ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

silence
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот silence » 12 авг 2022 13:31

.
Последна промяна от silence на 12 авг 2022 13:33, променено общо 1 път.

silence
Контакти:

Мнениеот silence » 12 авг 2022 13:32

Highlander написа:Безобразен Краев, много слабо от Кръстев, а недоразумението на вратата направи компилация от най-лошите мачове на Митрев и Полачек. Тотален неадекватник, абе избии я тая топка при първия гол, махни я от там, захлупи я, идиот мръсен. Кариус приключи с Ливърпул след подобен мач, надявам се на подобно развитие и тук.

Изключително неадекватно, кофти отношение. Несериозно. И самото първо спасяване беше недобро, но после като някоя мадама реагира, докато се наведе и оня му я прокара през краката. Въобще скандално. Ще остане в историята тоя гол.

И все пак Левски изравни и можеше спокойно да завърши наравно. Но трябваше да направи и втора грешка Михайлов.

Вече в продълженията се виждаше, че малтийците играят по-добре. А с тоя вратар бях сигурен, че на дузпи Левски ще загуби. Кога е спасявал дузпа въобще? Мяташе се като шаран. Направи накрая спасяване, обаче не се научил да стои на линията. Ами съдията гледа и го посече.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 12 авг 2022 13:33

Реално погледнато отпадането от Хамрун е най-срамното и трагично в историята на Левски. Дори по-срамно и от отпадането от лихтенщайнския Вадуц. Мъри Стоилов сбърка с тактиката, състава, късните смени и с настройката на футболистите за този мач, а самите играчи не се раздадоха, както срещу ПАОК, не бяха концентрирани и допускаха елементарни грешки, особено недоразумението-капитан на вратата. Да си победил в първия мач като гост и да не можеш да направиш поне равен срещу отбор от Малта, пред пълните трибуни на "Герена", е меко казано смехотворно, имайки предвид, че преди това си надиграл категорично и отстранил отбор като ПАОК. Да, Мъри Стоилов за кратко време изгради що-годе боеспособен отбор, но в снощния мач сякаш всичко бе пропиляно с лека ръка и нещата ще трябва да започнат от нулата. Най-лошото е, че никой от отбора /играчи, треньор и ръководство/ не пое отговорност за този чутовен резил, никой не се извини на привържениците и никой не казва какви конкретни мерки ще се вземат занапред, за да се избегнат подобни евроиздънки на Левски, които май взеха да стават обичайна практика. Единствено спечелването на шампионата този сезон може да измие срама от отпадането срещу Хамрун, но с подобна игра и поведение и с този състав не вярвам Левски да успее да го направи. Пожелавам успех на Левски в първенството, както и на Лудогорец и ЦСКА в евротурнирите. Дано да дойдат по-добри дни за българския футбол, но трябват много работа, себераздаване и професионализъм, които, за съжаление, не се виждат нито в БФС, нито в повечето от клубовете.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 13:46

Аврамов написа:Р
Пожелавам успех... и ЦСКА в евротурнирите. .

Такъв отбор няма, бе! Умряха, теглиха им ножа, изчегъртаха ги, фалираха, изнасилиха ги и ги удавиха в язовир - каквото си избереш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 12 авг 2022 13:58

Не знам какво да кажа след снощи, това ми е може би най-кошмарният момент на Герена след мача с Иртиш 2013 г. Такъв ступор и шок не помня да е имало, гледаш и не вярваш на очите си и всички около теб са по същия начин. Още щом влязохме в продълженията усещах накъде отиват нещата. Те между впрочем отиваха така и първия мач, след началните пропуски и изпуснатата дузпа в главата ми беше само мача със Славия за купата 2018 г. Дори със зарята имах едно неприятно чувство, че едва ли не предизвикваме съдбата. Отпадането като отпадане не е толкова голяма драма, ако и да е едно от най-срамните в историята ни. Беше нереално да мислим за плейоф и групи само допреди няколко месеца, ама пък като си толкова близо вече и е нормално като фен да имаш надежди. В крайна сметка отборите с по-нисък коефициент винаги трябва да си надскочат силите и да задвижат колелото, за да тръгнат пак нещата. И ние го направихме с ПАОК, а сега пропиляхме златен шанс. Сега при едно очаквано отдръпване на феновете ще се наложи да разпродаваме всичко по-читаво и да доиграваме с юноши. Не ми се мисли и за по-тежки сценарии откъм финансова гледна точка. Загубихме и репутационно в преговорите с "Юнайтед Груп", загубихме и потенциални бъдещи спонсори и рекламодатели. Много е лесно сега да сипем обвинения, Мъри не е безгрешен, момчетата също. Ники Михайлов направи големи глупости, предния мач пък изкара чист гол, това е положението. За мен трябваше да се вкара всичко в тоя мач, толкова магистрален мач (най-вече финансово) не сме имали поне от десетилетие. Асен Митков да се пробва напред, Олдър можеше да смени тоталната дупка снощи Краев, Попето ако трябваше да се рискува за 20-30 минути, само и само да продължим напред. Снощи беше кулминацията на всичката свършена работа през последните 12 месеца и трябваше да хвърлим всичко в мача. Не съм съгласен, че футболистите са играли без сърце и душа. Уелтън още петата минута се хвана за бедрото пред сектор А, видимо изпитваше болка, но стисна зъби и до самия край на мача правеше спринтове и тормозеше харпуните както може.

П.С. След мача имаше опашка от 10-15 човека пред бусчето фен магазин пред сектор А. Не знам мазохизъм ли е, какво е, но със сигурност е най-обичаното нещо в България

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 14:00

alexdb написа:
eddie написа:Медиините "гурута" от сорт на Томето и Мигача носят огромна отговорност за създаването на нереални очаквания и представа у феновете на Левски за това кои са, какви са и къде се намират горе-долу в хранителната верига на съвременниия футбол. По-малко приказки и надъхване трябват и повече работа..

Коя е нереалната представа? Да отстраним третият в първенството на футболно джудже при положение, че имаме и гол аванс? Ми то по-слаби от малтийците са само аматьорите от Андора и Гибралтар. Всички приказки колко били дръпнали в Малта са дрън-дрън и кухи оправдания на несъстоятелната ни игра. Мисля, че още в мача със сърбите ще се види това и тия ще си паднат с разлики в двата мача.

Левски е третият отбор, отстранен от Хамрун за тази година.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 14:02

koisa написа:
realno написа:Ако Мъри носи вина, че сме отпаднали от равностоен противник с неизвестно име, кой носи вина, че се класирахме в ЕКТ испечелихме купата? Кой носи вина, че отстранихме ПАОК? Кой носи вина, че в касата влязоха свежи и непланирани 4 мил лв? Вместо да гледате какво сме могли да имаме в повече, съсредоточете се в това, което вече имаме, защото ако се върнем само по - малко година назад не се знаеше да ли ще ни има. А сега не само, че ни има, че сме живи, но и печелим засега макар и скромно. Гледайте по позитивно на нещата и оставете припощината на припоците.

Каквото е било преди година си остава за преди година. Сега е друго... Иначе, ако ще се връщаме назад може да си припомним какво беше преди 15-17 години и как мачкахме не само тук, но и в Европа. С футболни инвалиди като Никиту в отбора как да е позитивен човек? Хората в клуба също гледаха какво можем да спечелим, а не какво вече имаме. Нали затова отлагахме мачове с единствената цел да се стигне поне до плейофите. Но както винаги ще се намери един тип Везалов или Иво Главата да осере целия труд на отбор, треньори и фенове.

Защо да е друго отпреди 1 година? Да, малко по-добре е, защото взехме трима бразилци от трета дивизия и Сонко Сундберг. Другите са си същите, Краев от Хебър, Петрис от Царско село, Кръстев от не знам къде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 авг 2022 14:06

относно коментарите тия на realno и helic ми се струват най-смислени и ще е добре да ги препрочетете, но това си е мое мнение, а и сега сте твърде крайни покрай емоциите си

че вратарчето ви е виновно за загубите е ясно, но тук нещата са прекалено сложни и объркани ...има едно 40 годишно приятелство заради което на Левски се отлагат мачове когато си поискат, но в замяна вероятно трябва синковеца да бъде на терена, съмнява ме титулярното му място изобщо да се обсъжда към момента и вероятно ще продължи да играе и за напред ...както се казва 40 годишните приятелства дават, но също и вземат.....

второ, за мен наистина голямата ви грешка беше че отложихте грешния мач.... трябваше да отложите тоя с пирин, а да играете с нас във варна ...или да отложите и двата ако много ви е страх от малта ...независимо, че до варна е гостуване ....поне щяхте да бъдете свежи в реванша!!!!! а целия сблъсък и кой продължава очевидно се решава в реванша, а не в първия мач!!!! просто щяхте да сте 10-20% по-свежи, което може да е малко, но да реши сблъсъка във ваша полза....

трето, колкото повече ги гледам нещата ми се струва, че паднахте в капана на самите себе си .....Мъри обича да изповядва правилен футбол, някакви неща от които не отстъпва ...той не е гъвкав като треньор и точно това използва колегата му насреща ....при Мъри просто нямахте план Б..... защо не почна Марин Петков примерно, а Уелтон да влезе 65 мин. когато противника се е уморил!? реал мадрид на няколко пъти последния сезон решиха сблъсъците си последните 45 мин. точно както малтийците вчера....... просто вие хвърлихте всичко в началото на мача и след като играхте мач с пирин свършихте след 60 мин. а по-натам тотално нищо не можахте да създадете като изключим няколко корнера дето случайно падна някак гол..... а защо трябва да се играе преса през цялото време като нямате сили за цял мач ???? що не играхте лежерно първото полувреме, за да имате повече сили през второто когато се определя победителя?!?!?! що не дадохте привидно инициативата на противника?!?!? просто желанието Левски да играе правилен футбол в тоя случай изигра лоша шега и бяхте излъгани.... аз и затова не хващах логиката да си отлагате мача с нас, а да играете с пирин примерно .....при положение че всичко се решава втория мач и победителя се определя тогава?!?!?! тотална липса на гъвкавост и здрав разум в треньорското ви ръководство .....просто сръбския треньор се възползва от слабостите на Мъри и Левски да играете по един и същ начин, без никаква изненада - хвърля се всичко в началото и след 60 мин. сте капнали и човека си запази козовете за края на мача, докато вие нямахте абсолютно никакви козове, абсолютно нищо, всичко бяхте хвърлили ....тактиката ви беше твърде рискова - всичко или нищо ...или смачкваме съперника с 1-2-3 гола до 60 мин. или отпадаме ...или поне увеличаваме значително шансовете за отпадане, изобщо не беше изигран нито мъдро, нито хитро сблъсъка от страна на треньорското ви ръководство и Мъри.... и въпреки всичко трябва да подкрепяте Мъри, щото без него сте загубени и няма да ви има, така че преодолявайте болката си и така
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 авг 2022 14:07

Докато Николай Михайлов е титуляр, няма как да има постоянство и прогрес.
Вярно, има опит и някои качества(които видяхме в Теенте главно, когато му беше и пикът), но от 5+ години самата му фигура е "тежка", прекалено е тромав и всичко това гарнирано със статуса му на дете на Боби, комфорта с който се ползва и т.н., го превръщат в ненадежден!
Левски има нужда от вратар тип Иванков/Йоргачевич.
Лидер, проактивен, солиден!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 авг 2022 14:11

alexdb написа:
Коя е нереалната представа? Да отстраним третият в първенството на футболно джудже при положение, че имаме и гол аванс? Ми то по-слаби от малтийците са само аматьорите от Андора и Гибралтар. Всички приказки колко били дръпнали в Малта са дрън-дрън и кухи оправдания на несъстоятелната ни игра. Мисля, че още в мача със сърбите ще се види това и тия ще си паднат с разлики в двата мача.

Гибралтар миналата година са имали отбор в групите на същата лига, където ние се издънихме. Били са в една група с ПАОК.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”