Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 19 авг 2022 22:58

goshev написа:
luchoni написа:Ясно се видя, че Хамрун не са нищо особено. И в двата мача Динамовци бяха по силния отбор и само глупостта ги прецака. Догодина пробваш пак и така

Е те вече колко десетилетия отпадат от по-слабия отбор?

10 десетилетия! 100 години, 100 години, европейски идиот:))))))))))))))))))))))) Пала фенера........
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 23:01

Я, почнаха да излизат разни подробности за вчерашните припошки лайнарщини по трибуните. Доверявам се на оранжевата майчица и някои организирани припоци, че не е имало ошамарени деца. Това е добре, казвам го без капка ирония - децата са чисти и невинни създания и не бива да страдат и да бъдат мъчени или унижавани покрай глупостите на тъпите си родители-припоци!
Обаче е интересно колко са бдителни организираните припоци. Имат си разузнавачи и стража, като същински армейски воини :)))), която при сигнал отива и неутрализира/шамари всичкото припок, де е дръзнало да се прави на свободно и независимо човече, така щото да се знае кой е шеф на припоците, кой командва в Г и кой не бива повече да става от диванчето само за 1-2 селфита във ФБ.
Удри, бат' Кюстендилец, тая мачка не е наша! :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:05

TristaNNN написа:Я, почнаха да излизат разни подробности за вчерашните припошки лайнарщини по трибуните. Доверявам се на оранжевата майчица и някои организирани припоци, че не е имало ошамарени деца. Това е добре, казвам го без капка ирония - децата са чисти и невинни създания и не бива да страдат и да бъдат мъчени или унижавани покрай глупостите на тъпите си родители-припоци!
Обаче е интересно колко са бдителни организираните припоци. Имат си разузнавачи и стража, като същински армейски воини :)))), която при сигнал отива и неутрализира/шамари всичкото припок, де е дръзнало да се прави на свободно и независимо човече, така щото да се знае кой е шеф на припоците, кой командва в Г и кой не бива повече да става от диванчето само за 1-2 селфита във ФБ.

Ти в Сектор Б ходиш ли или те е шубенце да не те мацнат с некое л@йно, както правят лошите хулигани там :)) Я сподели като си такъв отворко дето гледаш чуждите проблеми на другите
Последна промяна от delqnski47 на 19 авг 2022 23:19, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2022 23:10

Тези от Б в Коматево не бяха никакви фенове, но трябва да си бил там, за да знаеш. : ))

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 19 авг 2022 23:17

ugly bug написа:
miro_rz написа:Бе кОр за едните и другите! :D
Онази хлебарка още не е почерпил!!!

Дай адреЗ ти казах бре ...
Хората ще си помислят че съм скрънза...!
:-)))))))

Скръндза скръндза скръндза!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 23:21

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Я, почнаха да излизат разни подробности за вчерашните припошки лайнарщини по трибуните. Доверявам се на оранжевата майчица и някои организирани припоци, че не е имало ошамарени деца. Това е добре, казвам го без капка ирония - децата са чисти и невинни създания и не бива да страдат и да бъдат мъчени или унижавани покрай глупостите на тъпите си родители-припоци!

Ти в Сектор Б ходиш ли или те е шубенце да не те мацнат с некое л@йно, както правят лошите хулигани там :)) Я сподели като си такъв отворко дето гледаш чуждите проблеми на другите
Х

Модераторче, мило и младо, аз на Герена мога да си ходя, където си пожелая, без да ме е шубе, че ще ме мазнат с лайна лошите хулигани там. :)) Да ти кажа, за толкова години по стадионите, не съм имал проблеми нито в Б, нито никъде другаде.
Но на Герена не са ме гонили да ме бият, понеже на полувремето съм решил да отскоча до Б, на разходка, да се правя на по-ербап от ербапите.
Животните опукаха ли ти шамарите и на тебе вчера или такива работи не се питат? :)))
Баси лайнарщината - да влезеш в сектор Г да гониш и шамариш другите припоци, с "молба да са солидарни към протеста", а-ха-ха-хаааа.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:22

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Harpuna написа:Тристане да те светна ли само че ЦСКА изигра 40 мача за последните 5 години в Европа. Вие имате толкова за последните 14.Нелепо е да коментирате в Европа.А и най-лошото за вас е че могат скоро да станат 46.

ЦСКА не е изигравал 40 мача за последните 5 години, щото ЦСКА умрЕ преди ... малко повече от 5 години. Тия мачове ги изигра ЦСКА-София (София) - правоприемникът на Литекс.
И все пак - нито ЦСКА, нито ЦСКА-София (София) са излизали от групи на ЕКТ, а са дежурния тъпан и абонат за последното място там. Това е, фактец.

Не е правоприемник на Литекс, хамруне. Прочети ми подписа. Тоя подпис да не съм го турил за баба си ->
Требе да се чете от време на време

Докато:
1) Официалният футболен административен орган у нас БФС ви изписва и третира като нов отбор ЦСКА-София
2) Официалният футболен административен орган в Европа УЕФА ви изписва и третира като нов отбор CSKA-SOFIA
3) Носите уродливия ЕИК на Литекс в дружеството си.
То подписът ти е четиво единствено за баба ти.

Напротив, точка 2 абсолютно всеки път ни представят като отбора бил на полуфинал в КЕШ....
Ти жребие на Европа не гледаш ли последните години....опс..... :(
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:26

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:

Х

Модераторче, мило и младо, аз на Герена мога да си ходя, където си пожелая, без да ме е шубе, че ще ме мазнат с лайна лошите хулигани там. :)) Да ти кажа, за толкова години по стадионите, не съм имал проблеми нито в Б, нито никъде другаде.
Но на Герена не са ме гонили да ме бият, понеже на полувремето съм решил да отскоча до Б, на разходка, да се правя на по-ербап от ербапите.
Животните опукаха ли ти шамарите и на тебе вчера или такива работи не се питат? :)))
Баси лайнарщината - да влезеш в сектор Г да гониш и шамариш другите припоци, с "молба да са солидарни към протеста", а-ха-ха-хаааа.

То всички там "можете да си ходите където искате" и за тва седите извън говеждия сектор.
От години се млатят ама се запритеснил нашия кой къде какво бил шамарил при другите, разбираш ли...
Е тва ви се чудим на акъла и манталитета някой път.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:31

Иначе имаше едно спречкване и това беше. Както казах. Даже в Спиртала имат много хубаво видео .Не е имало млатения, боища и подобни глупости. Животните посплашиха малко децата което беше абсолютно излишно и малоумно.
Sofia.

Върни се в “Левски”