Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Без цензура!
Ами какво да се каже.. ОТ-ЧАЙ-ВА-ЩО..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
- Контакти:
Не е лошо да погледнете гостуването на спортният министър при Сашо Диков и ако имате малко мозАк дано разберете за какво става въпрос.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Важното е, че ти си си разбрал. Презавери ли билета?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Важното е, че ти си си разбрал. Презавери ли билета?
Ако го припознаят за левскар ще яде шамари и ще гледа мача по телевизора. Тогава от опит ще разбере колко е позорно да си припознавач. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
С глас се смея! :)))))))

....Уважаемо ръководство на CSKA Sofia FC,
Аз съм цесекар от 1988 г. Вероятно павианите пред касата Ви не са били родени тогава. ...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

realno написа:rsk написа:Важното е, че ти си си разбрал. Презавери ли билета?
Ако го припознаят за левскар ще яде шамари и ще гледа мача по телевизора. Тогава от опит ще разбере колко е позорно да си припознавач. :)))
Този е диван-фен, според който припоците ходели на мач, когато се налагало. :))))))
А, да, и мрази шопите. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Аз съм сигурен, че от ляляне във форума не му стига време да отиде до Екотой.
Панически страх тресе кочината :)
По- смелите от Ловеч заучават песни, да минат фейс- контрола. Клавиатурните философи бранят идеята от амбразурата вкъщи. Пишат се декларации. Въобще "идилия"... Презаверявай, ако имаш топки.
Смях :)
По- смелите от Ловеч заучават песни, да минат фейс- контрола. Клавиатурните философи бранят идеята от амбразурата вкъщи. Пишат се декларации. Въобще "идилия"... Презаверявай, ако имаш топки.
Смях :)
Save Ukraine!
В крайна сметка, явно трудно се подкрепя това менте. Някак насила стават нещата. Не се получават...
Добро утро, пичове : ))