Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 02 ное 2021 20:35

vlong написа:Елементарни обяснения за елементарни.
Информирай се за задълженията на Барса,Реал, и разни други италиански и всякакви отбори.
И питай УЕФА.

Чети българските закони и тогава заповядай да ръсиш мозАк и морал!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

yagarr

Мнениеот yagarr » 02 ное 2021 20:36

Информирай се за задълженията на Барса,Реал, и разни други италиански и всякакви отбори.
И питай УЕФА.

Информирай се за Фиорентина,Парма и Рейнджърс. Плащайте ги от В група тия задължения бе тарикати, тогава ще ви лъсне моралния задник.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 ное 2021 20:43

bubka написа:Левски пак ги осъдили за нещо си. Да не се плашат, Шиши ще плати.

Шиши от даване станал слаб като тире. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2021 20:45

ugly bug написа:Споко !
Не съм пропуснал избори до сега но този път ще ми пръднат на червея.
И като гласувахме аз и ти досега, някаква файда !?
Само шматки с нагли усмивки!
Копират къде квото може и да се надупят на този от който ще има изгода.
За хора без позиция няма да гласувам!
Никога досега не съм критикувал която и да е партия но този път вече ми дойде в повечко.
Няма и да рева за в бъдеще,както ти казваш.
8-)

[offtopic]Горе-долу споделям твоята болка, с тази разлика, че според мен отказът от гласуване е морален позор за всеки, който милее за България. От друга страна, аз също съм много разочарован от всички, които съм подкрепял досега. От година на година стават все по-нагли, все по-безотговорни към избирателя и тая самозабрава и арогантна простащина, която излъчват в парламента и пред камерите отвращава обикновените хора.
Решил съм този път да им ударя наказателен вот, белким и други го сторят, за да се усетят уважаемите кандидат-костюмари, че така повече не може. Наказание, но с протестен вот!
Президент - Горан Благоев. Човекът няма шансове, разбира се, но е изключително ерудирана и образована личност, като никога не е слизал на свинското и първобитно ниво на останалите "по телевизора". На балотажа ще му мисля пак.
Парламентарни - ще си дообмисля избора тия дни, но пак ще е наказателен вот. :evil:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 ное 2021 20:46

ugly bug написа:
шивача написа:Седя си и се питам: пак за локдауни говорят, искат на децата ни да бъркат по дупките, за да ги допуснат до училище и тн.....
Та се питам, футболните агитки седят тихо-всичките мълчат!? Дали е случайно? Или е имало кеш? Нещо взех да се изнервям, ама наистина и реших да го споделя, барем ми олекне....
[offtopic]не ми олекна :evil:[/offtopic]

Избирателната активност предполагам и се надявам че ще е не повече от 20% този път!
Лично аз ще гласувам само за президент и гласът си ще дам за Луна ! (съвсем сериозно го казвам)

Така малоумно постъпваше и като ви местиха Литекс на армията, що пак да не постъпиш така.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 ное 2021 20:55

realno написа:
bubka написа:Левски пак ги осъдили за нещо си. Да не се плашат, Шиши ще плати.

Шиши от даване станал слаб като тире. :)

Източили сте и него, както източвате държавата, и пак още искате. Мушмороци! :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 ное 2021 20:58

А защо ПСЖ,Барса,Реал не ги плащат от В група?
Едно е вашето неистово желание за мъст ,друга е действителността.
АХАТ-Големите ви посветиха песен.
ЧЕРНАТА ОВЦА.
Умряхте,трайте си.
Хаааахааахааа
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 ное 2021 21:03

yagarr написа:
И питай УЕФА.

Информирай се за Фиорентина,Парма и Рейнджърс. Плащайте ги от В група тия задължения бе тарикати, тогава ще ви лъсне моралния задник.

Уважаеми айгър, задълженията ни може и се разсрочват, така както впрочем го правят Реал и Барса. След като страните са съгласни на споразумения за разсрочване, то на нас ни остава друго освен само да се наслаждаваме на злобните коментари на ония, чийто отбор не понечи да разсрочва и съвсем логично замина в небитието, направо си умря. Знам, че няма да видите бял ден, докато и Левски не фалира, но засега се примирете с обстоятелствата и чат-пат си правете профилактични прегледи на жлъчките и кръвното, че здравето е най-важното. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

yagarr

Мнениеот yagarr » 02 ное 2021 21:10

TristaNNN написа:
yagarr написа:
И питай УЕФА.

Уважаеми айгър, задълженията ни може и се разсрочват, така както впрочем го правят Реал и Барса. След като страните са съгласни на споразумения за разсрочване, то на нас ни остава само да се наслаждаваме на злобните коментари на ония, чийто отбор не понечи да разсрочва и съвсем логично замина в небитието, направо си умря. Знам, че няма да видите бял ден, докато и Левски не фалира, но засега се примирете с обстоятелствата и чат-пат си правете профилактични прегледи на жлъчките и кръвното, че здравето е най-важното. 8-)

Напротив трахизане, мед ми капе от сърцето докато ви гледам как ставате новата Славия.Фалита ще е черешката на тортата от цялото ви недоразумение наречено клуб.И това ще ви е трети фалит ! Комарджията собственик ви го каза Лефски е една лъжа !

yagarr

Мнениеот yagarr » 02 ное 2021 21:13

vlong написа:А защо ПСЖ,Барса,Реал не ги плащат от В група?
Едно е вашето неистово желание за мъст ,друга е действителността.
АХАТ-Големите ви посветиха песен.
ЧЕРНАТА ОВЦА.
Умряхте,трайте си.
Хаааахааахааа

Разликата между вас и тях е че държавата не им плаща задкулисно задълженията чрез пратени спонсори за разлика от вас.

Върни се в “Левски”