damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:Хапчетата са за пиене, иначе няма полза от тях.
Ами защо не си ги пиеш, тогава?
Пия си ги редовно, както вече казах иначе няма голяма полза от тях. Доказателството за това, се намира по-горе:)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:Хапчетата са за пиене, иначе няма полза от тях.
DoSomethingDifferent написа:damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:Хапчетата са за пиене, иначе няма полза от тях.
Пия си ги редовно, както вече казах иначе няма голяма полза от тях. Доказателството за това, се намира по-горе:)
damyanov1963 написа:Тоя вар съсипва футбола. Престъпление е да се отменят такива голове на Аржентина, която щеше да доубие пишман соколите. Според мен правилото за засада трябва да се промени, като засада да има тогава, когато нападателя целият е зад защитата на противника, а не с малкото пръстче на единия крак, примерно. Така се накъсва играта, губи се излишно време, създават се излишни спорове, ОТМЕНЯТ СЕ КРАСИВИ ГОЛОВЕ, като се помага на слабите и безлични отбори на терена, а и както е тръгнало, продълженията ще станат колкото още едно полувреме, да не кажа цял мач.
pomiqrat написа:Полувремето трябва да е 30 винути и на всяко прекъсване часовникът са спира.
Непринуден написа:damyanov1963 написа:Тоя вар съсипва футбола. Престъпление е да се отменят такива голове на Аржентина, която щеше да доубие пишман соколите. Според мен правилото за засада трябва да се промени, като засада да има тогава, когато нападателя целият е зад защитата на противника, а не с малкото пръстче на единия крак, примерно. Така се накъсва играта, губи се излишно време, създават се излишни спорове, ОТМЕНЯТ СЕ КРАСИВИ ГОЛОВЕ, като се помага на слабите и безлични отбори на терена, а и както е тръгнало, продълженията ще станат колкото още едно полувреме, да не кажа цял мач.
За пръв път да видя цесекарско (умно) мнение от теб. Прав си, а аз мога и да аргументирм искането, което не е просто защото така ти се вижда на теб, а има резон.
100 минути мачове заради ВАР водят до много голове в 90-та минута, което създава впечатление за бърза размяна, а то всъщност (при тези 10 и нагоре минути) вече не е така. Все едно преди головете между 80-та и 90-та минута всички да ги броим в 80-та станали. Като добавим и тези в 77,78,79 минута последните близо 15 минути (1/3 полувреме) влизат в графа "голове в последните минути" (набързо и начесто-далеч от истината).
damyanov1963 написа:Непринуден написа:damyanov1963 написа:Тоя вар съсипва футбола. Престъпление е да се отменят такива голове на Аржентина, която щеше да доубие пишман соколите. Според мен правилото за засада трябва да се промени, като засада да има тогава, когато нападателя целият е зад защитата на противника, а не с малкото пръстче на единия крак, примерно. Така се накъсва играта, губи се излишно време, създават се излишни спорове, ОТМЕНЯТ СЕ КРАСИВИ ГОЛОВЕ, като се помага на слабите и безлични отбори на терена, а и както е тръгнало, продълженията ще станат колкото още едно полувреме, да не кажа цял мач.
За пръв път да видя цесекарско (умно) мнение от теб. Прав си, а аз мога и да аргументирм искането, което не е просто защото така ти се вижда на теб, а има резон.
100 минути мачове заради ВАР водят до много голове в 90-та минута, което създава впечатление за бърза размяна, а то всъщност (при тези 10 и нагоре минути) вече не е така. Все едно преди головете между 80-та и 90-та минута всички да ги броим в 80-та станали. Като добавим и тези в 77,78,79 минута последните близо 15 минути (1/3 полувреме) влизат в графа "голове в последните минути" (набързо и начесто-далеч от истината).
Не знам дали помниш, ако си бил роден тогава, през 80-те в А РФГ измислиха правило за 0:0 да не се дават точки и на двата отбора, та тогава стана цирка с разменени те голове в последните минути, та мача да свърши 1:1 и двата отбора да вземат по една точица.
pomiqrat написа:Полувремето трябва да е 30 винути и на всяко прекъсване часовникът са спира.
Вълчан написа:pomiqrat написа:Полувремето трябва да е 30 винути и на всяко прекъсване часовникът са спира.
Въпрос на време е да го направят това. Всяко по дълго прекъсване ще се добавя задължително към официалното време. А не сега 45мин полувреме 30 мин игра.
gihuelo написа:Вълчан написа:pomiqrat написа:Полувремето трябва да е 30 винути и на всяко прекъсване часовникът са спира.
Въпрос на време е да го направят това. Всяко по дълго прекъсване ще се добавя задължително към официалното време. А не сега 45мин полувреме 30 мин игра.
Не мисля че ще стане това. Телевиизите ще са първите които ще са против. Няма да се знае колко ще е продължителноста на един мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, Google [Bot], tmanolov и 136 госта