delqnski47 написа:TristaNNN написа:Я, почнаха да излизат разни подробности за вчерашните припошки лайнарщини по трибуните. Доверявам се на оранжевата майчица и някои организирани припоци, че не е имало ошамарени деца. Това е добре, казвам го без капка ирония - децата са чисти и невинни създания и не бива да страдат и да бъдат мъчени или унижавани покрай глупостите на тъпите си родители-припоци!
Обаче е интересно колко са бдителни организираните припоци. Имат си разузнавачи и стража, като същински армейски воини :)))), която при сигнал отива и неутрализира/шамари всичкото припок, де е дръзнало да се прави на свободно и независимо човече, така щото да се знае кой е шеф на припоците, кой командва в Г и кой не бива повече да става от диванчето само за 1-2 селфита във ФБ.
Удри, бат' Кюстендилец, тая мачка не е наша! :)))
Ти в Сектор Б ходиш ли или те е шубенце да не те мацнат с некое л@йно, както правят лошите хулигани там :)) Я сподели като си такъв отворко дето гледаш чуждите проблеми на другите
Х
Модераторче, мило и младо, аз на Герена мога да си ходя, където си пожелая, без да ме е шубе, че ще ме мазнат с лайна лошите хулигани там. :)) Да ти кажа, за толкова години по стадионите, не съм имал проблеми нито в Б, нито никъде другаде.
Но на Герена не са ме гонили да ме бият, понеже на полувремето съм решил да отскоча до Б, на разходка, да се правя на по-ербап от ербапите.
Животните опукаха ли ти шамарите и на тебе вчера или такива работи не се питат? :)))
Баси лайнарщината - да влезеш в сектор Г да гониш и шамариш другите припоци, с "молба да са солидарни към протеста", а-ха-ха-хаааа.