efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Неделя от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Неделя от 21:00

Мнениеот 1914.1902 » 13 сеп 2021 11:46

Веднага вън, аз не знам защо още не е махнат.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 сеп 2021 11:56

icemanbg33 написа:Коментар за съдииството за да се приключи… съдиите в цялото ни първенство с едно две изкючения са П*ТКИ и не са уважавани нито от фенове, нито от футболисти нито от треньори и тн. Очевадни не нарушения се свирят, червени картони не се дават. Гледаме положения на вар по 10 минути дават се кратки продължрния и тн…

Аз лично най-много харесвам съдията на мача Числото - Враца. Мисля че е с арабски корени, но единствен той пуска свободна игра и не му дреме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 сеп 2021 11:57

mikata написа:Михайлович има най-голяма вина за двата гола,ако беше Найденов щеше да е обесен.

Що? Първия диагонал как да го пресече по точно? Беше един от слабите, но не мисля че има вина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 13 сеп 2021 12:13

Зле сме, дано Мъри да ги промени с времето и да вдигнат уменията тактически и физически, къде да застават и да изчистят грешките, ако е възможно, ако не е, значи други играчи. :lol:
Имаме един Георги Миланов, който не беше играл от много време и ни е най-добрия играч и както продължава с игрите зимата ще получи предложение от някой чужд отбор с тлъста заплата и айде, дано остане повече време.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 сеп 2021 12:42

Plovdiv_1926 написа:
tmanolov написа:Към феновете на Локо Пд вече нямам особени симпатии, а ми бяха най-симпатичните след любимия ми отбор! Откакто начело са им отявлени припоци, този отбор за мен е на нивото на БотевЪ във фенско отношение. Жалко! Снощи същата работа - да скачаш срещу единствената нормална фенска организяция у нас - Ултрас Левски, е като да го налапаш целия на БХ или дивия селяндур от Говедарци (упс, те и двете ги направиха). няма какво да обсъждаме хора, които организирано гласуваха за тиквата, включително за назначения от него кмет на Пловдив. Абе, бяха хора някога, сега са си припоци. Наистина жалко!

Колкото до мача - за мен също дузпа по-скоро имаше. Вярно, че каракольо търсеше дузпата, но и нашият Краев я изигра мега малоумно и контакт имаше. Втората дузпа, за която реват, е несъществуваща. За сметка на това не им даде цели 3 червени картона - на первезния (нарисувани, даже не 1 червен) още първото, на петрович (за удар без топка) в 60-та и на онзи украинец ли беше в последната минута. Лично мнение!

И тук е редно да кажем и някоя дума за нашето ръководство - като си мълчиш и не ревеш като вдовица за нещо си, така ще. ще те режат, ще те мачкат и ще се гаврят с теб. бе я след всеки мач рев, я забрани на онези миндили от оранжевите медии акредитация на стадиона, кажи, че само в единкоя си медия се пишат вярна неща за отбора, призови другите да не се четат и гледай мача. Призови за едно кротко протестче пред БФС или централата на дадена медия и глей сеир. Толкова бързо ще се обърнат милите джурбалясти и съдии, че ум да ти зайде. ма ние си мълчим. Ми като си мълчим, така ще е

Къде отиде ти бе човек? Какво общо има оърво Крушарски с публиката и агитирането му и гласуването и вярваш ли, че някакъв огромен процент от хората се е вързал, а не го е било срам от това? Все едно да се говори за един транспарант "Гласувайте за разумна България" и как всички сте гласували за Бокича постоянно от тогава насам.

А за седенето по маси, нито съм седял, нито знам. Факт е, че УЛ дойдоха те към нашия сектор непредизвикано и никой не им е скачал първи. Вече лично всеки може да си седи с когото поиска и не виждам как това може да е причина за разваляне на отношения на ниво цели публики, което може да стане много лесно с още една- две подобни случки на стадиона. Като не им харесва, че някои от нашите се имат със сз може да им го кажат и по други начини. Щом смятате, че е правилно, си е ваша работа, ама за мен вече не изглеждат готините мъченици, които се борят срещу опг.

Не членувам и никога не съм членувал в никакви организации - нито фенски, нито политически, но Ултрас Левски са еднисветните, които имаха и имат волята да отстояват това, което някога беше публиката на Левски - хора, които могат да бъдат морален съдник. Като човек, който е дарил над 1000 лева в последната година и половина за отбора си под различна форма, считам, че и аз мога да бъда такъв на ниво футбол. А като човек, който се осигурява на максимума вече 15+ години, считам, че мога да бъда такъв и на ниво държава.

Пиша това, защото наистина харесвах (и то много) Локомотив и феновете му, и винаги съм ги считал за близки (даже ходих на мача ви за купата с ботевЪ, които също ми бяха симпатични във В група със себераздаването си и подкрепата за отбора). Но явно с преглъщането на Крушарски и особено с БХ - е, айде няма нужда. И не, не е същото като нашите отрепки от нкпсз, просто няма общо - те са само едни отрепки и нищо повече, които никой не понася - още помня как на мача със Сиони (как не ни изхвърлиха тогава от Европа, идея си нямам) целият сектор А като един викаше на Б "селяни" (нали, то това е най-голямата обида в София, не че е признак за произход или нещо от сорта).

както и да е, тук си пишем за мача - за мен заслужен Х и не виждам защо ревете. Съдията беше неадекватен и в двете посоки, така че трудно можем да говорим за тенденция, а по-скоро за некадърност. На мен лично нашият отбор сравнително ми хареса - няма как да се случат нещата с магическата пръчка, така че търпение и всичко ще си дойде на мястото.

П.С. Дано някога доживея да видя свободни и Левски, и Локо - при нас има някакви дребни наченки (но не и с този "собственик", но ще си запазя коментара), при вас - засега нулеви. селяндурът от говедарци е срам и позор за претендиращ да е клубът на най-стария град в Европа!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 13 сеп 2021 13:52

Отбор, който иcка да играе футбол, на първо мяcто трябва да има офанзивни халфове, затова този отбор на Левски вдъхва оптимизъм. Цоневи и Миланов оформят най-добрата халфова линия в последните 7-8 години, ако имаха и един Прохазка или Ж. Гомез до тях, щеше да е перфектно. Интереcно как Миланов е излязъл от феодалните отношения, които имаха кадрите на Литекc cъc ГГ и непиcаното правило да не преминават в Левски.

Пререканията между агитките заради някакви подвиквания изглеждат нелепо, но може да е интрига пред вид близките отношения на Лаута арми и Cз, все пак заедно учаcтваха в постановката на мача c Англия.

Както каза Мъри. за пръв път от доcта време Левски опита да е отбора, който води играта при гоcтуване, още един позитивен знак. :arrow:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 13 сеп 2021 14:03

Левски 14 = 11 играчи + 3 съдии.

Ще ме прощавате. Добре се бяхте подготвили.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 сеп 2021 14:13

Irish stout написа:Левски 14 = 11 играчи + 3 съдии.

Ти остави това , кажи защо танджикчето и вратаря ви завършиха мача :?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 13 сеп 2021 14:19

LoveAndPeace написа:

Няма да го оставя. Парата си беше за жълт картон, спор няма. За Илко какво искаш да получи? Ефективна присъда? А защо Илко реагира така помниш ли? Симулацията на вашия не я ли забеляза?

Просто очаквахте с връщането на треньор, наричан от вас като играч "тролей", да биете с разлика. Не се получи, а не без помощта на съдията, се спасихте от загуба.

Вашия гол си беше редовен. И за това не споря. Настъпването в края на мача, макар и болезнено, не беше умишлено. Повторението го показа.

Ама какво да кажем за дузпите и най вече, че това на Митко Илиев в 87 минута дори не беше прегледано??? Как така триумфалното завръщане на тролея ще започне със загуба? Знаеш ли защо не го прегледаха? Щото ако бяха, нямаше начин да не отсъди дузпа. Нарисувана, по учебник, 100-процентова дузпа.

И стига се разправяли колко ви е бил симпатичен отбор Локото. Симпатичен вие, когато ни биете или ви даваме мачовете без бой. Когато ви бием не сме ви симпатични.

С най-добри намерения!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 сеп 2021 14:30

Irish stout написа:
LoveAndPeace написа:

Няма да го оставя. Парата си беше за жълт картон, спор няма. За Илко какво искаш да получи? Ефективна присъда? А защо Илко реагира така помниш ли? Симулацията на вашия не я ли забеляза?

Просто очаквахте с връщането на треньор, наричан от вас като играч "тролей", да биете с разлика. Не се получи, а не без помощта на съдията, се спасихте от загуба.

Вашия гол си беше редовен. И за това не споря. Настъпването в края на мача, макар и болезнено, не беше умишлено. Повторението го показа.

Ама какво да кажем за дузпите и най вече, че това на Митко Илиев в 87 минута дори не беше прегледано??? Как така триумфалното завръщане на тролея ще започне със загуба? Знаеш ли защо не го прегледаха? Щото ако бяха, нямаше начин да не отсъди дузпа. Нарисувана, по учебник, 100-процентова дузпа.

И стига се разправяли колко ви е бил симпатичен отбор Локото. Симпатичен вие, когато ни биете или ви даваме мачовете без бой. Когато ви бием не сме ви симпатични.

С най-добри намерения!

Брат сляп си само това ще ти кажа - на Митко положението го погледнаха имаше забавяне, на Пиргов даже и съдията да те псува на майка няма как да реагираш така. На Старокин за 10 пъти по лека реацкия му извадиха червен картон и така трябва да е. Както и да го гледаш мача трябваше да го приключите с 9 човека. Първото може да се даде, но по-скоро за мен е жълт картон за симулация защото играча ви тръгна да се хвърля преди контакта още и го търсеше. На Илиев положението не мога да го преценя, видях само една камера. Няма изобщо да говоря колко ме изнерви първите 20 минути съдията защото всяко падане на футболист на локото се свиреше фаул. Цонев дръпне тактически ваш футболист - жълт картон. Ваш футболист рязва отзад с високо вдигант крак и спира обещаваща атака - само устно. Еми аре моля без оплаквания.

За СС - само човек без футболен интелект може да очаква промяна с две тренировки въпреки че такава имаше, но ти ако не гледаш Левски от началото на сезона няма как да я видиш.

Върни се в “Левски”