vlong написа:Елементарни обяснения за елементарни.
Информирай се за задълженията на Барса,Реал, и разни други италиански и всякакви отбори.
И питай УЕФА.
Чети българските закони и тогава заповядай да ръсиш мозАк и морал!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Информирай се за задълженията на Барса,Реал, и разни други италиански и всякакви отбори.
И питай УЕФА.
И питай УЕФА.
bubka написа:Левски пак ги осъдили за нещо си. Да не се плашат, Шиши ще плати.
ugly bug написа:Споко !
Не съм пропуснал избори до сега но този път ще ми пръднат на червея.
И като гласувахме аз и ти досега, някаква файда !?
Само шматки с нагли усмивки!
Копират къде квото може и да се надупят на този от който ще има изгода.
За хора без позиция няма да гласувам!
Никога досега не съм критикувал която и да е партия но този път вече ми дойде в повечко.
Няма и да рева за в бъдеще,както ти казваш.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ugly bug написа:шивача написа:Седя си и се питам: пак за локдауни говорят, искат на децата ни да бъркат по дупките, за да ги допуснат до училище и тн.....
Та се питам, футболните агитки седят тихо-всичките мълчат!? Дали е случайно? Или е имало кеш? Нещо взех да се изнервям, ама наистина и реших да го споделя, барем ми олекне....
[offtopic]не ми олекна[/offtopic]
Избирателната активност предполагам и се надявам че ще е не повече от 20% този път!
Лично аз ще гласувам само за президент и гласът си ще дам за Луна ! (съвсем сериозно го казвам)
realno написа:bubka написа:Левски пак ги осъдили за нещо си. Да не се плашат, Шиши ще плати.
Шиши от даване станал слаб като тире.
yagarr написа:vlong написа:Елементарни обяснения за елементарни.
И питай УЕФА.
Информирай се за Фиорентина,Парма и Рейнджърс. Плащайте ги от В група тия задължения бе тарикати, тогава ще ви лъсне моралния задник.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:yagarr написа:vlong написа:Елементарни обяснения за елементарни.
И питай УЕФА.
Информирай се за Фиорентина,Парма и Рейнджърс. Плащайте ги от В група тия задължения бе тарикати, тогава ще ви лъсне моралния задник.
Уважаеми айгър, задълженията ни може и се разсрочват, така както впрочем го правят Реал и Барса. След като страните са съгласни на споразумения за разсрочване, то на нас ни остава само да се наслаждаваме на злобните коментари на ония, чийто отбор не понечи да разсрочва и съвсем логично замина в небитието, направо си умря. Знам, че няма да видите бял ден, докато и Левски не фалира, но засега се примирете с обстоятелствата и чат-пат си правете профилактични прегледи на жлъчките и кръвното, че здравето е най-важното.
vlong написа:А защо ПСЖ,Барса,Реал не ги плащат от В група?
Едно е вашето неистово желание за мъст ,друга е действителността.
АХАТ-Големите ви посветиха песен.
ЧЕРНАТА ОВЦА.
Умряхте,трайте си.
Хаааахааахааа
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ReBorn1982 и 24 госта