ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Няма никакъв напредък от началото на календарната година, дори е обратното. Тактиката е все по сбъркана, а желанието за битка в играчите, все по-малко. Явно пак са го ударили на живот и това не е от липса на пари. Левски има един от най-големите бюджети в Първа лига. Дори и да е 10 пъти по-малък от Лудогорец, или там някъде, това не оправдава формата на играчите.
W84me написа:alexdb написа:W84me написа:metodito написа:glarus_ds написа:Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!
Виж положението при първия гол, колега. Между другото, не разкараха ли някой вратар, за да вземат Ники. Не си спомням...
Точно така, имаше един сърбин. Аз по принцип съм от защитниците на Михайлов, но днес просто беше скандален и при двата им гола.
Според теб при втория гол какво точно пък трябваше да направи Михайлов?
Или да си стои на вратата или да пресрещне нападателя им фронтално и да улови топката. Ако беше малко по-добре физически, щеше да стане много лесно.
Ами нямаше как да улови топката. А като видя, че оня след пас от 50 метра надбяга заспалите Галчев и Ван Дайк като бидончета се опита да излезе, но топката беше далече. И да си беше седял на вратата оня свободния пак щеше да си я вкара ако бешу уцелил вратата. Вторият гол е някакво безумие на цялата защита и най-малка вина има в Михайлов. Просто е недопустимо с 50 метров пас и двама защитници пред теб от двете страни да пуснат нападателя. Абсурдно е и се случва в детските отбори.
glarus_ds написа:Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!
И аз така мисля. При неголяма разлика в класите такива детайли са определящи. Още повече отиваш на дузпи. Бях сигурен, че Никито ще е пълен рибок. Един път хвана ъгъла и престъпил линията...
Всичките му слабости се проявиха. Комични голове, макар и вторият им да си беше по учебник и рядко да влиза такъв. Двама голмайстори малтийци и вратарят и той. Направи ми и впечатление с каква увереност биеха дузпите.
Левски трябваше да завърши поне наравно с тези и сами са си виновни. Отпуснаха се след изравняването, но и разликата между слабия и добрия вратар се вижда в такива мачове. Просто твърде много грешки на Михайлов. А първият гол беше скандален. Напълно неадекватна, мудна реакция.
Последна промяна от silence на 12 авг 2022 00:49, променено общо 1 път.
Едно ще ви кажа, ние сме преживели страхотни разочарования и провали. Те обаче не успяват да ни сломят никога. За това и сме отбора с най-много публика по стадионите. Сега сме много ядосани, иска ни се да си скъсаме фланелките, или да счупим пепелника на Левски и т.н. Това е дежа вю, случвало ни се е вече толкова много пъти и винаги го преживяваме :) Така че, живота продължава. Наистина безкрайно тъпо отпадане, съпътствано с много пропуски, изпусната дузпа, греди няколко и 2 некадърни прояви на вратарчето, ама нищо не можем да променим. Ще пием по още 2 питиета и ще ни мине, както всеки път до сега. Само Левски
CHELSEA
metodito написа:koisa написа:Естествено, че го виня. При двата гола грешките са изцяло негови.
3-5-2 е много добра схема, но срещу отбори като ПАОК или Лудогорец, които играят открит футбол.
Ами според мен, човек, първият мач беше загуба, ако не беше Михайлов и рикошета. За мен истината е, че сърбинът надигра Мъри и в двата мача. Това е. Относно дузпите и избора на изпълнители... не ми се коментира, че ще си счупя компа. За загубата има един-единствен виновник. За мен - не е Михайлов. Лично аз съм го хранил достатъчно.
Михайлов отдавна не е за професионалния футбол, какво остава за Левски. Или да го махат или да го правят резерва на Андреев до зимата и да търсят друг после.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
alexdb написа:W84me написа:metodito написа:glarus_ds написа:Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!
Виж положението при първия гол, колега. Между другото, не разкараха ли някой вратар, за да вземат Ники. Не си спомням...
Точно така, имаше един сърбин. Аз по принцип съм от защитниците на Михайлов, но днес просто беше скандален и при двата им гола.
Според теб при втория гол какво точно пък трябваше да направи Михайлов?
Ами например, или да излезне като нормален вратар и да пресече дългата топка, или да си стои на вратата и да се надява да отрази удара :)
CHELSEA
koisa написа:metodito написа:koisa написа:Естествено, че го виня. При двата гола грешките са изцяло негови.
3-5-2 е много добра схема, но срещу отбори като ПАОК или Лудогорец, които играят открит футбол.
Ами според мен, човек, първият мач беше загуба, ако не беше Михайлов и рикошета. За мен истината е, че сърбинът надигра Мъри и в двата мача. Това е. Относно дузпите и избора на изпълнители... не ми се коментира, че ще си счупя компа. За загубата има един-единствен виновник. За мен - не е Михайлов. Лично аз съм го хранил достатъчно.
Михайлов отдавна не е за професионалния футбол, какво остава за Левски. Или да го махат или да го правят резерва на Андреев до зимата и да търсят друг после.
Ако всичко е чисто около изявите на Михайлов, сам трябва да си тръгне или да даде път на Андреев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
koisa написа:metodito написа:koisa написа:Естествено, че го виня. При двата гола грешките са изцяло негови.
Да и Андреев какъвто е шаран и му вкарат гол от 40 метра, като в мача с Каузата и ще има рев. Последният виновен за отпадането е вратаря. Той не е виновен, че напред няма кой да вкара, а цялото второ и продълженията халфовете и нападателите играха Ганкиното.
W84me написа:glarus_ds написа: а тоз Цунами всяко подаване и центриране грешно, гледа ги отблизо те как центрират (точно, не като него) и за капак изпусна най-чистото положение първото полувреме.
Цунами сигурно не е чувал за 3-5-2 през живота си. Той с тази схема е скопен, не може да се включва и да дублира крилото. Все пак отбеляза гол.
Абсолютно, значи трябваше да играе Галчев, който показа прекрасни игри предните мачове
CHELSEA
-
- Контакти:
И този сезон не можахме да елиминираме повече от един отбор в Европа... За последно през 2010 г. :D Впрочем на фона на нищото в последните две години, би трябвало да отчетем напредък, но е тъпо така, много тъпо... Аз да си кажа все пак, че за мен Роналдо-то ни е, според мен, пълен безкадърник и неможач, което не означава, разбира се, че въобще някой беше на ниво тази вечер. :D
Само "Левски"!