Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
ДъПъСъ Инджов ще остане ли в ЛовечЪ ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Като прочетох първото от внука на Сталин https://topsport.bg/cska/georgi-atanaso ... losho.html се сетих за това интервю https://www.youtube.com/watch?v=yKCwmRN ... =CSKASofia та тогава внука на Сталин бил е против Сашетата
Ако не се върне на бял кон премиера слънце на Индже войвода ще му секнат апетитните държавни поръчки
Kotooshu написа:ДъПъСъ Инджов ще остане ли в ЛовечЪ ?
Ако не се върне на бял кон премиера слънце на Индже войвода ще му секнат апетитните държавни поръчки
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Dust написа:Като прочетох първото от внука на Сталин https://topsport.bg/cska/georgi-atanaso ... losho.html се сетих за това интервю https://www.youtube.com/watch?v=yKCwmRN ... =CSKASofia та тогава внука на Сталин бил е против СашетатаKotooshu написа:ДъПъСъ Инджов ще остане ли в ЛовечЪ ?
На ДПС интересите никой , никога няма да секне. Да , може да понамалеят. Да , може да се позасили (ако въобще по време на ББ е имало) контрола. Но да секне :) няма
Припсовете кефят, само как се правят, че не съществува Инжето или нямал нищо общо с дпс:)))
tochavos написа:

tochavos написа:
TristaNNN написа:шивача написа:TristaNNN написа:шивача написа:.... . Черепа, титан и лупи вие ги изгонихте:))))
Смях в залата! :))) Тия хубавци си направиха схемите и далаверите в покойния ЦСКА и само чакаха, а и си режисираха, удобния момент да духнат като врагове, за да не ги занимават с глупости след това. Цесекистите били изгонили Титан, припоците щяли да изгонят ГГ. :)))
Днес е исторически ден за тоя форум - толкова щуротии, и то само за няколко часа, припоците не са писали за цялата 2021 година!
за разлика от вас, дето ви ги спускаха с парашути и дори на шиши парите взехте, ние сме пичове. Вие единствено можете да се похвалите с двама-трима милионера в софия-запад:)))
Да, бе, "пичове". Тия двете мутри от Титан не бяха спуснати от бащата на Тирето покрай едни схеми за столично сметосъбиране. Предполагам, че като малки и те трепетно са слушали истории за покойния вече ЦСКА в пернишка бръснарница. И оттам като са се влюбили в магията, цял живот са драпали да станат собственици на четирибуквието.
Св. Лупи и той така. С петте лева в джоба направи чудеса от любов при покойниците. И той не беше спуснат, просто реши на своя глава и с подкрепата на милионите червени привърженици да покорява връх след връх. Пък за благодарност ловешките кръстиха и покойника на него. :))
баси латерната, той и Г.А. мои ти завиди на левите завой и шпакловането. В подуене психиатри няма ли?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- delqnski47
- Контакти:
Kotooshu написа:Припсовете кефят, само как се правят, че не съществува Инжето или нямал нищо общо с дпс:)))
Колкото Румен Радев има общо с БСП толкова и Юлиян Инджов с ДПС .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Вие се бъзикате с малчуганчев, но тук един свирки щеше да му прави така, че момчето му се отваря доста работа:(((
tochavos написа:

tochavos написа:
- dreben23
- Контакти:
pomiqrat написа:dreben23 написа:Здравейте, момци! Не сме си писали от птдавна. Съгласни ли сте лятото ЦСКА и Левски да се обединиме? И другите ще са ни лошите!
Малко е шокиращо, ама... Нали е без цензура! :D Лошите поотделно никой няма да може да пребори. Ще правиме вечни дербита в долните ешалони, ако не се слеем и не си измислиме как ще е тирето! На нашите вече им предложих решението и на вас ви казвам какво е! После може и развод, кво! :D И новият клуб ще е популярен в цял свят и всеки ще го дава и за пример! :Д :)
По Великден ако искате да го направим! Само всяка страна требе да си избере истински цесекари и левскари в новия клуб да го управляват. И вас ви предаваха, и нас! Има решение. Това име харесва ли ви, ЦСКА - Динамо? И така и "Камък върху камък" и тва е! :Д
И с Дявола ставам прател, стига да се отървем от предателите! Червено-син ще ни е екип, та голема работа! Кат на ЦСКА М! Можем да се кръстиме ЦСКА Д и Московчани да се страхуват! :Д
Пуснете там една анкетка в двата форума и да видим какяо ще кажат цесекари и левскари. Моята благословия ви я давам, макар че сте ми от лошите. Много мразя предателите. Обединиме ли ЦСКА и Левски не допускайте никога повече предатели до клуба ни! Не всичко е пари! :))
Голямото междучасие да не пушиш с учениците
Не аз не пушим. Аве къде бяха емотиконките, я съм го заборил есоя форум. Влязох само за офертата и си воря, че ще бие звънецът, пуми. Цигарките не съм ги почвал аз. Само футболчето ми е заразата и раздавахме трофеи нагоре надоле. Пуми, лошите ще ни ликвидират и двата клуба, а после ще ревеме пред БФС-то. А с един трик всичко може да се пресече. ЦСКА- Динамо! Примерно, Украйна може ли сама да спечели, без да и помагат, а и вижте колко са и помогнали и на нея? Ся даже сериалът на Зеленски ще пуснат по Нова. Сметнете. Айде, бай-бай. Аз ловя бас, че ЦСКА и Левски ще се обединят, те нямат вече никакъв вариант. Лошите са повече и трябва един по един да ги дестабилизираме, за да прокопсаме. Това не са ли цели 20 години и нагоре без титла? Като смятате, че се шегувам заради некачествената тревъ, смейте се. Но когато дербито се премести в Б и В група, и аз ще се смея, щото на мен за разлика от други фенове, не ми и.пука къде ще го правиме. Идеята си е добра, ама щото не сте я предложили вие сега ви е гадно! Ами.то е необходим.и малко мозък как да се спечели една война. Зеленский има ли го и той?? Нъцки! :Д :Д
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
delqnski47, глей каква кучка е съдбата:(
Цяло лято ни се смеяхте, клошари,а-у, фалити се вещаеха(не, че сме се спасили още, де), шампанско се леееше .....
Сега, пълним стадиони и играем приличен футбол, а вашата съдба е в ръцете...
Случайно или не Стойчо Младенов ще бъден намесен в два фалита на цска, ако малчуганчев сгъне цирка де, лично аз се съмнявам докато има шанс да прилапа земята в Парка.
Ще вадите ли децата утре да реват за ГанчУ?
Цяло лято ни се смеяхте, клошари,а-у, фалити се вещаеха(не, че сме се спасили още, де), шампанско се леееше .....
Сега, пълним стадиони и играем приличен футбол, а вашата съдба е в ръцете...
Случайно или не Стойчо Младенов ще бъден намесен в два фалита на цска, ако малчуганчев сгъне цирка де, лично аз се съмнявам докато има шанс да прилапа земята в Парка.
Ще вадите ли децата утре да реват за ГанчУ?
tochavos написа:

tochavos написа: