Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 25 авг 2022 09:23

4x4 написа:Довечера мача ще гледаме ли?
Сини приятелки
Кой ще играе довечера?
Вие нали знаете на кой канал там ще предават плейофата
Хармун Спартанс също може да гледате
и Те играят плейоф исторически.
Благодарение на вас

Къде ще играе ЦСКА, че от 7 години все едно в дън земя е потънал. Нито се чува, нито се вижда. Да не сте му сторили нещо?
Хахахаха.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 25 авг 2022 09:25

peliforewer написа:Може ли да ми кажете кой е собственик на Левски, защото Тити заявява, че Любо Младежа му се е обадил и категорично им е забранил и Ги накарал да прекратят договора с Макрон.Това е много интересна тема за дискусия.

Ами излиза,че реалния им собственик е Таки. ;) Едва ли е някаква изненада де.Някой да не си е помислил случайно,че едва ли не феновете издържат отбора? Едва ли има чак такива балъци. ;)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 авг 2022 09:41

TNT написа:
peliforewer написа:Може ли да ми кажете кой е собственик на Левски, защото Тити заявява, че Любо Младежа му се е обадил и категорично им е забранил и Ги накарал да прекратят договора с Макрон.Това е много интересна тема за дискусия.

Ами излиза,че реалния им собственик е Таки. ;) Едва ли е някаква изненада де.Някой да не си е помислил случайно,че едва ли не феновете издържат отбора? Едва ли има чак такива балъци. ;)

Повярвай ми, ей Богу-има:)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2022 10:59

Аз знам защо припоците не ходят много по мачове. Просто нямат пари! Бедни и скъсани са всичките до един. Загледайте се, когато показват трибуните. Там виждаме затлъстели, окъсани и оръфани, отрудени хора с аграрен тен. Влезте им в положение, не може всяка седмица да дават по 10лв за мач, това им е 10% от месечния доход и аз лично ги разбирам!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2022 11:00

шивача написа:
TNT написа:

А тия, дето повярваха, че Литекс е ЦСКА, особено такива, дето преди казваха, че няма да го припознаят, какви са?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 авг 2022 11:07

damyanov1963 написа:
шивача написа:
TNT написа:

А тия, дето повярваха, че Литекс е ЦСКА, особено такива, дето преди казваха, че няма да го припознаят, какви са?

Не са балъци, а предатели, защото са направили съзнателно избора да убият задлъжнелия ЦСКА заради парите на микренския коняр. "Декларацията на честта" доказва, че са съзнавали какво правят. Следователно не са балъци, а тарикати интересчии. Факт.

Обущар, как да ти повярва някои, когато лъжеш, че Литекс е ЦСКА? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 авг 2022 11:17

След дългото умуване само това ли измислихте, ако бяхте замълчали май щеше да е по добре.Да заповядат някои по-умни.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 25 авг 2022 11:17

Днес ще продават ли мача,братята?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 25 авг 2022 11:24

Няма нищо лошо един от собствениците на Левски да е Таки. Това са нормални неща.
Думите на Тити казват много стига да не си заравяш главата в пясъка

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 авг 2022 12:00

peliforewer написа:След дългото умуване само това ли измислихте, ако бяхте замълчали май щеше да е по добре.Да заповядат някои по-умни.

Обикновено мълчаливите изглеждат умни, но това се отнася за тези, които не могат да направят разлика между Литекс и ЦСКА. :)))

Върни се в “Левски”