Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2022 17:18

realno написа:
Kotooshu написа:От къде идва тази омразата на феновете на ЛитексЪ към отбора на ЦСКА?

От където иде омразата на северномакедонците към българите. Приели са лъжата за истина.

Объркал си цветовете. Лъжата е в червено, истината е оранжева.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2022 17:44

damyanov1963 написа:
realno написа:
Kotooshu написа:От къде идва тази омразата на феновете на ЛитексЪ към отбора на ЦСКА?

От където иде омразата на северномакедонците към българите. Приели са лъжата за истина.

Объркал си цветовете. Лъжата е в червено, истината е оранжева.

Истината няма алтернатива, но за припоците алтернативата е истината.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 18 юли 2022 17:53

rsk написа:Рано или късно Цеката ще стане г-н Найденов, както Джуджето от Микре стана г-н Ганчев.

Изображение

А "Събличащия се" какъв стана?

П.П. Ако се налага, снимката може да е и в offtopic

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 юли 2022 18:05

peliforewer написа:
Бившият рефер и настоящ инструктор и лектор на съдии Детелин Баялцалив коментира пред ТОПСПОРТ изключително спорната дузпа, която бе отсъдена за Локо (Сф) срещу ЦСКА. Мачът завърши 1:1, а "железничарите" поведоха в резултата след много дискусионно решение на реферите Георги Кабаков и Волен Чинков.

Ето мнението на специалиста:

Правилникът позволя на съдиите да кажат - "Както искате, така ще ви обясня положението". И за дузпа, и че няма дузпа. И общо взето - това показва само желанието на съдията, какво иска да отсъди.

Ако отсъди дузпа - има аргументи и начини да се обясни това решение, а ако не отсъди - пак има начини, по които може да се обоснове.В конкретния случай, ние не знаем какво са си говорили главният съдия и ВАР-ът. Според мен обаче, а и според правилника, след като има рикошет от коляното, играта с ръка не може да се счита за умишлена и дузпа не трябва да бъде отсъдена. По-лесно би било да се обясни защо това не е дузпа, отколкото - защо е отсъдена такава.

Това добре само дето аз не помня Детелин Баялцалиев някога да е свирил дузпа. Като по-възрастен във форума съм сигурен, че помниш ,че въпросния господин беше "байрактар" . Аз лично не помня да съм гледал мач в който Детелин Баялцалиев е бил главен съдия. Лично според мен малко не върви човек ,който около 30 години тича по тъча да се произнася какво е дузпа и какво не е.
Ако аз бях съдия нямаше да свиря дузпа във въпросната ситуация , но ако се свири никой нищо не може да каже- топката се движи към вратата и ръцете са разперени.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 18 юли 2022 18:12

NOMER14 написа:...България я напуснаха 2 млн души и това повлия и на спорта, в частност на футбола

Извинявай, но това е твърде погрешно клише. Проверявал ли си скоро колко е населението на Уругвай? А на Хърватска? Първите са малко над 3,5 млн., а вторите са малко под 3,9 млн. души. Първите имат приличен национален отбор и доста футболисти във водещите европейски първенства. За вторите май няма нужда да обяснявам какво имат като футболисти и представителен тим.
Проблемите при нас тръгват от децата в школите, минават през базите и треньорите в същите тези школи, и накрая "акостират" в ръководния орган на футбола в България. При това положение и 100 млн. души население да имахме, пак щяхме да сме на нивото на Вануату, например.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2022 18:30

honda написа:
peliforewer написа:
Бившият рефер и настоящ инструктор и лектор на съдии Детелин Баялцалив коментира пред ТОПСПОРТ изключително спорната дузпа, която бе отсъдена за Локо (Сф) срещу ЦСКА. Мачът завърши 1:1, а "железничарите" поведоха в резултата след много дискусионно решение на реферите Георги Кабаков и Волен Чинков.

Правилникът позволя на съдиите да кажат - "Както искате, така ще ви обясня положението". И за дузпа, и че няма дузпа. И общо взето - това показва само желанието на съдията, какво иска да отсъди.

Ако отсъди дузпа - има аргументи и начини да се обясни това решение, а ако не отсъди - пак има начини, по които може да се обоснове.В конкретния случай, ние не знаем какво са си говорили главният съдия и ВАР-ът. Според мен обаче, а и според правилника, след като има рикошет от коляното, играта с ръка не може да се счита за умишлена и дузпа не трябва да бъде отсъдена. По-лесно би било да се обясни защо това не е дузпа, отколкото - защо е отсъдена такава.

Това добре само дето аз не помня Детелин Баялцалиев някога да е свирил дузпа. Като по-възрастен във форума съм сигурен, че помниш ,че въпросния господин беше "байрактар" . Аз лично не помня да съм гледал мач в който Детелин Баялцалиев е бил главен съдия. Лично според мен малко не върви човек ,който около 30 години тича по тъча да се произнася какво е дузпа и какво не е.
Ако аз бях съдия нямаше да свиря дузпа във въпросната ситуация , но ако се свири никой нищо не може да каже- топката се движи към вратата и ръцете са разперени.

Дали помня Баялцалиев, на един мач в Б група лично ги гоних с главния Митко Митрев и другия страничен Казанлаклиев с още 200-300 фена след като осраха един мач и пуснаха аванта на Черно море.Това, че е бил страничен не значи, че не е компетентен, все пак е инструктор и лектор на съдии.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2022 18:31

zieek91 написа:
rsk написа:Рано или късно Цеката ще стане г-н Найденов, както Джуджето от Микре стана г-н Ганчев.

Изображение

А "Събличащия се" какъв стана?

П.П. Ако се налага, снимката може да е и в offtopic

Фотошопа(откакто съществува) винаги е бил вашата "истина" и вашата утеха.
https://m.youtube.com/watch?v=_mB4_MDes3I
https://m.youtube.com/watch?v=xRTVYnO8RsI
Даваш ли си сметка какво унижение е, да се нагъзиш чисто гол на някакво говедо, само и само за да сложиш след това на снимката главата на Сираков, вместо твоята?
Последна промяна от damyanov1963 на 18 юли 2022 19:18, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 юли 2022 18:53

Тоя Зиек е някакъв страхотен извратеняк с много лоши умения в монтажа на изображения.
Събличащия се е това, което винаги е бил, за добро или лошо. Но поне не се е налагало покрай него да припознаваме селски Литекс или нещо подобно :))))))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 18 юли 2022 18:58

1914.1902 написа:
boabbb написа:След 96-та футболът ни постоянно е надолу, но пак имаше някакви проблясъци.

На всички е ясно кой се появи тогава.

Ти 1996та на колко години беше, ама честно... ?
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 юли 2022 19:14

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:

Дали помня Баялцалиев, на един мач в Б група лично ги гоних с главния Митко Митрев и другия страничен Казанлаклиев с още 200-300 фена след като осраха един мач и пуснаха аванта на Черно море.Това, че е бил страничен не значи, че не е компетентен, все пак е инструктор и лектор на съдии.

Инструктор и лектор е доста силно казано - преводач на лектора или инструктора е доста по-близо до истината :) . Детелин Баялцалиев никога не е бил методист.

Върни се в “Левски”