bubka написа:шивача написа:TristaNNN написа:шивача написа:TristaNNN написа:ЦСКА-София (София) има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане...
Що ли не ми се вярва, че тия може да са толкова глупави и да се съгласят на разсрочено плащане, при положение, че са в позиция да изискват всичко накуп, защото държат Тирето с трансферното "ембарго". Май Лъчката Станчев е кихнал милките накуп, ама пустата манипулация ловешка...
Скоро ще разберем от уважаваните от мен г-н Петър Хубчев и г-н Насиру Мохамед, как се действа в такива случай. Иначе по принцип си прав. Аз също бих искал всичко накуп, барабар с лихвите
Много грешен отговор, защото случаите са различни. Ако Хубчев и Насиру си поискат всичко накуп ни дърпат шалтера и после пият една студена вода. И за да си спестя четене на последващи тъпотии, ти казвам, че в този мечтан за теб и другите припоци сценарий, няма да има емблеми, търгове, рециклиране и всякакви подобни, породени от безчестие и лайнарщината, трикове и врътки. Та, според теб имат ли интерес Хубчев и Насиру да си вземат дължимите от Левски пари, макар и на вноски, или ще предпочетат да хванат шпека?
Поредно глуповато и необосновано изказване. Като дръпнете шалтера, драги припознавачо на ментака на Лафчис, г-дата ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима. Единствения шанс да пият студена вода е, поредния ви нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.
Напоследък все по-често си мисля, че четвъртата генерация Левски ще е някакво тире с Разград.
Ее те нали искат да са оригинални,вместо тире ще сложат символа за безкрайност...нали са вековни