ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 01:15

Testa_di_Legno написа:Както ми каза една бивша приятелка веднъж (май след отпадането от "АЕК"): какво се ядосваш, според мен така или иначе нямаше да я спечелим тая купа. 8)

Ам чИ, не е ле вярно?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 01:20

boglev написа:Брьондби изпускат преднина и 3 дузпи срещу Базел...така че,случва се.
Никой няма нужда от драми и генерални заключения.
Преди няколко месеца изобщо не очаквахме да играем в ЕК, още повече да минем един кръг...

Абе, тъпо е. Особено, когато си бил ПАОК. И като - ако е верно - че с отстраняването на Хам-врум, "Левски" е щял да им платим заплатите до Нова година.

П.С. Не "бил". Подчинил. Защото "Левски" просто подчини ПАОК. Това си е супер якото. И остава в историята.
Последна промяна от metodito на 12 авг 2022 01:23, променено общо 1 път.

dreamcradle
Контакти:

Мнениеот dreamcradle » 12 авг 2022 01:22

Ако на някой не е ясно - от ЦСКА съм (и да припок съм). Малко ме е яд на изказванията и изявите Ви по форумите след първия мач със Сейнтс, но въпреки това очаквах (няма да казвам надявах се, да не се изнасилвам) да вземете мача. Яд ме е за Лудогорец, ама много повече ме е яд на Вас. Много, много селска издънка. Не съм разбирач, да съдя, кой виновен и кой не. За мен, като цяло има нещо много сбъркано в тоя мач. Коефициента ни пада общо, на дъното сме. Само едно не разбирам, защо подяволите продължавате да плюете против всички, като се има предвид, къде бяхте преди 7-8 месеца?

Никито изъднка, ама когато Ви спасява, си трайкате. Тоя сбъркал, оня сбъркал... има такива мачове и такива дни. Има си треньорски щаб да си прави изводите и евентуално да взима мерки. Много е лесно зад клавиатурата. Вдигнете малко главите, поемете неизменните ебавки и пак напред за смешния български футбол.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 12 авг 2022 01:23

metodito написа:
boglev написа:Брьондби изпускат преднина и 3 дузпи срещу Базел...така че,случва се.
Преди няколко месеца изобщо не очаквахме да играем в ЕК, още повече да минем един кръг...

Абе, тъпо е. Особено, когато си бил ПАОК. И като - ако е верно - че с отстраняването на Хам-врум, "Левски" е щял да им платим заплатите до Нова година.

Тъпо е, не отричам
Ама какво да режем вени.
Мъри, още след ПАОК си каза, че тези мачове повече го притесняват
В отбора, няма хитрост и зрялост, според мен
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 12 авг 2022 01:24

alexdb написа:
Testa_di_Legno написа:Както ми каза една бивша приятелка веднъж (май след отпадането от "АЕК"): какво се ядосваш, според мен така или иначе нямаше да я спечелим тая купа. 8)

Купата не, но 1,5 млн., които са ни жизненоважни щяхме да спечелим. Сега драматичният въпрос е откъде ще дойдат, че да има за заплати и разходи?

Тъй де, ама жени, не ги разбират тия работи... :D Ще даваме ние (любов е, къде ще ходим?), ще продадем тоя-оня, пък ще продължим борбата, какво да се прави... Вярно е, че устремът ни спря, при това брутално рязко. Като знам и що помия ще се излее сега върху отбора, си мисля, че ситуацията е близко до драматична. Обаче ние сме "Левски" и нашата голяма гордост не е, че никога не падаме, ами че винаги се изправяме. Ще го направим и тоя път.

Пък иначе умението ни, и като клуб, и (най-вече) като публика, да правим от една спортна неудача трагедия, която да ни белязва за пет-десет години напред, е определящо за нас. В случая се надявам, че ще повторим сценария след "Беверен'04", а не този след "Тампере'07".
Само "Левски"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 01:28

boglev написа:
metodito написа:

Тъпо е, не отричам
Ама какво да режем вени.

На първо място няма резерви. Не разбирам що се циганят така. Защо Мъри не изпробва циганчето в реални мачове. Аз съм убеден, че ще се докаже. И то в конкренцията на Уелтън. Който е.... бразилец. Като се срещнат южноамерикански и европейски отбор, кой бие? Днес в 99% европейсците. Има дисциплина. Па оня рипне с топката, ще лъже 3-5-100.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 12 авг 2022 01:28

[quote="dreamcradle"][/quote] Колегата тире, браво!
Но това си е типична българска черта.
Мача започна със скандирания "Ники Михайлов" и свърши със "смени перуката"
За първия гол, много повече вина има Цунами, вижте къде остана след нападателя, за втория и аз не разбрах къде тръгна Ники но и защитата заспа.
Няма нужда да сочим индивидуални "виновници", няма виновни, има разочаровани. Играчи и ръководството са също разочаровани
Последна промяна от boglev на 12 авг 2022 01:31, променено общо 1 път.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 12 авг 2022 01:30

metodito написа:
boglev написа:
metodito написа:

Тъпо е, не отричам
Ама какво да режем вени.

На първо място няма резерви. Не разбирам що се циганят така. Защо Мъри не изпробва циганчето в реални мачове. Аз съм убеден, че ще се докаже. И то в конкренцията на Уелтън. Който е.... бразилец. Като се срещнат южноамерикански и европейски отбор, кой бие? Днес в 99% европейсците. Има дисциплина. Па оня рипне с топката, ще лъже 3-5-100.

Това се надявам Мъри да знае. Ние, няма как.
Уелтън и Филип, лично мен ме вбесяват с това лъжене и не подават, ама явно това имаме

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 01:33

boglev написа:
dreamcradle написа:
Колегата тире, браво!
Но това си е типична българска черта.
Мача започна със скандирания "Ники Михайлов" и свърши със "смени перуката"
За първия гол, много повече вина има Цунами, вижте къде остана след нападателя, за втория и аз не разбрах къде тръгна Ники но и защитата заспа.
Няма нужда да сочим индивидуални "виновници", няма виновни, има разочаровани. Играчи и ръководството са също разочаровани

Тръгна да пресреща и блокира нападателя. Там питането е къде беше Галчев, че да го подпре да не може да върне топката назад. Друг е въпросът как го пуснаха да мине по средата между двама защитници.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 авг 2022 01:37

Егати феновете... За пореден път се убеждавам какво нещастно племе сме-не може да сме щастливи повече от 2 минути и пак си търсим причини да се депресираме... Взехме купа, отстранихме ПАОК, не фалирахме, публиката се завърна на стадиона, Мъри се върна-неща, които почти никой не считаше за възможни и вместо да се радваме за това, то си търсим поводи да оплюем я играчи, я треньори, че някои и конспирации взеха да откриват. Само ще отбележа варненския колега с покупко-продажбите и търновския, според който отборът от Малта ни надиграл. Колега-само първото полувреме ударите бяха 9-2, при 6-0 точни. Някой трябва да дойде "да си прибере версиите" най-накрая от тази красива родна страна... Само Левски и България!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Левски”