ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:10

metodito написа:
alexdb написа:Добре, че не ни биха в редовното време.

1-2

Имам предвид да ни елиминират. Иначе да, биха си ни.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 авг 2022 00:11

Тези от едно положение ни вкараха два гола, а ние от пет нито един. При преса издишаха, само онзи къдравия им беше в час, другите гола вода.

Без Миланов сме хаотични, неподредена игра, но Краев е друвце, а Фуфу е още много млад. Ако не бше Михайлов, си ги отсранявахме, но това че ни трябва портиере си го говорим от години, последният читав беше черногореца.

Срамно отпадане, от отбор с точно двама футбо9листи вратар и ЦЗ и грамотен тренер, койни разгада за норматив.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2022 00:12

Там е работата, че днешният тотален провал на Николет беше очакван от почти всички. Отношението му към всичко е като на напушен. Непрекъснато е полу-адекватен. Сякаш взима някакви успокоителни перманентно. Говори бавно, действа бавно, изглежда, че не му пука за нищо. Тотално е сдухан, а това е от години.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 авг 2022 00:13

mrw8 написа:Два вратарски гола. И камара пропуски. Нищо не са надиграли Хамрун. Големият проблем, обаче е не загубата, а как ще ни се отрази психически това и на отбор, и на фенове....

абсолютно съгласен, и аз от това се опасявам.
Мен в личен план такива провали обикновено ме мобилизират още повече, но не с всички и навсякъде е така.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:13

metodito написа:
icemanbg33 написа:
metodito написа:
icemanbg33 написа:Факт е, че излизаме с 3ма защитници срещу отбор от Малта.

Това общо взето ми е коментара за мача. Когато излезеш с трима централни защитници срещу отбор от Малта... къде отиваш, може би? За мен има един-единствен виновник - Мъри. Това не е Мъри, който мИчтае. Това е някаква друга негова версия.
Дано стане като с Беверен и другата година да сме на четвъртфинал за ЛК.

По принцип не трябва да се правят драми. Изключително ми е гадно, но приемаме урока, стискаме ръката на опонента и продължаваме напред. Другата година пак…

С всичко ни е така - другата година, другото правителство, другия живот. Дано, де. Има една константа - публиката на стадиона.

И тази константа с публиката ще умре. Реално по-добре да си бяхме отпаднали от ПАОК. Разочарованието щеше да е много по-малко. Най-страшното е да дадеш надежда и да я убиеш. А то точно това се случи.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 12 авг 2022 00:13

wilge написа:В Левски да свикнали да слагат тигана когато рибата е още в реката. Защо отложиха мача с Лудогорец? Стана като със сектор А. Не е смешно, признак на недалновидност е. Не знам т.н. Роналдо колко гола трябва да изпусне, за да седне на пейката. Билал влезе в познатото русло. Уелтон още не се е научил, че футбола е колективна игра. Лошото е, че и в защитата започнаха да се появяват пукнатини. С други думи, тези момчета все още не са готови за европейски футбол. Не е станало нищо необичайно. Тези футболисти нямат място в Европа. Да вземат заработените пари от турнира, да отворят офертите, мисля че бяха три, и да продават за да погасят дълговете към НАП. И да почнат да градят нов отбор около Миланов и Попов. Пък на домашната сцена каквото стане.

Точно, прегорихме олиото, риба няма!
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

beroe1986
Контакти:

Мнениеот beroe1986 » 12 авг 2022 00:15

Вината си е ваша. В пропагандата и големите очаквания.
Треньорът ви се изцепи с мнението за спиране на първенството.
ПАОК ви подведе, бяха безобразни.
Бъдете реалисти.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2022 00:15

metodito написа:
icemanbg33 написа:Факт е, че излизаме с 3ма защитници срещу отбор от Малта.

Това общо взето ми е коментара за мача. Когато излезеш с трима централни защитници срещу отбор от Малта... къде отиваш, може би? За мен има един-единствен виновник - Мъри. Това не е Мъри, който мИчтае. Това е някаква друга негова версия.
Дано стане като с Беверен и другата година да сме на четвъртфинал за ЛК.

Коментарът е друг обаче. И с калпавата си игра и тактика, ако имахме приличен вратар от някой училищен отбор щяхме даде класираме. Но ние имахме на вратата любимец на спецове като тебе. А иначе тогава без Георги Петков отпадахме от Публикум. При 0-0 извади две трудно спасяеми топки, особено едната. Е тоя плондер от невъзможно почти позиции пусна два гола. Друг е въпросът, че не се сещам кой от нашите щеше да я вкара тази точка в 92-ра Мин. ако беше в наша полза. Въпреки това постигнатото дотук от миналия октомври до сега е положително. Лошото е, че свърши днес и сега се чакат 2000 човека на следващото домакинство.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 авг 2022 00:16

olimpi написа:
Срамно отпадане, от отбор с точно двама футбо9листи вратар и ЦЗ и грамотен тренер, койни разгада за норматив.

ние с тая резервна скамейка и еднообразния еднотипен състав дето имаме не сме много трудни за разгадаване. ЗА съжаление

Другото за отбелязване, което всеки път ми се набива на очи е, че Марин Петков има ебати здравите нерви. Първа дузпа (което си е огромна отговорност) и не трепна.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 авг 2022 00:16

veni__85 написа:При първия престой на Мъри отпаднахме от Беверен, следващата година всички знаем какво последва. Дано Хамрун са новия Беверен.
Само Левски.

П.П От следващия мач Андреев на вратата, да трупа опит.

В онзи Беверен имаше няколо изкл. класни футболисти, които направиха после доста успешни кариера по класни отбори.

Да продават там колкото може и да се закрапи клуба и да се гради отбор около по-опитни играчи (дано Миланов сколаса да остане) и нов портиере, че и резрвата на никиту е доста палав на вратата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”