tmanolov написа:Може ли инфо за Евроидиотите, че в създаването на митове сте велики! А с лъжите нямате спиране.
Ето , дерзай ...!
https://sports.answers.com/Q/Why_is_the_Levski_Sofia_team_referred_to_as_Euroidiots

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:Може ли инфо за Евроидиотите, че в създаването на митове сте велики! А с лъжите нямате спиране.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
W84me написа:Будьо били паднали от Косовари, този велик норвежки отбор![]()
ugly bug написа:tmanolov написа:Може ли инфо за Евроидиотите, че в създаването на митове сте велики! А с лъжите нямате спиране.
Ето , дерзай ...!
https://sports.answers.com/Q/Why_is_the_Levski_Sofia_team_referred_to_as_Euroidiots
![]()
![]()
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ugly bug написа:Това също е незабравима част от фолклора..
In September 2009, Levski got one even better - just a day before the important match with their Bulgarian rivals CSKA Sofia, they announced the sale of 4 first-team players to the Russian club Rubin Kazan. Levski duly flied the players to Russia to finalise the transfers only to find out that Rubin Kazan were totally unaware of these transfers. It all collapsed and the players returned to Sofia .... just in time to witness the 2-0 loss of Levski at the hands of CSKA Sofia. (The "army men" team that has all the championship wins over Levski.)
![]()
![]()
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:ugly bug написа:tmanolov написа:Може ли инфо за Евроидиотите, че в създаването на митове сте велики! А с лъжите нямате спиране.
Ето , дерзай ...!
![]()
![]()
така и не се научихте, че уикита и подобни глупости не са източник. Това спокойно мога да ти го напиша и аз - дай ми видео от Евроспорт, където са ни нарекли така - много силно се съмнявам, че някой журналист, особено в Евроспорт, ще си позволи подобен език! давай, нека разчепкаме този "факт"
tmanolov написа: Фактите са, че ЦСКА някога падна от КА Акурейри, което е най-срамната загуба от български отбор в евротурнирите. Също така сте носители и на друга срамна загуба, която дълги години не беше достигната - 1:6 от Вашаш...
W84me написа:Будьо били паднали от Косовари, този велик норвежки отбор![]()
tmanolov написа:А за чичо Митко - тотален накдърник с ултра късмет, нещо като Оле-то в Юнайтед, но понякога и това трябва в живота, без него нямаше да сме 4-ти в света!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: jusi, nikiobicata, sokoleto46, vvessel и 48 госта