направят? Всъщност според мен ,ако решат могат, но съм сигурен, че никога няма да го направят, така че не мисля, че те са ви решението.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 24 яну 2023 09:38

LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
1914.1902 написа:Всъщност няколко човека тук не давате да се каже нещо против Мъри Хегемона, иначе изкарвате хората болни.

Спойно,колегите наляха тубата с бенца в огъня,връщане назад няма...........................Да дадем един куфар с пари за Дубай за да играем с Я Хабиби и прочие отбори а ние да да харчим стотици левове в магазина,да ама не................

П.С.Вече сме в друга орбита и сме яко в играта за титлата................

Преживей ги тия ботушари от СССР бе , преживей ги.

Заеви ботушарите,те са оправят,да му мислят онези от другата орбита,дето са в л*йната.................

Оправят , оправят :))) колко да се оправят за една година са на минус от над 1 000 000 граждани.
Днес в лайната , утре на брега , догодина знае ли човек. Поне ще сме се отърсили от бълхите.

Пак гледаш в чуждата паница.........................Не знам колко милиона са на минус,ама помня,че бяха минус 20+ милиона по времето на ВОВ и 16 години по късно политяха в космоса,толкоз за ботушарите.................
Дай да гледаме онези в другата орбита............
Последна промяна от teerr на 24 яну 2023 10:25, променено общо 1 път.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 яну 2023 09:44

Левски се опитва да привлече 20-годишното крило Джавад Ел Джемили без да плаща трансферна сума на кипърския Акритас. Юношата на Еспаньол има договор с клуба до май тази година, но сините в момента преговарят за играча, който да премине като свободен агент на „Герена“, като тимът от Острова на Афродита ще си запази процент от бъдещата му продажба. Това е основната цел на Левски, но може да се наложи и да бъде платена минимална трансферна сума в размер на 50 000 евро. Столичани са склонни да изпълнят и този вариант, но ще се опитат да постигнат първата си задача.

Джавад Ел Джемали бе изваден от групата на Акритас за гостуването на АПОЕЛ Никозия, което е знак за негов трансфер в Левски. Очакванията са, че крилото ще пристигне на лагера на сините в Дубай до петък. 20-годишният футболист е юноша на Еспаньол, след което преминава в школата на каталунския Дамм. От този клуб той отива със свободен трансфер в кипърския Акритас през септември 2021 година. През този сезон е бил на терена в 15 двубоя, в които е реализирал две попадения. Той може да действа като дясно и ляво крило, както и в ролята на атакуващ халф.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 яну 2023 10:33

NOMER14 написа:
vlong написа:Разград за мен са гола вода с този треньор.Не случайно Цецка ги изпревари и с наша помощ ,де.

Сега въртят по Диема последния ни мач за първенство в Разград и отменения гол.
Зелената маймуна, пардон, еуглена се хвърля с две ръце да избута овладелия топката Миланов, който е на метър пред него. Усещайки накъде отиват нещата, се хваща за лицето. За да го е цапардосал Миланов, ръката му трябва да е с една педя по-дълга. Оппа - и греда сме праснали след това.

Ако бяхме ги одрънкали за Купата Шмунджа беше пътник.Да пали свещ за Кордоба
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 яну 2023 13:23

de.bil написа:Не смятах да пиша, но ще го направя. Не съм левскар, но следя отбора и това което се случва във и със него. Искаше ми се да се случат хубави и романтични неща, но освен любовта на привържениците нищо друго!
Ръководството се състой от дребни меркантилни душици, пропити от всеобщото усещане за корупция в държавата, липсата на интелект също е огромен проблем. Но най-лошото, което направи или по-точно НЕ направи ръководството е, че изпусна момента да сглоби отбор от местни млади момчета, това беше единствения начин за нещо наистина хубаво- не само за "Левски", но и за Българския Футбол! Първо променяш коренно школата си, изкореняваш тоталната корупция и некадърност, а докато чакаш тя да произведе кадърни момчета тръгваш по градове и градчета из България и намираш поне 10 млади футболиста с потенциал и без претенции за големи заплат, на по 15-16 години, за максимум две-три години ще има един отбор, който без дори да е шампион ще ни доставя удоволствие. И твърдението , че младите не спортуват и няма таланти не е оправдание, едни такива действие на ръководството дори щяха да променят изцяло футболния климат и нас!
Мислите ли, че Мъри, Наско и Сие ще направят това, че имат желанието и възможностите да го направят? Всъщност според мен ,ако решат могат, но съм сигурен, че никога няма да го направят, така че не мисля, че те са ви решението.

А треньорите, които ще ги тренират? Ами преди това да плащаш на скаути. Осигуряването на условия и инвестирането в човешки и технически ресурси? И на мен ми се е искало това и все още ми се иска. Но това е по-скъпо, отколкото да вземеш няколко вече научени легионера, изисква се време и... пари. Реално да плащаш за раздута школа с години наред при положение, че нямаш желание да налагаш от нея юноши не го разбирам много, освен в едно. "Левски" е не само футболен клуб, но и социална институция. Да, ритат за здраве, но пък ако клубът спаси 100 лапета от това да не си пъхат някакви химии в носа и да не получават кръвно 100/250 на 26 години, значи си е свършил мисията. :)

Върни се в “Левски”