Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 23 сеп 2021 14:23

LoveAndPeace написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:
Mitata написа:Футболният клуб е доста по-широко понятие от търговско дружесто с ЕИК. Особено ако е с пребогата история и огромна маса привърженици. ФК не е обикновена фирма. Футболът е за феновете. Именно от тези принципи се водят УЕФА и ФИФА, когато казаха, че ЦСКА София е приемникът на ЦСКА.

УЕФА в ролята си на административен футболен орган, или по-конкретно официалният им сайт, казва, че сте CSKA-Sofia. Отбор на 5 годинки и отбор с тире - точно, кратко и ясно! Модераторчета-майчица да не ми се напъва да публикува клипчета, те са абсолютно безпочвени от административно-футболна гледна точка. Така че, драги Георгиатанасовецо, УЕФА не е казвала, че Тирето е ЦСКА, според сайта им далеч не е така. :mrgreen:
А становището на ФИФА-та, с което абсурдно парадирате, е всъщност становище на съд към организацията, и като такъв, съдът не се явява футболен административен орган за нашите и никаквите географски ширини, което значи, че може да си гледате "пребогатата" футболна история, а Никито Александров да брои "огромната фенска маса" и само да подсмърчате, нооооо - тия дето ви припознават всъщност не са футболни административни субекти. Демек, тяхното мнение е същото, каквото е на бабичките пред блока. :o

Наскоро четох статия за разпределение на пари от действащи участиниц в ЕКТ и има едно интересно перо!Раздават се пари на база 10 годишно представяне в ЕКТ!Та ЦСКА получава пари както за миналогодишното си представяне,така и за участията си в мачовете с Мура и Зимбру,макар загубени се водят участие в първи кръг!Странно нали?

Всъщност не е вярно :)
Първата година с коефициент на отбора на ЦСКА-София е 18/19
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/tenyears/ - 339то място

https://fakti.bg/sport/608471-ludogorec ... a-pochti-4

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 сеп 2021 14:24

realno написа:Един приятел си хвърли старата колата в моргата, но един автокрадец му докара друга, различна и аркадаша я пребоядиса, смени й емблемата и я настани в гаража си и е сигурен, че това е старата му кола. Казвам му, че греши и си внушава, но държи че е прав, защото външно изглежда по същия начин и е в гаража му. Казах му, че номера на двигателя и документите за покупко-продажба ще докаже, че колата е различна, той заявява, че това не го вълнува щом като изглежда като старата му кола и в гаража му. След дълъг спор аркадаша поне се съгласи, че новата кола се явява наследник на старата кола, но не е оригинала. Приятел е, нямаше как да го оставя да се се заблуждава и да му се подиграват другите. :) :mrgreen:

Много мъка има на този свят,а и медицината ни не е на добро ниво :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2021 14:27

TristaNNN написа:
yagarr написа:[offtopic]
LoveAndPeace написа:
yagarr написа:
LoveAndPeace написа:
BRF написа:Наскоро четох статия за разпределение на пари от действащи участиниц в ЕКТ и има едно интересно перо!Раздават се пари на база 10 годишно представяне в ЕКТ!Та ЦСКА получава пари както за миналогодишното си представяне,така и за участията си в мачовете с Мура и Зимбру,макар загубени се водят участие в първи кръг!Странно нали?

Всъщност не е вярно :)
Първата година с коефициент на отбора на ЦСКА-София е 18/19
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/tenyears/ - 339то място

Информацията в Уефа за България се подава от БФС, да видим ако Бербатов стане президент какво ще стане :mrgreen:

Ако е така , защо водещият на тегленето на групите ви представи с думите - Достигали два пъти полуфинал.
Или когато , както ви е удобно :)

За сайта на уефа говоря за информацията. https://dsport.bg/ludogorec-zaraboti-10 ... nt=section[/offtopic]

На база 10-годишен коефициент ЦСКА взема 445 000 евро. Отборът се намира на 23-та позиция от 32-та тима в груповата фаза. „Червените“ имат 10,500 коефициент в изминалите 10 години. Реално към настоящият 5-годишен коефициент на отбора от 8,000 са добавени 0,500 точки от сезон 2014/2015 (отпадането от Зимбру), още 0,500 точки от 2012/2013 (отпадането от Мура) и 1,500 пункта от сезон 2011/2012, когато ЦСКА отпадна от Стяуа.

Подозирах аз, че BRF си има клониран профил, с който спокойно може да отприщи левскимразието си. :mrgreen:
Но по важното е, че според цитата, след като отпаднеш от Зимбру ти добавят 0.5 точки в клубния коефициент, а резилът срещу Мура ти носи цели 1.5 пункта. Това с уговорката, нали, че си фалирал, 2-3 години си гледал ЕКТ по телевизора, докато в един момент се пръкваш в Европа с тиренце и като нов отбор, с нулева история, обаче хоп - взЕми тоя бонус! :shock: :lol:

Клонинг?
Левкаромразие,хахахаха!Последните десетина години изпитвам левскаросъжаление!Не знам каква е причината ЦСКА да получава пари за участието си и преди 10 години и преди 1 година!Сещам се за една причина!Не ми се рови защо Зимбру е 0.5,а Мура 1,5,може да се дължи на това кой мач в кой предварителен кръг се е играл!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 сеп 2021 14:31

Терена в Перник е трагедия гледам, онзи ден много добро впечатление ми направи настилката в Смолян. Браво на Родопа!
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 сеп 2021 14:33

TristaNNN написа:
Непринуден написа:
Извинявай за въпроса. Би ли казал какво образование имаш и какво си завършил?

Нямам никакво образование, кракът ми не е стъпвал в училище и университет. Що? :?

Ясно. Значи ти си чел при Баце ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 сеп 2021 14:35

BRF написа:Левкаромразие,хахахаха!Последните десетина години изпитвам левскаросъжаление!Не знам каква е причината ЦСКА да получава пари за участието си и преди 10 години и преди 1 година!Сещам се за една причина!Не ми се рови защо Зимбру е 0.5,а Мура 1,5,може да се дължи на това кой мач в кой предварителен кръг се е играл!

Няма български отбор играл срещу Зимбру и Мура! Така че няма смисъл нито да се ровиш , нито да се чудиш.
Колкото до съжалението :lol: задръж си го , ще ти е нужно.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2021 14:42

LoveAndPeace написа:
BRF написа:Левкаромразие,хахахаха!Последните десетина години изпитвам левскаросъжаление!Не знам каква е причината ЦСКА да получава пари за участието си и преди 10 години и преди 1 година!Сещам се за една причина!Не ми се рови защо Зимбру е 0.5,а Мура 1,5,може да се дължи на това кой мач в кой предварителен кръг се е играл!

Няма български отбор играл срещу Зимбру и Мура! Така че няма смисъл нито да се ровиш , нито да се чудиш.

Значи преди да пишеш нещо ще мислиш или както казва премиера слънце" нека най-умния от вас да го каже"!Освен ЦСКА,наскоро и делиорманския евробоец също игра с Мура!Освен ако отбора от Подуене го водиш за единствения български отбор,че тогава верно няма как български отбор за играе с чужд,за огромно съжалиние на Тричковски!Съжалиението ми ви го давам безплатно и с удоволствие,радвам се че Мърльо се върна,че сега поне евентуално ще има някакво напрежение в Дербито!
п.п. Предполагам си разгледал това което ти пратих в предното ми мнение и вече не ти се говори много по този въпрос,за както казва представителя на УЕФА по време на жребия "единствения участник от България достигал полуфинал в КЕШ,два пъти!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 сеп 2021 14:49

Могат ли да се класират отбори от А група един срещу друг в следващият етап? :roll:
За купата става въпрос!
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 сеп 2021 14:50

BRF написа:
LoveAndPeace написа:

Значи преди да пишеш нещо ще мислиш или както казва премиера слънце" нека най-умния от вас да го каже"!Освен ЦСКА,наскоро и делиорманския евробоец също игра с Мура!Освен ако отбора от Подуене го водиш за единствения български отбор,че тогава верно няма как български отбор за играе с чужд,за огромно съжалиние на Тричковски!Съжалиението ми ви го давам безплатно и с удоволствие,радвам се че Мърльо се върна,че сега поне евентуално ще има някакво напрежение в Дербито!
п.п. Предполагам си разгледал това което ти пратих в предното ми мнение и вече не ти се говори много по този въпрос,за както казва представителя на УЕФА по време на жребия "единствения участник от България достигал полуфинал в КЕШ,два пъти!

Значи преди да пишеш такива глупости ще мислиш.
Повтарям в УЕФА НЯМА БЪЛГАРСКИ ОТБОР ИГРАЛ СРЕЩУ ЗИМБРИ И МУРА!
Представеният по време на жребия отбор с "единствения участник от България достигал полуфинал в КЕШ,два пъти!" започва да трупа коефициент едва през 2018та година.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 сеп 2021 14:58

Ама що им се връзвате на джиросаните на мъртъвци евроидиоти? Съгласявайте се, не ка сме Литекс, Чепинец,, Барса итн.
В неделя си изклащаме ментето на Лафчис, после си играем ЛК, борим се за титла, купа и в групите, правим трансфери и такива нормални неща за един футболен отбор. От другата страна Сашо Диков им разнася акциите, джиросваха ги на цола драгойчева, Гунди, бойко и тн. Управлявани са от доказан комарджия и ревящ интригант, дваж сменил си отбора, в отбора пълно с интриги, чалгари, малки котета и маструбиращи получовеци и тн и тн. А, да не забравяме, че това им последната година като ментака на Лафчис с котвата-догодина в А окръжна с новото дружество :)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Левски”