Testa_di_Legno написа:Както ми каза една бивша приятелка веднъж (май след отпадането от "АЕК"): какво се ядосваш, според мен така или иначе нямаше да я спечелим тая купа. 8)
Ам чИ, не е ле вярно?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Testa_di_Legno написа:Както ми каза една бивша приятелка веднъж (май след отпадането от "АЕК"): какво се ядосваш, според мен така или иначе нямаше да я спечелим тая купа. 8)
boglev написа:Брьондби изпускат преднина и 3 дузпи срещу Базел...така че,случва се.
Никой няма нужда от драми и генерални заключения.
Преди няколко месеца изобщо не очаквахме да играем в ЕК, още повече да минем един кръг...
metodito написа:boglev написа:Брьондби изпускат преднина и 3 дузпи срещу Базел...така че,случва се.
Преди няколко месеца изобщо не очаквахме да играем в ЕК, още повече да минем един кръг...
Абе, тъпо е. Особено, когато си бил ПАОК. И като - ако е верно - че с отстраняването на Хам-врум, "Левски" е щял да им платим заплатите до Нова година.
alexdb написа:Testa_di_Legno написа:Както ми каза една бивша приятелка веднъж (май след отпадането от "АЕК"): какво се ядосваш, според мен така или иначе нямаше да я спечелим тая купа. 8)
Купата не, но 1,5 млн., които са ни жизненоважни щяхме да спечелим. Сега драматичният въпрос е откъде ще дойдат, че да има за заплати и разходи?
boglev написа:metodito написа:boglev написа:Брьондби изпускат преднина и 3 дузпи срещу Базел...така че,случва се.
Абе, тъпо е. Особено, когато си бил ПАОК. И като - ако е верно - че с отстраняването на Хам-врум, "Левски" е щял да им платим заплатите до Нова година.
Тъпо е, не отричам
Ама какво да режем вени.
Мъри, още след ПАОК си каза, че тези мачове повече го притесняват
В отбора, няма хитрост и зрялост, според мен
metodito написа:boglev написа:metodito написа:boglev написа:Брьондби изпускат преднина и 3 дузпи срещу Базел...така че,случва се.
Тъпо е, не отричам
Ама какво да режем вени.
Мъри, още след ПАОК си каза, че тези мачове повече го притесняват
В отбора, няма хитрост и зрялост, според мен
На първо място няма резерви. Не разбирам що се циганят така. Защо Мъри не изпробва циганчето в реални мачове. Аз съм убеден, че ще се докаже. И то в конкренцията на Уелтън. Който е.... бразилец. Като се срещнат южноамерикански и европейски отбор, кой бие? Днес в 99% европейсците. Има дисциплина. Па оня рипне с топката, ще лъже 3-5-100.
boglev написа:Колегата тире, браво!dreamcradle написа:
Но това си е типична българска черта.
Мача започна със скандирания "Ники Михайлов" и свърши със "смени перуката"
За първия гол, много повече вина има Цунами, вижте къде остана след нападателя, за втория и аз не разбрах къде тръгна Ники но и защитата заспа.
Няма нужда да сочим индивидуални "виновници", няма виновни, има разочаровани. Играчи и ръководството са също разочаровани
Потребители, разглеждащи този форум: csimoen2, maxi1914, Serafim и 28 госта