metodito написа:alexdb написа:Добре, че не ни биха в редовното време.
1-2
Имам предвид да ни елиминират. Иначе да, биха си ни.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:alexdb написа:Добре, че не ни биха в редовното време.
1-2
mrw8 написа:Два вратарски гола. И камара пропуски. Нищо не са надиграли Хамрун. Големият проблем, обаче е не загубата, а как ще ни се отрази психически това и на отбор, и на фенове....
metodito написа:icemanbg33 написа:metodito написа:icemanbg33 написа:Факт е, че излизаме с 3ма защитници срещу отбор от Малта.
Това общо взето ми е коментара за мача. Когато излезеш с трима централни защитници срещу отбор от Малта... къде отиваш, може би? За мен има един-единствен виновник - Мъри. Това не е Мъри, който мИчтае. Това е някаква друга негова версия.
Дано стане като с Беверен и другата година да сме на четвъртфинал за ЛК.
По принцип не трябва да се правят драми. Изключително ми е гадно, но приемаме урока, стискаме ръката на опонента и продължаваме напред. Другата година пак…
С всичко ни е така - другата година, другото правителство, другия живот. Дано, де. Има една константа - публиката на стадиона.
wilge написа:В Левски да свикнали да слагат тигана когато рибата е още в реката. Защо отложиха мача с Лудогорец? Стана като със сектор А. Не е смешно, признак на недалновидност е. Не знам т.н. Роналдо колко гола трябва да изпусне, за да седне на пейката. Билал влезе в познатото русло. Уелтон още не се е научил, че футбола е колективна игра. Лошото е, че и в защитата започнаха да се появяват пукнатини. С други думи, тези момчета все още не са готови за европейски футбол. Не е станало нищо необичайно. Тези футболисти нямат място в Европа. Да вземат заработените пари от турнира, да отворят офертите, мисля че бяха три, и да продават за да погасят дълговете към НАП. И да почнат да градят нов отбор около Миланов и Попов. Пък на домашната сцена каквото стане.
metodito написа:icemanbg33 написа:Факт е, че излизаме с 3ма защитници срещу отбор от Малта.
Това общо взето ми е коментара за мача. Когато излезеш с трима централни защитници срещу отбор от Малта... къде отиваш, може би? За мен има един-единствен виновник - Мъри. Това не е Мъри, който мИчтае. Това е някаква друга негова версия.
Дано стане като с Беверен и другата година да сме на четвъртфинал за ЛК.
olimpi написа:
Срамно отпадане, от отбор с точно двама футбо9листи вратар и ЦЗ и грамотен тренер, койни разгада за норматив.
veni__85 написа:При първия престой на Мъри отпаднахме от Беверен, следващата година всички знаем какво последва. Дано Хамрун са новия Беверен.
Само Левски.
П.П От следващия мач Андреев на вратата, да трупа опит.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта