delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:Аз нямам претенции да съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с финансите му за разлика от теб.
Безспорен факт е, че неправомерно на ГГ часове преди да изтече крайния срок за плащане на ТМ са му преведени пари напълно достатъчни да плати ТМ. Като заповедта да бъдат преведени неправомерно парите е издадена от "силовака" на хунтата- М.Маринов.
Аз нямам претенции да съм запознат с бизнеса на ГГ ,но вече доста време ти задавам няколко въпроса:
Плати ли ГГ задълженията си към държавата?
С какво точно е рекетиран ГГ от хунтата?
Колко човека работят във всички фирми на ГГ?
Къде са активите на ГГ?
Примерно активите на ТИМ са известни - между 8 и 10 млрд лв в България , всеки знае кои са банката им, застрахователната им компания, телевизиите им, ЕРП-то, хотелите им , заводите им, летищата им, имотите им и т.н. Между 60 и 100 000 служители.
За Домусчиеви - между 4 и 6 млрд лв в България - известно кои са корабите им и къде се намират, заводите им, имотите им . Между 10 и 20 000 служители.
Аз вече писах, че не съм от близкото обкръжение на ГГ и не съм запознат с бизнеса му, а ти си много близко до него ,така че би ли информирал мен невежия за бизнеса на ГГ.
Филтирай си мнението и пак заповядай . Говорим за автомобилите в момента . И на тебе ти го казвам, добре че не си станал депутат, защото ще си най - добрия убиец на парламентарно време .
Автомобилите, които ГГ е продал, не са направени от сламки . Или от клечки за зъби . А това сделка като сделка . И ти нямаш доказателства , че това има нещо обшо с ТМ . Но , пак казвам, тея автомобили не са направени от кашони или от сламки и си имат някаква себестойност .
Интересно след като е "сделка като сделка" защо всички ние трябва да плащаме за нея?- не е ли нормално този, който е получил парите ,той да ги връща?
Нещо ми се струва, че всички пари получени по програми на ЕС подлежат на връщане, ако се докаже, че са нарушени условията на конкурса или греша,а.
КОЙ е подавал документите за джипките на ГГ? КОЙ реши ,че трябва да им се изплатят парите на ГГ, при положение ,че има официална спецификация издадена от самия производител ,доказваща че офертата на ГГ не отговаря на условията на конкурса.
Зададох ти няколко въпроса,но май не знаеш отговора ,а уж беше много близък с ГГ.
Аз май съм отговорил на всичките ти въпроси,а ти май не си отговорим на моите въпроси?
Ако визираш това в червеното , че не е отговорено , не ти е работа , а и форумът е спортен , а аз съм тук да коментирам отборите , а не да клюкарствам за бизнеса на еди кой си .
Искаш да накажат търговеца (ГГ) че си е продал стоката ли ? Нещо не те разбирам. Ако се докаже ,че ГГ е ощетил умишлено държавата чрез негови поставени лица в управлението и така да е задействал сделката , окей , но такива доказателства нямаме. В случая ГГ няма нищо общо с европейските регулаторни органи , защото той сделки с тях не е правил, а с Министерството .
1. Кой пусна тема за "хазартните войни"?- сигурен съм ,че знаеш.
2. Холдинг ,който дължи на държавата над 600 млн лв, е дал над 30 млн лв кредити на любимия ти клуб - това не е ли свързано със спорта и не е ли нерегламентирана държавна форма.
Надявам се правиш разлика между участие в конкурс и свободна продажба?- ако не правиш разлика питай ,ще ти обясня.
Мога да ти посоча безброй случаи ,когато търговци са наказвани ,затова ,че са подали неверна информация за предлагания от тях продукт. Не бяха ли наказани световни гиганти като "НР", "Тойота","Пежо","Самсунг"(ако желаеш мога да посоча и доста други случаи) да връщат парите за това, че предлагания от тях продукт не отговаря на спецификацията. Интересно продуктите на споменатите от мен компании дали са направени от сламки или кашони.![]()
Нали уж "хунтата" била рекетирала ГГ,но май няма никакви доказателства или материали в тази посока,но безспорен факт ,че Младен Маринов (най-тежката бухалка на хунтата) е изплатил на ГГ неправомерно една не малка сума.
Знаеш колко е взел, но не знаеш колко е дал ГГ, така че те съветвам да не си толкова краен в оценките .
Вече ти написах ,като знаеш -сподели с нас невежите

Вече не знам колко пъти и колко години те питам къде са активите на ГГ? Вече ти посочих някои от активите(далеч не всички) на "конкурентите" на ГГ ,но за ГГ очаквам ти да ми помогнеш

Как би коментирал думите на един бивш адвокат на ГГ,че е любимец на хунтата заедно с ДП,КиГД,ГС.?