TristaNNN написа:Аааа, нещата били несравними относно ентусиазма ли, брей!
Ми, сигурно е така, щото като пуснаха АзСъмЛевски сума ти народ беше със съсипан бизнес, без работа или с несигурна такава, с тревоги как ще посрещне празниците и кога ще си оправя кредитите и т. н., но въпреки това - 10 000 за месец.
Сега 4300 за месец.
Което е напълно разбираемо, де, поне аз самият го разбирам.
Обаче не разбирам що дървените кратуни ореваха света за тия карти по-рано през годината, разбира се нямаше как сдружението да не е основен виновник и за това(отварям скоба, че се колебаех дали да се запиша в Левски на Левскарите или да подновя Семейната, като избрах второто), а сегашният ентусиазъм се оказа форумен и ФБ такъв. Ей това не разбирам. И съм мноооого далече от мисълта да се правя на "по" и "най" левскар, хеле пък във форум, ама не мога и да подмина тая повсеместна, аре да не я наричам тъпанарщина...
Щото ако не си тракторист, агроном, арендатор или какъвто и да е агро субект, едва ли ще ревеш що не са пуснали на пазара новия трактор "Бодър Стрък |||", при положение, че така или иначе не планираш да си го купуваш.
Сега по-ясно ли е или ще въртим и сучем в някаква друга посока?
Кои бяха тези със съсипания бизнес есента на 2020 - подсети ме (освен развлекателния бизнес - нищожна бройка)? Аз се сещам за едно огромно количество хора, които се седяха вкъщи (хоум офис) и си дръгнеха макарите, като нямаха за какво да си изхарчат кинтите, щото ентъртейнмънта беше с рестрикции, но може и да греша, разбира се.
В случая, отново ще подчертая, ехидността ти е неуместна - значи, ако вървя по твоята логика, било безсмислено да се иска кампания за картите, щото са вкарали само 300 бинки от нея за месец, а ти си очаквал поне милион? В тоя ред на мисли, Сдружението е още по-безсмислено - за 10 пъти по дълъг период е събрало 200 бинки и от тях е превело само 100 на клуба? Затова ти казвам да се запреш с кой е по-по-най, защото всеки си е преценил как и колко да помага, а абсолютно всяка помощ е важна за клуба.
Сега аз по-ясен ли съм? Пожелавам успех на Сдружението и не плюя срещу тях, но засега са без мен там, дано ме убедят в бъдеще да се запиша