Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 05 дек 2022 21:32

meteorit написа:....
Ако може да cе критикува за нещо е близоcтта му cъc "cдружението", което очевидно cе опитва да манипулира и го отклонява от чиcто футболните въпроcи, което може да е причина за въпроcната cерия.

Ама разбира се, че сдружението има пръст в серията без победи на първия отбор, няма как тия злодеи да не са виновни и за тая работа. Майкоооооо!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 дек 2022 21:37

tmanolov написа:Не ти прави чест да сравняваш кампания на 1 месец с такава за 12 месеца, особено при сегашните условия..... Другото е чорбарщина, преминаваща в припощина, а ти не си припок!

Определено безчестия, с наченките на чорбарщина и припощина не съм аз. На, да си опресниш паметта:
Над 10 000 са вече заявените членски карти за по-малко от две седмици след старта на кампанията "Аз съм "Левски". С това се похвалиха от клуба днес. Кампанията започна на 30 септември и постигна впечатляващи резултати в рамките на половин месец.

Ма понеже вмяташ "сегашните условия", да ти припомня ли и какви бяха условията по света и у нас, когато пуснаха АзСъмЛевски за пръв път? Няма проблем, ако е нужно и това ще ти припомня.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 дек 2022 22:16

honda написа:
metodito написа:Смяташ, че Роналдо е по-добър от Марин ли?

Да, сигурен съм. Във всяко едно отношение е по-добър - бързина, техника, тактическа грамотност.
Ти някога твърдеше и че Васко Панайотов е по-добър от Мариани...

Само сравни изиграните минути и головете на двамата и ще разбереш в кое отношение Мартин е по-добър от Роналдо. Което е основното за един нападател. Пък нека си има бързина и техника.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 05 дек 2022 22:38

TristaNNN написа:
Ако може да cе критикува за нещо е близоcтта му cъc "cдружението", което очевидно cе опитва да манипулира и го отклонява от чиcто футболните въпроcи, което може да е причина за въпроcната cерия.

Ама разбира се, че сдружението има пръст в серията без победи на първия отбор, няма как тия злодеи да не са виновни и за тая работа. Майкоооооо!

Чрез наcаждане на противоречие между треньор и президент дали не може да повлияе на реултатите. Мъри и Наcко cа cилни в тандем, но "cдружението" не хареcва тандема, защото cи гледа интереcа и даже им пречи единcтвеният реален cпонcор в лицето на "Палмите".

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: t.manolov

Мнениеот Странджата » 05 дек 2022 23:34

а и знам, че не си пенсионер :)
Айде ся, ще се обиждаме на години ли? :) По-кротко - знаете какво пише на входа на гробището в Момчиловци - Смолянско - И ние бяхме като вас, и вий ще дойдете при нас :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 06 дек 2022 08:09

honda написа:
1palq4o1 написа:tmanolov, може и да си прав, обаче...
Левски няма дублиращ отбор т.е. Андонов няма къде да се учи, освен да го преотстъпят. Кой ще дойде, обаче на негово място ( без пари )
Момчето от Фиорентина е на 15-16 години и хептен не става за първия отбор, изключително млад е.
Имахме един младеж Г.Георгиев, мисля се казваше и го изгонихме - отиде в Черно море, а колко още играчи сме раздали наляв-надясно! Затова и сме в челните места в Европа по брой реализирани футболисти от школата.

Малко уточнение - момчето от Фиорентина се казва Иван Андонов и в момента е вратар на дублиращия отбор . На възраст е с 1 година по-възрастен от Пл. Андреев и винаги беше считан за по-добрия от двамата.
Този младеж Г.Герогиев наистина е младеж ,но за мен, за професионален футбол е малко в залеза си ( на 34 години е) и в момента е резерва в Черно море.

За Иван грешката е моя, за Георгиев беше ирония, но е факт, че го изгонихме
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 дек 2022 08:55

meteorit написа:
TristaNNN написа:

Чрез наcаждане на противоречие между треньор и президент дали не може да повлияе на реултатите. Мъри и Наcко cа cилни в тандем, но "cдружението" не хареcва тандема, защото cи гледа интереcа и даже им пречи единcтвеният реален cпонcор в лицето на "Палмите".

Аха, ясно. Значи злото сдружение насажда противоречие между треньор и президент, понеже този тандем им пречи на интереса, пречи им и Палмс бет, което влияе на резултатите на отбора.
Майкооооо...
[offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 дек 2022 10:13

TristaNNN написа:
tmanolov написа:Не ти прави чест да сравняваш кампания на 1 месец с такава за 12 месеца, особено при сегашните условия..... Другото е чорбарщина, преминаваща в припощина, а ти не си припок!

Определено безчестия, с наченките на чорбарщина и припощина не съм аз. На, да си опресниш паметта:
Над 10 000 са вече заявените членски карти за по-малко от две седмици след старта на кампанията "Аз съм "Левски". С това се похвалиха от клуба днес. Кампанията започна на 30 септември и постигна впечатляващи резултати в рамките на половин месец.

Ма понеже вмяташ "сегашните условия", да ти припомня ли и какви бяха условията по света и у нас, когато пуснаха АзСъмЛевски за пръв път? Няма проблем, ако е нужно и това ще ти припомня.

Припомни ми, че не се сещам? Защото около мен всеки даваше мило и драго, само и смао да го има Левски - всичко беше в началото, нямаше "умората" от "дайте да дадем", имаше чувство за принадлежност и т.н. дори от някакви съвсем странични левскари. Даже аз си взех карта на полусезона - нещо, което принципно не правя, щото обикновено ходя в Ложа 2 или 3 и ВИП-а (така съм си преценил), само и само да подпомогна клуба. Та да, несравними са нещата тогава и сега, особено на тема ентусиазъм

Хубавото е, че сега се е оформила една група на постоянни дарители и ходещи по стадионите, едно ядро от около 10 000 човека, което е супер. И това е заслуга на Мъри. основно на него - помним какво беше преди него, нали? Лафовете за Сдружението ще ги подмина - всеки е намерил за себе си начин как да помага и всяка помощ е добре дошла. Дрязгите кой е по-по-най левскар обаче са противни и отблъскват, нека поне тук ги няма
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 дек 2022 10:56

Аааа, нещата били несравними относно ентусиазма ли, брей!
Ми, сигурно е така, щото като пуснаха АзСъмЛевски сума ти народ беше със съсипан бизнес, без работа или с несигурна такава, с тревоги как ще посрещне празниците и кога ще си оправя кредитите и т. н., но въпреки това - 10 000 за месец.
Сега 4300 за месец.
Което е напълно разбираемо, де, поне аз самият го разбирам.
Обаче не разбирам що дървените кратуни ореваха света за тия карти по-рано през годината, разбира се нямаше как сдружението да не е основен виновник и за това(отварям скоба, че се колебаех дали да се запиша в Левски на Левскарите или да подновя Семейната, като избрах второто), а сегашният ентусиазъм се оказа форумен и ФБ такъв. Ей това не разбирам. И съм мноооого далече от мисълта да се правя на "по" и "най" левскар, хеле пък във форум, ама не мога и да подмина тая повсеместна, аре да не я наричам тъпанарщина...
Щото ако не си тракторист, агроном, арендатор или какъвто и да е агро субект, едва ли ще ревеш що не са пуснали на пазара новия трактор "Бодър Стрък |||", при положение, че така или иначе не планираш да си го купуваш.
Сега по-ясно ли е или ще въртим и сучем в някаква друга посока?
[offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 дек 2022 12:03

TristaNNN написа:Аааа, нещата били несравними относно ентусиазма ли, брей!
Ми, сигурно е така, щото като пуснаха АзСъмЛевски сума ти народ беше със съсипан бизнес, без работа или с несигурна такава, с тревоги как ще посрещне празниците и кога ще си оправя кредитите и т. н., но въпреки това - 10 000 за месец.
Сега 4300 за месец.
Което е напълно разбираемо, де, поне аз самият го разбирам.
Обаче не разбирам що дървените кратуни ореваха света за тия карти по-рано през годината, разбира се нямаше как сдружението да не е основен виновник и за това(отварям скоба, че се колебаех дали да се запиша в Левски на Левскарите или да подновя Семейната, като избрах второто), а сегашният ентусиазъм се оказа форумен и ФБ такъв. Ей това не разбирам. И съм мноооого далече от мисълта да се правя на "по" и "най" левскар, хеле пък във форум, ама не мога и да подмина тая повсеместна, аре да не я наричам тъпанарщина...
Щото ако не си тракторист, агроном, арендатор или какъвто и да е агро субект, едва ли ще ревеш що не са пуснали на пазара новия трактор "Бодър Стрък |||", при положение, че така или иначе не планираш да си го купуваш.
Сега по-ясно ли е или ще въртим и сучем в някаква друга посока?

Кои бяха тези със съсипания бизнес есента на 2020 - подсети ме (освен развлекателния бизнес - нищожна бройка)? Аз се сещам за едно огромно количество хора, които се седяха вкъщи (хоум офис) и си дръгнеха макарите, като нямаха за какво да си изхарчат кинтите, щото ентъртейнмънта беше с рестрикции, но може и да греша, разбира се.

В случая, отново ще подчертая, ехидността ти е неуместна - значи, ако вървя по твоята логика, било безсмислено да се иска кампания за картите, щото са вкарали само 300 бинки от нея за месец, а ти си очаквал поне милион? В тоя ред на мисли, Сдружението е още по-безсмислено - за 10 пъти по дълъг период е събрало 200 бинки и от тях е превело само 100 на клуба? Затова ти казвам да се запреш с кой е по-по-най, защото всеки си е преценил как и колко да помага, а абсолютно всяка помощ е важна за клуба.

Сега аз по-ясен ли съм? Пожелавам успех на Сдружението и не плюя срещу тях, но засега са без мен там, дано ме убедят в бъдеще да се запиша
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”