Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 16 фев 2022 22:32

delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:Аз нямам претенции да съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с финансите му за разлика от теб ;) .
Безспорен факт е, че неправомерно на ГГ часове преди да изтече крайния срок за плащане на ТМ са му преведени пари напълно достатъчни да плати ТМ. Като заповедта да бъдат преведени неправомерно парите е издадена от "силовака" на хунтата- М.Маринов.
Аз нямам претенции да съм запознат с бизнеса на ГГ ,но вече доста време ти задавам няколко въпроса:
Плати ли ГГ задълженията си към държавата?
С какво точно е рекетиран ГГ от хунтата?
Колко човека работят във всички фирми на ГГ?
Къде са активите на ГГ?
Примерно активите на ТИМ са известни - между 8 и 10 млрд лв в България , всеки знае кои са банката им, застрахователната им компания, телевизиите им, ЕРП-то, хотелите им , заводите им, летищата им, имотите им и т.н. Между 60 и 100 000 служители.
За Домусчиеви - между 4 и 6 млрд лв в България - известно кои са корабите им и къде се намират, заводите им, имотите им . Между 10 и 20 000 служители.
Аз вече писах, че не съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с бизнеса му, а ти си много близко до него ,така че би ли информирал мен невежия за бизнеса на ГГ.

Филтирай си мнението и пак заповядай . Говорим за автомобилите в момента . И на тебе ти го казвам, добре че не си станал депутат, защото ще си най - добрия убиец на парламентарно време .
Автомобилите, които ГГ е продал, не са направени от сламки . Или от клечки за зъби . А това сделка като сделка . И ти нямаш доказателства , че това има нещо обшо с ТМ . Но , пак казвам, тея автомобили не са направени от кашони или от сламки и си имат някаква себестойност .

Интересно след като е "сделка като сделка" защо всички ние трябва да плащаме за нея?- не е ли нормално този, който е получил парите ,той да ги връща?
Нещо ми се струва, че всички пари получени по програми на ЕС подлежат на връщане, ако се докаже, че са нарушени условията на конкурса или греша,а :mrgreen: .
КОЙ е подавал документите за джипките на ГГ? КОЙ реши ,че трябва да им се изплатят парите на ГГ, при положение ,че има официална спецификация издадена от самия производител ,доказваща че офертата на ГГ не отговаря на условията на конкурса.
Зададох ти няколко въпроса,но май не знаеш отговора ,а уж беше много близък с ГГ.
Аз май съм отговорил на всичките ти въпроси,а ти май не си отговорим на моите въпроси?

Ако визираш това в червеното , че не е отговорено , не ти е работа , а и форумът е спортен , а аз съм тук да коментирам отборите , а не да клюкарствам за бизнеса на еди кой си .
Искаш да накажат търговеца (ГГ) че си е продал стоката ли ? Нещо не те разбирам. Ако се докаже ,че ГГ е ощетил умишлено държавата чрез негови поставени лица в управлението и така да е задействал сделката , окей , но такива доказателства нямаме. В случая ГГ няма нищо общо с европейските регулаторни органи , защото той сделки с тях не е правил, а с Министерството .

1. Кой пусна тема за "хазартните войни"?- сигурен съм ,че знаеш.
2. Холдинг ,който дължи на държавата над 600 млн лв, е дал над 30 млн лв кредити на любимия ти клуб - това не е ли свързано със спорта и не е ли нерегламентирана държавна форма.
Надявам се правиш разлика между участие в конкурс и свободна продажба?- ако не правиш разлика питай ,ще ти обясня.
Мога да ти посоча безброй случаи ,когато търговци са наказвани ,затова ,че са подали неверна информация за предлагания от тях продукт. Не бяха ли наказани световни гиганти като "НР", "Тойота","Пежо","Самсунг"(ако желаеш мога да посоча и доста други случаи) да връщат парите за това, че предлагания от тях продукт не отговаря на спецификацията. Интересно продуктите на споменатите от мен компании дали са направени от сламки или кашони. :mrgreen:
Нали уж "хунтата" била рекетирала ГГ,но май няма никакви доказателства или материали в тази посока,но безспорен факт ,че Младен Маринов (най-тежката бухалка на хунтата) е изплатил на ГГ неправомерно една не малка сума.

Знаеш колко е взел, но не знаеш колко е дал ГГ, така че те съветвам да не си толкова краен в оценките .

Вече ти написах ,като знаеш -сподели с нас невежите ;) .
Вече не знам колко пъти и колко години те питам къде са активите на ГГ? Вече ти посочих някои от активите(далеч не всички) на "конкурентите" на ГГ ,но за ГГ очаквам ти да ми помогнеш ;) .
Как би коментирал думите на един бивш адвокат на ГГ,че е любимец на хунтата заедно с ДП,КиГД,ГС.?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 фев 2022 22:43

Слаба работа е жоржето ,Лупи го кърти отвсякъде.
На 13-ия ден от началото на подписката по увеличението на капитала на ЦСКА клубът успя да продаде своята двестахилядна акция, сочи справка на Profit.bg.

Така до момента (към 14.23 часа) общо набраната сума възлиза на 600 хил. лв
САМО ЛЕВСКИ!

akv

Мнениеот akv » 16 фев 2022 22:54

honda написа:
akv написа:
honda написа:
akv написа:
akv написа:Ако отбор ,е обявен в несъстоятелност,има ли право да се състезава в професионалния футбол?

Никой ли не знае?

Не, няма право .
Клуб обявен в несъстоятелност престава да съществува. Няма как да участва не само в професионален, но и в какъвто и да е друг организиран футбол.

А ако е в процедура по несъстоятелност и с оздравителен план?
Извинявай за въпроса ,но само ти явно знаеш.

Възможно е ,но практически е много трудно. Много зависи и към кого са задълженията. В Зап. Европа задълженията са основно към собствениците (свързани с тях компании) или към финансови институции. Докато в България дълговете на клубовете са основно към държавата(НАП или други държавни институции) ,от трудово-правни отношения( бивши или настоящи треньори, футболисти, агенти и т.н.) или от трансфери между клубовете. Зависи и от това какви активи евентуално има въпросния клуб(в България клубовете в общия случай нямат някакви особени активи).
Надявам се да съм ти бил полезен. ;)

Да ,благодаря.
Ако съм разбрал правилно ,ако има оздравителен план за30г.-30г.при аматьорите.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 фев 2022 23:02

honda написа:
шивача написа:Че кой е вярвал, че Стоилов въобще се е махал? Тоя до гроб ще е с Ганчев :!:

Преди около 4 месеца писах,че след мача със Зоря на Стойчо Младенов са му чели здраво конско и са му сложили похлупак . Тогава ти твърдеше, че само съм създавал интриги. Май бате ти хонда беше прав(отново ;) ).
Спомняш ли ,че сме имали сме спорове за някои футболисти за ,които ти даже беше създавал и фен теми?
Оставям на теб да решиш дали имам кристално кълбо с което виждам бъдещето(много ми се иска да има едно такова :lol: ) или просто имам надеждни източници на информация.

Нищо не си спомням и те моля да изкараш спора наяве. Щото това със зоря е пълна тъпотия. Сега аз ще ти кажа, че след контролата с бездарниците от царско село на Мъри му е поставен ултиматум. И един ден, когато Мъри си тръгне ще се цитирам и ще ти кажа че хвърлям на боб и гледам на кафе. Ако си търсиш внимание има сайтове за запознанства, както с педали, така и с баби :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 фев 2022 23:04

TristaNNN написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:Че кой е вярвал, че Стоилов въобще се е махал? Тоя до гроб ще е с Ганчев :!:

Който вярва в дядо Коледа, че ЦСКА е жив, че земята е плоска и всякакви такива щуротии. :)

ами кас, фифа и уефа вярват в това, но аз вярвам на теб, като припознавач на ментака на Лафчис, опитал се да наследи историята на Динамо :mrgreen:

ФИФА и УЕФА не вярвят в това. Първите не се занимават с подобни казуси тип вашата лайнарщина (знам, че припоците сте страшни илитерати на тема организации, федерации и съдилища, и различните им отговорности и компетенции), а УЕФА съвсем ви показа що за лъжци сте, след като там сте CSKA-Sofia - отбор с петгодишна история. И не, не е съвпадение, че точно тогава се пръкна Тирето. 8-)

Бияч, а защо ни спират трансферите, ако не платим на бежанеца 1.5 милиона?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2022 23:27

шивача написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:
realno написа:

Който вярва в дядо Коледа, че ЦСКА е жив, че земята е плоска и всякакви такива щуротии. :)

ами кас, фифа и уефа вярват в това, но аз вярвам на теб, като припознавач на ментака на Лафчис, опитал се да наследи историята на Динамо :mrgreen:

ФИФА и УЕФА не вярвят в това. Първите не се занимават с подобни казуси тип вашата лайнарщина (знам, че припоците сте страшни илитерати на тема организации, федерации и съдилища, и различните им отговорности и компетенции), а УЕФА съвсем ви показа що за лъжци сте, след като там сте CSKA-Sofia - отбор с петгодишна история. И не, не е съвпадение, че точно тогава се пръкна Тирето. 8-)

Щото от ФИФА нямат друга юридическа застраховка срещу евентуалните ви селски тарикатлъци след решението на КАС. КАС няма правомощия да се занимава с трансферни и лицензионни казуси, имам предвид да налага "ембарго", а ФИФА няма правомощия да отсъжда по спортни казуси като най-висша инстанция. Междувременно, според УЕФА, в чиято компетенция попада историята на отборите от нашите географски ширини и тяхната приемственост, пише че CSKA-Sofia е отборче на пет годинки. :!: Вместо да четете само оранжевата пропаганда, започнете да ползвате богатството на интернет и се образовайте малко преди да задавате такива абсурдни въпроси. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Uoa

Мнениеот Uoa » 16 фев 2022 23:41

Още ли не може да възприеме, че са преименуван Литекс :lol: Пич нито сте Чавдар Етрополе, нито сте цесека, нито сте число. Литекс си е Литекс :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2022 23:44

TristaNNN написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:
realno написа:

Щото от ФИФА нямат друга юридическа застраховка срещу евентуалните ви селски тарикатлъци след решението на КАС. КАС няма правомощия да се занимава с трансферни и лицензионни казуси, имам предвид да налага "ембарго", а ФИФА няма правомощия да отсъжда по спортни казуси като най-висша инстанция. Междувременно, според УЕФА, в чиято компетенция попада историята на отборите от нашите географски ширини и тяхната приемственост, пише че CSKA-Sofia е отборче на пет годинки. :!: Вместо да четете само оранжевата пропаганда, започнете да ползвате богатството на интернет и се образовайте малко преди да задавате такива абсурдни въпроси. :!:

Колко години трябва да ви се набива в тиквите , че "сайтът на УЕФА" не е критерий . На последното ни жребие човекът , който е втория човек в УЕФА , като ни извади листчето с името , знаеш ли как и по какъв начин ни представи на цялата общност :!: :idea:
Време е тая пропаганда да спре и да разберете , че ЦСКА е жив ,а вие сте Динамо . :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 17 фев 2022 00:26

honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:Филтирай си мнението и пак заповядай . Говорим за автомобилите в момента . И на тебе ти го казвам, добре че не си станал депутат, защото ще си най - добрия убиец на парламентарно време .
Автомобилите, които ГГ е продал, не са направени от сламки . Или от клечки за зъби . А това сделка като сделка . И ти нямаш доказателства , че това има нещо обшо с ТМ . Но , пак казвам, тея автомобили не са направени от кашони или от сламки и си имат някаква себестойност .

Интересно след като е "сделка като сделка" защо всички ние трябва да плащаме за нея?- не е ли нормално този, който е получил парите ,той да ги връща?
Нещо ми се струва, че всички пари получени по програми на ЕС подлежат на връщане, ако се докаже, че са нарушени условията на конкурса или греша,а :mrgreen: .
КОЙ е подавал документите за джипките на ГГ? КОЙ реши ,че трябва да им се изплатят парите на ГГ, при положение ,че има официална спецификация издадена от самия производител ,доказваща че офертата на ГГ не отговаря на условията на конкурса.
Зададох ти няколко въпроса,но май не знаеш отговора ,а уж беше много близък с ГГ.
Аз май съм отговорил на всичките ти въпроси,а ти май не си отговорим на моите въпроси?

Ако визираш това в червеното , че не е отговорено , не ти е работа , а и форумът е спортен , а аз съм тук да коментирам отборите , а не да клюкарствам за бизнеса на еди кой си .
Искаш да накажат търговеца (ГГ) че си е продал стоката ли ? Нещо не те разбирам. Ако се докаже ,че ГГ е ощетил умишлено държавата чрез негови поставени лица в управлението и така да е задействал сделката , окей , но такива доказателства нямаме. В случая ГГ няма нищо общо с европейските регулаторни органи , защото той сделки с тях не е правил, а с Министерството .

1. Кой пусна тема за "хазартните войни"?- сигурен съм ,че знаеш.
2. Холдинг ,който дължи на държавата над 600 млн лв, е дал над 30 млн лв кредити на любимия ти клуб - това не е ли свързано със спорта и не е ли нерегламентирана държавна форма.
Надявам се правиш разлика между участие в конкурс и свободна продажба?- ако не правиш разлика питай ,ще ти обясня.
Мога да ти посоча безброй случаи ,когато търговци са наказвани ,затова ,че са подали неверна информация за предлагания от тях продукт. Не бяха ли наказани световни гиганти като "НР", "Тойота","Пежо","Самсунг"(ако желаеш мога да посоча и доста други случаи) да връщат парите за това, че предлагания от тях продукт не отговаря на спецификацията. Интересно продуктите на споменатите от мен компании дали са направени от сламки или кашони. :mrgreen:
Нали уж "хунтата" била рекетирала ГГ,но май няма никакви доказателства или материали в тази посока,но безспорен факт ,че Младен Маринов (най-тежката бухалка на хунтата) е изплатил на ГГ неправомерно една не малка сума.

Знаеш колко е взел, но не знаеш колко е дал ГГ, така че те съветвам да не си толкова краен в оценките .

Вече ти написах ,като знаеш -сподели с нас невежите ;) .
Вече не знам колко пъти и колко години те питам къде са активите на ГГ? Вече ти посочих някои от активите(далеч не всички) на "конкурентите" на ГГ ,но за ГГ очаквам ти да ми помогнеш ;) .
Как би коментирал думите на един бивш адвокат на ГГ,че е любимец на хунтата заедно с ДП,КиГД,ГС.?

Аз съм малко невеж,но понеже е форум да попитам-колко закона промениха Боко и ко За джипките.И колко закони промениха за БМФ.Неочкавам отговор.Видахме шпалира ,и видяхме кой с кой се държи за шнура!!!
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 фев 2022 07:31

Отварям форума и изненада, темата е Вие не сте ЦСКА,а Литекс,не съм очаквал такава тема и не съм подготвен за нея :) .Хондата и той с иновативни коментари за Гриша Ганчев, вече подчертани с дебелия червен флумастер, министър Рашков докога ще спиш,а не вкараш на топло най-големия престъпник след Джак Изкормвача (Jack the Ripper) :) .Защо спиш Рашков,а не го вземеш бате си Хонда в службите за да се оправят нещата с икономическа,политическа,битова и всякаква друга престъпност.Освен това този ценен за Родината ни човек има и приятели олигарси които ще спонсорират МВР и полицаите ще забравят за протести.Радвам се ,че някои колеги забравиха за малко да ни дават за пример онази държава с полумесец на герба,но пък сега се правят на счетоводители в ЦСКА и са много загрижени за даренията от феновете :) . Извинявам се,че няма да спомена други колеги,но наистина не си струва човек да си губи времето с техните напъни, хубав ден Ви желая.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Левски”