Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

joro_87
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот joro_87 » 09 фев 2022 14:18

bubka написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:
ЦСКА-София (София) има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане...

Що ли не ми се вярва, че тия може да са толкова глупави и да се съгласят на разсрочено плащане, при положение, че са в позиция да изискват всичко накуп, защото държат Тирето с трансферното "ембарго". Май Лъчката Станчев е кихнал милките накуп, ама пустата манипулация ловешка... :roll:

Скоро ще разберем от уважаваните от мен г-н Петър Хубчев и г-н Насиру Мохамед, как се действа в такива случай. Иначе по принцип си прав. Аз също бих искал всичко накуп, барабар с лихвите :!:

Много грешен отговор, защото случаите са различни. Ако Хубчев и Насиру си поискат всичко накуп ни дърпат шалтера и после пият една студена вода. И за да си спестя четене на последващи тъпотии, ти казвам, че в този мечтан за теб и другите припоци сценарий, няма да има емблеми, търгове, рециклиране и всякакви подобни, породени от безчестие и лайнарщината, трикове и врътки. Та, според теб имат ли интерес Хубчев и Насиру да си вземат дължимите от Левски пари, макар и на вноски, или ще предпочетат да хванат шпека? :arrow:

Поредно глуповато и необосновано изказване. Като дръпнете шалтера, драги припознавачо на ментака на Лафчис, г-дата ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима. Единствения шанс да пият студена вода е, поредния ви нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.

Напоследък все по-често си мисля, че четвъртата генерация Левски ще е някакво тире с Разград :? .

Ее те нали искат да са оригинални,вместо тире ще сложат символа за безкрайност...нали са вековни :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 14:21

Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2022 14:25

Я, ...!
Чета че Насо се отървал от акциите .
Досега им бил пазач (от кой ги пази не знам , при положение че Сашо обикаляше чаршията с тях в ръце и търсеше на кой да ги пробута след като баце го отсвири).
Ей тоз рунтавия голям тарикат излезе..!
Ай честито на всички подуенци !
:mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 фев 2022 14:27

шивача написа:
miro_rz написа:[offtopic]Каза и отсече юриста от Столипиново! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]мина обяд, слагай килимчето :lol:[/offtopic]

[offtopic]Имам един в коридора, заповядай да го зашиеш. Срамна работа нямало. Та ти си първият циганин-шивач, за който съм чувал!
Та хубав ти ден, стига съм ти отклонявал вниманието. Там виж пиши нещо за Левски, Лудогорец, Фифа, Уефа, облекчи комплексите![/offtopic]
Изображение

joro_87
Контакти:

Мнениеот joro_87 » 09 фев 2022 14:30

peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.

Пише,пише...почнали са да произвеждат специални прашки с логото на палмите,ама първата партида се забавила,щото Сирака искал да види как ще реагират феновете като им се наг.зи за пореден път

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2022 14:49

Насо искал да си оставят кожата на терена и фенЮветИ щели да ги аплодират 15 минути след мача....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Дай малко по сериозно бе Насе ...!
Едно време ти им показа един гол гъз а те и до днес те аплодират...!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 фев 2022 14:52

peliforewer написа:
Dust написа:И нямало култ към личността

Култ е когато се кръстиш на фирмата му.

Обожавам когато някой влезе в обяснителен режим, като ученичка.
Видиш ли защитава Литескс от миналото щото тогава собственик им бил ГГ. Няма такава пародия.
Припознаваческа му работа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2022 15:02

Я някой подуенец да каже, тоя афиш на фланелките, Пепа от съседната книжарница ли ви го принтира ?
:?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 15:04

Dust написа:
peliforewer написа:
Dust написа:И нямало култ към личността

Култ е когато се кръстиш на фирмата му.

Обожавам когато някой влезе в обяснителен режим, като ученичка.
Видиш ли защитава Литескс от миналото щото тогава собственик им бил ГГ. Няма такава пародия.
Припознаваческа му работа.

Нервен ми изглеждаш,защитавам всички отбори пострадали заради Левски, особено Берое.Къде видя някъде да се обяснявам, страшно обяснение съм направил в четири думи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2022 15:17

miro_rz написа:
шивача написа:
miro_rz написа:[offtopic]Каза и отсече юриста от Столипиново! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]мина обяд, слагай килимчето :lol:[/offtopic]

[offtopic]Имам един в коридора, заповядай да го зашиеш. Срамна работа нямало. Та ти си първият циганин-шивач, за който съм чувал!
Та хубав ти ден, стига съм ти отклонявал вниманието. Там виж пиши нещо за Левски, Лудогорец, Фифа, Уефа, облекчи комплексите![/offtopic]

[offtopic]ау, чак се разсърди :mrgreen: браво , щом си го протрил от молитва значи, че си от тея дето и под покрива си не ядът свинско :lol: удари една следобедна молитва и ще ти олекне :)[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”