Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 28 апр 2022 10:58

Щеше да идеално ако и Кръстев остане, но за сега като че ли ни напуска. Ще видим.
Успех на Ивелин и дано ни помогне за спечелването на златните медали.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 28 апр 2022 11:04

realno написа:Щеше да идеално ако и Кръстев остане, но за сега като че ли ни напуска. Ще видим.
Успех на Ивелин и дано ни помогне за спечелването на златните медали.

Ще ни е по-лесно да го задържим, ако не се класираме за турнирите, но никой не го иска това нещо от нас предполагам . Заплатата му става съвсем друга, сигурно ще има преговори, но тия Ломел или сити груп да му плащат заплатата и да прави силни мачове при нас, малко не се връзва. Той си заслужава да играе в по-силно първенство. Ще се разбере скоро какво ще се случи.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 апр 2022 11:19

Попов ще свърши работа за европейските турнири ако се класират сините. Да не се забравя обаче че, е на 34 год. и най силните му години отдавна са отминали. Аз лично не съм очарован от този трансфер. Дано да греша.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 28 апр 2022 11:30

Вълчан написа:Попов ще свърши работа за европейските турнири ако се класират сините. Да не се забравя обаче че, е на 34 год. и най силните му години отдавна са отминали. Аз лично не съм очарован от този трансфер. Дано да греша.

аз съм 50/50 - прав си, че най-силните му години са отминали. От друга страна предвид орязания бюджет и все още лошото ни финансово състояние, е очеизвадно, че не можем да си позволим много трансфери. А Мъри ще иска да наблегне на попълнения в други зони и за това И.Попов е временен вариант за централен-нападател.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 апр 2022 11:43

Попето го виждам в ролята на Боримиров от времето на синята приказка! Само, че в малко по-предни позиции...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 28 апр 2022 12:13

Вълчан написа:Попов ще свърши работа за европейските турнири ако се класират сините. Да не се забравя обаче че, е на 34 год. и най силните му години отдавна са отминали. Аз лично не съм очарован от този трансфер. Дано да греша.

Стига глупости, Попов може поне 2 сезона да ни е от полза!Нс колко беше Боримиров в силните ни години!Ако беше отишъл при Лудите или тирето,щяхме да се изядем от яд!

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 28 апр 2022 12:19

Добре де, колко да му стане космическа заплатата на Кръстев? В Евро турнирите с него ще е по- лесно да се мине някой и друг кръг, и да се избият така парите. Друго, ръководството въобще ли не е предполагало, че бихме могли да се класираме за Европа? Не е ли предвидено това? И впрочем за колко време му е договора за наем?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 апр 2022 12:22

Ивелин е левскар. И той като Миланов ще се раздаде и ще бъде полезен за Левски. В това съмнение нямам. И едно полувреме да играе пак ще е полезен.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 апр 2022 12:25

streetbard написа:Добре де, колко да му стане космическа заплатата на Кръстев? В Евро турнирите с него ще е по- лесно да се мине някой и друг кръг, и да се избият така парите. Друго, ръководството въобще ли не е предполагало, че бихме могли да се класираме за Европа? Не е ли предвидено това? И впрочем за колко време му е договора за наем?

Нали има таван на заплатите. Не е нормално Кръстев да получава най- високата заплата. Клуба дори да има възможност да плаща високата му заплата това не оправдава развалянето на атмосферата в клуба заради парите, които ще получава. Ще преживеем липсата му. Не е незаменим

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 28 апр 2022 13:36

streetbard написа:Добре де, колко да му стане космическа заплатата на Кръстев? В Евро турнирите с него ще е по- лесно да се мине някой и друг кръг, и да се избият така парите. Друго, ръководството въобще ли не е предполагало, че бихме могли да се класираме за Европа? Не е ли предвидено това? И впрочем за колко време му е договора за наем?

Аз предполагам, че ако успеем да се класираме за турнирите, каквито и пари да извадим от тях, няма да са за вдигане на заплати, а ще се сформира по-лесно бюджета за следващия сезон и няма да има забавяния на заплати и подобни неща и ще се обслужват дълговете. То и да се класираме минаваме първите и след това отпадаме, ние имаме много нисък коефициент и ще ни се падне някакъв средноевропейски тим и до там. Не сме играли скоро и май ще ползваме коефициента на България.
За 6 плюс нови 6 месеца му е наема. Мъри каза, че ако се класираме за турнирите ще е равносилно на титла, предполагали са, че ще е много трудно. Все пак да не забравяме какво представлявахме преди Мъри да дойде и че мислехме, че ще изпаднем по спортен път.

Върни се в “Левски”