Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот teerr » 16 юни 2022 14:16

modor написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:Побратими са с нас, Стяуа и Партизан!

Моля, преместете си дискусиятата в "Без цензура"!

+1914.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 16 юни 2022 15:11

Здравейте,
Ясно е, че жребия е леко казано неблагоприятен за нас, падна ни се възможно най-тежкия противник, но според мен трябва да направим следното:
На 21.07 или на която дата е домакинството ни, пълним националния стадион до дупка, да се пръска по шевовете и показвамена на всички как се подкрепя отбор и как се обича ЛЕВСКИ, без значение от резултата си тръгваме с високо вдигнати глави.
На 28.07 отиваме в Солун и им показваме на тях как се подкрепя отбор и как се обича ЛЕВСКИ и пак без значение резултата си тръгваме с високо вдигнати глави.
И веднъж завинаги показваме, че са малко отборите, които могат да се похвалят с публика като нашата и с любовта към отбора си.

А всички от СЗ по известни като СП (софия лапат), могат спокойно да не идват и да продават наркотиците си извън сектор Б!
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юни 2022 15:38

Генералният спонсор на ПФК Левски Palms Bet пое всички разходи около сделката за бразилския централен нападател Роналдо. Това стана посредством компанията РС Консулт, която е от групата фирми към Palms Bet и има договор за управление с клуба. Контрактът с Ронално е финализиран и първият транш от 205 000 лв. е преведен.

„Показаните отлични резултати, както и невероятния нюх за успешни футболисти на старши треньора Станимир Стоилов категорично ни убедиха, че трябва да подадем ръка и този път. Затова решихме да помогнем, като осигурим финансирането на сделката за Роналдо“, обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Телематик Интерактив България АД, който държи марката на дигиталната платформа Palms Bet.

Според него по този начин ще се помогне клубът да задържи и доразвие отличните резултати, постигнати до момента.

Новото попълнение в Левски идва от бразилския тим Баия, който миналия сезон игра в Първа лига. Там бразилецът изигра 16 мача. Той е офанзивен футболист, който може да играе като крило и централен нападател.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 юни 2022 16:17

honda написа:Между другото феновете на ПАОК са наричани леко обидно "българите" от феновете на другите гръцки отбори. Аз лично съм виждал фен на ПАОК да развява българско знаме.

Майната ѝ на Македония, Солун е наш! :)

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 16 юни 2022 16:32

Тия дето мислят да ходят с личните автомобили да си ги пазят да не им ги запалят, няма да ни посрещнат по-различно от Сплит, така е на балканите, и тия използват често молотовки.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юни 2022 16:48

За новият Роналдо сме платили 205 000!!! лева ПЪРВА вноска ?!? WTF ?
Мен също ме посъветваха двама познати , отделно един от друг , да си опичам акъла като тръгна , пристигна и мотая из Солун.
Маляките не подбирали мъже , жени , деца ........

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 16 юни 2022 16:55

LoveAndPeace написа:За новият Роналдо сме платили 205 000!!! лева ПЪРВА вноска ?!? WTF ?
Мен също ме посъветваха двама познати , отделно един от друг , да си опичам акъла като тръгна , пристигна и мотая из Солун.
Маляките не подбирали мъже , жени , деца ........

Обикалят със скутерчета и ще гледат за коли с български регистрации, тия са по-опасни от нашите хулигани. И скачат на бой направо от скутери с колани и с каските, не можеш даже да удариш някой в лицето. На балканите грандовете във всяка една държава са с опасни фенове.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 юни 2022 17:04

LoveAndPeace написа:За новият Роналдо сме платили 205 000!!! лева ПЪРВА вноска ?!? WTF ?

Палмите били платили.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 16 юни 2022 17:12

Иван Горанов също е аут от отбора, Ради Цонев, Димитър Костадинов и Драган, а дойдоха трима, Здравко също е аут, а кой ще покрива бековете ни и то от двете страни, когато Цунами или Анте са контузени или наказани?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юни 2022 17:27

tiamat написа:

Палмите били платили.

:)) То дали от левия джоб си ги извадил или от десния..

Върни се в “Левски”