Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Щом се бият, значи нещо делят. 

NOMER14 написа:Щом се бият, значи нещо делят.
Като външен наблюдател си мисля че точно ти си на верния път!А ии с днешната статия за изплатените заплати до стотинка и медицинските разходи/явно визират Славчев/,следва че проблем в тази посока няма,а защо не печелят?Там вече трябва да се търси ключето.Има пари,обаче Наско държи на Миланов,който е определено човек който не е за тази работа.Тогава защо го държи?Един голям X е това ,нали?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- LoveAndPeace
- Контакти:
dido2k написа:Приказката не го знам, забелязал съм че прогнозите там са 50:50. Само някой да обясни чий го дири шефа на Палмс Бет да преговаря за треньор, и защо Мъри да се среща с него, а не със официален представител на ФК? Мъри в момента много разумно страни от медийни изяви, защото каквото и да каже сега, все ще се намери някой да скочи. Най-големият проблем на Левски в момента по моето скромно мнение е не финансовия, а яростното разделение между феновете: вчера пак станах свидетел на бой между фракции
Мълвата е , че Палмите ще стават Генерален , нещо като съсобственици , и с техните пари ще се покриват ФРЗ. Мъри пък не искал да тренира , разпасана , демотивирана команда и настоявал за финансова стабилност.
Та , най-логично е да се срещне с тези , които уж ще я гарантират.
Дали мълвата ще се окаже истина или ще е поредната партенка тип - Тотото генерален спонсор , Булсатком собствени и т.н.
Ще видим.
dido2k написа:Warped написа:dido2k написа:Warped написа:Много умен, ама в Румъния правата по платен канал ли са?
А защо е толкова висока таксата като дават НИЩО?
И тн въпроси...
Платен е канала, и месечната им такса е по-висока от нашата, други въпроси?
Ама дали си сигурен?
LookSport е носител на правата там, не знам в момента точно колко им е месечната такса: там поначало си плащаш всичко през кабелния/сателитен оператор, още нещо?
Допълнено: сега ми отговори един познат: плаща 38 евро за премиум със включени всички канали, обаче няма Висша Лига.
Един мач на кръг се излъчва свободно, а около полoвината са само през PPV
Допълнително или трипълнително, мачовете се дават по лоок, диги и телеком.
Висша лига на Англия се дава по евроспорт и не е ппв, а може да се плати евроспорт плеар, иначе гледаш по 2 английски мача на ден
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Защо Исмаил Иса не е надежден трансфер? Не можели да го продадат заради годините му!? Ами, тамън няма да му се мъти главата за трансфери и ще може да бъде полезен за отбора 2-3 години, ако няма контузии. Не е Робърта, ама ние и нямаме пари за такива играчи, а и те са си наемници и играят само с мисъл за следващ трансфер. И без това точно липсата на голаджия ни е много основен проблем.
Иса е абсолютно приключил за футбола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
LoveAndPeace написа:dido2k написа:Приказката не го знам, забелязал съм че прогнозите там са 50:50. Само някой да обясни чий го дири шефа на Палмс Бет да преговаря за треньор, и защо Мъри да се среща с него, а не със официален представител на ФК? Мъри в момента много разумно страни от медийни изяви, защото каквото и да каже сега, все ще се намери някой да скочи. Най-големият проблем на Левски в момента по моето скромно мнение е не финансовия, а яростното разделение между феновете: вчера пак станах свидетел на бой между фракции
Мълвата е , че Палмите ще стават Генерален , нещо като съсобственици , и с техните пари ще се покриват ФРЗ. Мъри пък не искал да тренира , разпасана , демотивирана команда и настоявал за финансова стабилност.
Та , най-логично е да се срещне с тези , които уж ще я гарантират.
Дали мълвата ще се окаже истина или ще е поредната партенка тип - Тотото генерален спонсор , Булсатком собствени и т.н.
Ще видим.
Не съм чувал Моу, Пеп, Тухел или Почетино да се срещат със спонсорите, за да проверят как вървят заплатите. Но може и да греша...
А може и ние да сме първооткриватели. Пионери, така да се каже.
А ако "Генералния спонсор" ще покрива САМО заплатите - да пускат кепенците!
- blue avalanche
- Контакти:
Сираков не щял Иса, според "вестникарите", щото после нямало да му вземем едни пари.
Човек, ако не знае, ще си помисли, че Сираков продава играчи за милиони.
Ако някой е забравил, може да провери какви анонимници е водил Сираков в Левски през годините. Ще спомена само Гаучо, Батиста,... По-нататък си ги наредете сами.

Човек, ако не знае, ще си помисли, че Сираков продава играчи за милиони.
Ако някой е забравил, може да провери какви анонимници е водил Сираков в Левски през годините. Ще спомена само Гаучо, Батиста,... По-нататък си ги наредете сами.
Ясно е ,че си зажаднял за общуване,ама си цитираш първо,,Вестникарите,, ,и после започваш да хулиш Сираков,а той горкия сигурно хал хабер си няма.
Само ти ни липсваше.
Само ти ни липсваше.
САМО ЛЕВСКИ!
Телкийски от 5 г. е юношески треньор и сигурно от 2 чака да го поканят.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.