Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 18 апр 2022 14:52

шивача написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Ебаси шушумигите . :)
До оня ден се подиграваха иронично , че Сектор Г нямал смелост да говори срещу Ганчев ... :)

Чакай да видим къде ще му излезе краят.
Да не се окаже така, че организираните припоци "говорят" като част от съвместен план за тихичко изнасяне на Господина обратно в Ловеч. След което следват приказки от сорта на - Ние изгонихме ГГ, ние сме Тирето и т. н.
Така хем ГГ си заминава тихо и по план, хем организираните припоци се явяват героите освободители, уж.
Та, не бързай със заключенията, че после пак ще ставаш за смях.

аре па конспирации. Ще изгоним джудже, след това ще ви изгоним от София. Ние сме ЦСКА и ще си прайм квото си решим!

Кой си тръгнал да гониш бе, столипиновски аграр?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2022 14:55

pomiqrat написа: , за да не се играе срещата баш на Разпети петък, и така Левски да се лиши от едни поне 10 000 на трибуните.
Идея си нямам как реагираха от Милан и Интер, че играха на Разпети петък. Все си мисля, че са по-религиозни от левскарите, които са повече от християните :Д

Май християните бяхме повече от левскарите....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2022 14:56

шивача написа:.... . Черепа, титан и лупи вие ги изгонихте:))))

Смях в залата! :))) Тия хубавци си направиха схемите и далаверите в покойния ЦСКА и само чакаха, а и си режисираха, удобния момент да духнат като врагове, за да не ги занимават с глупости след това. Цесекистите били изгонили Титан, припоците щяли да изгонят ГГ. :)))
Днес е исторически ден за тоя форум - толкова щуротии, и то само за няколко часа, припоците не са писали за цялата 2021 година!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 апр 2022 15:03

rsk написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Ебаси шушумигите . :)
До оня ден се подиграваха иронично , че Сектор Г нямал смелост да говори срещу Ганчев ... :)

Чакай да видим къде ще му излезе краят.
Да не се окаже така, че организираните припоци "говорят" като част от съвместен план за тихичко изнасяне на Господина обратно в Ловеч. След което следват приказки от сорта на - Ние изгонихме ГГ, ние сме Тирето и т. н.
Така хем ГГ си заминава тихо и по план, хем организираните припоци се явяват героите освободители, уж.
Та, не бързай със заключенията, че после пак ще ставаш за смях.

аре па конспирации. Ще изгоним джудже, след това ще ви изгоним от София. Ние сме ЦСКА и ще си прайм квото си решим!

Кой си тръгнал да гониш бе, столипиновски аграр?

точно теб, смешко, от циганската махала на София. И не съм от столипиново, ама кай честно къде живееш, да ти се посмеем:)))))))))))))))))))
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 апр 2022 15:07

TristaNNN написа:
шивача написа:.... . Черепа, титан и лупи вие ги изгонихте:))))

Смях в залата! :))) Тия хубавци си направиха схемите и далаверите в покойния ЦСКА и само чакаха, а и си режисираха, удобния момент да духнат като врагове, за да не ги занимават с глупости след това. Цесекистите били изгонили Титан, припоците щяли да изгонят ГГ. :)))
Днес е исторически ден за тоя форум - толкова щуротии, и то само за няколко часа, припоците не са писали за цялата 2021 година!

за разлика от вас, дето ви ги спускаха с парашути и дори на шиши парите взехте, ние сме пичове. Вие единствено можете да се похвалите с двама-трима милионера в софия-запад:)))

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 апр 2022 15:08

LoveAndPeace написа:
шивача написа:аре па конспирации. Ще изгоним джудже, след това ще ви изгоним от София. Ние сме ЦСКА и ще си прайм квото си решим!

Вие сте ЦСКА-София , 6 годишен гостуващ в София отбор , и не може да изгоните дори Царско Село , камо ли вековен Левски :)

Технически си противоречиш! Къш!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 апр 2022 15:13

Пипостин Василев има ли федерация, която да не е ревнала от него https://sportal.bg/news-2022041811281468887 този пишман министър явно още не е разбрал, че е министър на спорта, а не министър на определен кръг хора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 апр 2022 15:13

Ребрандирайте го тоя потен селяк на Лапача. Много му отива.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2022 15:21

Dust написа:Пипостин Василев има ли федерация, която да не е ревнала от него https://sportal.bg/news-2022041811281468887 този пишман министър явно още не е разбрал, че е министър на спорта, а не министър на определен кръг хора.

Аууу, агент Абрам от ДС, десния ташак на Емил Кюлев ревнал, че няма хранилка :(( Поскам сълзица...
Материал за невежите ->
http://www.bnews.bg/article/264975-desn ... transporta

Сите мишоци, докарали нашето спортче до санитарния минимум ще ги оправи Руди .
Последна промяна от delqnski47 на 18 апр 2022 15:27, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 апр 2022 15:26

Здравейте, момци! Не сме си писали от птдавна. Съгласни ли сте лятото ЦСКА и Левски да се обединиме? И другите ще са ни лошите!

Малко е шокиращо, ама... Нали е без цензура! :D Лошите поотделно никой няма да може да пребори. Ще правиме вечни дербита в долните ешалони, ако не се слеем и не си измислиме как ще е тирето! На нашите вече им предложих решението и на вас ви казвам какво е! После може и развод, кво! :D И новият клуб ще е популярен в цял свят и всеки ще го дава и за пример! :Д :)

По Великден ако искате да го направим! Само всяка страна требе да си избере истински цесекари и левскари в новия клуб да го управляват. И вас ви предаваха, и нас! Има решение. Това име харесва ли ви, ЦСКА - Динамо? И така и "Камък върху камък" и тва е! :Д

И с Дявола ставам прател, стига да се отървем от предателите! Червено-син ще ни е екип, та голема работа! Кат на ЦСКА М! Можем да се кръстиме ЦСКА Д и Московчани да се страхуват! :Д

Пуснете там една анкетка в двата форума и да видим какво ще кажат цесекари и левскари. Моята благословия ви я давам, макар че сте ми от лошите. Много мразя предателите. Обединиме ли ЦСКА и Левски не допускайте никога повече предатели до клуба ни! Не всичко е пари! :))

Сега ще ви кажа и на вас какво реших наскоро - написах си на тетрадката Сто любими отбора от цял свят. Сигурно имам и още. Но засега съм написал толкова. След като някой измежду всички тях реши да завърти тройка 0:3 аз тегля ТРИ номера по жребие и който се падне, се отказвам от него. Но му давам и шанс да бъде спасен от някого от другите ми любимци. Като в период от една седмица някой от тях трябва да победи с 3:0! За да спаси и трите и аз да продължа да съм им фен и да ги подкрепям с прогнози, трябва победите с по 3:0 да са повече от Три. Вече теглих две тегления, но промених малко и регламента си: Отборите, които се изтеглиха, са засега тези: България, Австрия и Мексико- аут; :ДД На второ теглене излязоха снощи: Финландия, Аек Атина, Перу. В периода от 18.04 до 24.04 (Великден) ако тези отбори имат мач, те трябва да бият с 3:0, за да се спасят. А другият вариант е някой от останалите ми любимци да бие с 3:0. Отборът на Левски засега е в изгодна ситуация, тъй като той все още ми е от най-лошите и докато не свършат моите отбори за отказ от списъка, няма да включвам от техните отбори и да завъртим нещата и при тех така. Общо взето моето жребие е железо. . А футболът ще тръгне по друг начин. Направих справка, през миналата седмица никой не си позволи да даде и един мач на лошите с 0:3. Нито един случай няма такъв! Но аз ще тегля предварително отборите си за отказ. Когато свършат моите, ще тегля жребие и за следващите Сто. Измислих го да ми е интересно, ако ще се налага и да се отказвам. Всеки си има свое номерче и жребието чака.. За всяка тройка 0:3 нови три ще загазваме, а за всяко 3:0 на мой отбор срещу лош ще спасява по един, за да получат застрашените три отбора имунитет, завинаги да не се отказвам от тех и да давам прогнозата си за тех, ще трябва някои от всички останали да бият с 3:0 повече от три пъти. Поне 4! Така няма да могат да си подаряват повече и успехите на когото им скимне! :Д

А офертата ми за ЦСКА и Левски за обединение важи само веднъж. Но дори да се обединим, аз жребието ще си го тегля. Там няма връщане назад. :ДД После и за лошите ще завъртя същото нещо с отбори от цял свят, деро не ме кефят. Но едва след като приключим жребието за моите любимци. :) А феновете на двата клуба да си решават. Аз за ЦСКА приемам всякакви варианти, без да приемаме предателите обратно, само за Дяволчето ще имаме место! :Д

Ако не щат и двата лагера такова обединение, няма да си мръдна и пръста да ги спасяваме. Играйкането свърши, дотук! :)

[offtopic]Изтеглените отбори имаха следните номерца: 43, България, 46, Финландия, 53.Перу, 64.Аек,, 94. Австрия, 99.Мексико.

По-натам мога като свършат и отборите на лошите да попнем обратен процес - по припознаване наново, но това е доста дълъг период май и дали ще стане, един Господ знае. Но засега нямам такъв вариант, освен да се апасяват едни други. Ако се инатят, фърчат ми един по един от сърчицето. Много трофеи дадох на всички и кинти, а всеки ме разиграваше. Сега веке измислих формулката на успеха! Желязна е! :Д :)[/offtopic]

[offtopic]Шнур за измисления Разградски шампион! Пращам им най-доброто за Европа и ще падат! Бутайте им още титли, а така всички им ги бутайте! :Д[/offtopic]

Няма да чета подигравки и коментари и от двата лагера, ако има, чакам новината на това хилядолетие да обявите! Спортни вести за български футбол също няма да чета. Само си гледам и си следя резултатите. Тегля си жребие и така. Но едно е хубаво да се знае, че аз винаги съм имал много любими отбори по света и сега ще пиша всяка прогноза в тяхна полза, те започват да влизат в зоната за евроучастия, а са и с традиции и силни. Та наши отбори не могат и да се мерят с тях, дори да играем в Европа. Силни са. И половината отиват в ШЛ, другите из другите два турнира. Наистина приключи играйкането. Моите отбори ще накажат всеки лош за греховете му. С останалите от големите празненства всички се гавреха, но аз имам и други, които пристигат. И не ги знае всеки кои са те, за да им попречи. Общо взето на сички им е спукана с това жребие. Няма да могат нищо да продадат. И ще се грижат един за друг. Интелигентен съм и аз. :Д
Последна промяна от dreben23 на 18 апр 2022 16:40, променено общо 8 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Левски”