Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2021 10:01

Щом се бият, значи нещо делят. :twisted:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 авг 2021 10:19

NOMER14 написа:Щом се бият, значи нещо делят. :twisted:

Като външен наблюдател си мисля че точно ти си на верния път!А ии с днешната статия за изплатените заплати до стотинка и медицинските разходи/явно визират Славчев/,следва че проблем в тази посока няма,а защо не печелят?Там вече трябва да се търси ключето.Има пари,обаче Наско държи на Миланов,който е определено човек който не е за тази работа.Тогава защо го държи?Един голям X е това ,нали?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 авг 2021 11:00

dido2k написа:Приказката не го знам, забелязал съм че прогнозите там са 50:50. Само някой да обясни чий го дири шефа на Палмс Бет да преговаря за треньор, и защо Мъри да се среща с него, а не със официален представител на ФК? Мъри в момента много разумно страни от медийни изяви, защото каквото и да каже сега, все ще се намери някой да скочи. Най-големият проблем на Левски в момента по моето скромно мнение е не финансовия, а яростното разделение между феновете: вчера пак станах свидетел на бой между фракции

Мълвата е , че Палмите ще стават Генерален , нещо като съсобственици , и с техните пари ще се покриват ФРЗ. Мъри пък не искал да тренира , разпасана , демотивирана команда и настоявал за финансова стабилност.
Та , най-логично е да се срещне с тези , които уж ще я гарантират.
Дали мълвата ще се окаже истина или ще е поредната партенка тип - Тотото генерален спонсор , Булсатком собствени и т.н.
Ще видим.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 авг 2021 11:19

dido2k написа:
Warped написа:
dido2k написа:
Warped написа:Много умен, ама в Румъния правата по платен канал ли са?
А защо е толкова висока таксата като дават НИЩО?
И тн въпроси...

Платен е канала, и месечната им такса е по-висока от нашата, други въпроси? :)

Ама дали си сигурен?

LookSport е носител на правата там, не знам в момента точно колко им е месечната такса: там поначало си плащаш всичко през кабелния/сателитен оператор, още нещо?
Допълнено: сега ми отговори един познат: плаща 38 евро за премиум със включени всички канали, обаче няма Висша Лига.
Един мач на кръг се излъчва свободно, а около полoвината са само през PPV

Допълнително или трипълнително, мачовете се дават по лоок, диги и телеком.
Висша лига на Англия се дава по евроспорт и не е ппв, а може да се плати евроспорт плеар, иначе гледаш по 2 английски мача на ден
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 14 авг 2021 12:26

Защо Исмаил Иса не е надежден трансфер? Не можели да го продадат заради годините му!? Ами, тамън няма да му се мъти главата за трансфери и ще може да бъде полезен за отбора 2-3 години, ако няма контузии. Не е Робърта, ама ние и нямаме пари за такива играчи, а и те са си наемници и играят само с мисъл за следващ трансфер. И без това точно липсата на голаджия ни е много основен проблем.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 авг 2021 12:54

Иса е абсолютно приключил за футбола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 авг 2021 17:43

LoveAndPeace написа:
dido2k написа:Приказката не го знам, забелязал съм че прогнозите там са 50:50. Само някой да обясни чий го дири шефа на Палмс Бет да преговаря за треньор, и защо Мъри да се среща с него, а не със официален представител на ФК? Мъри в момента много разумно страни от медийни изяви, защото каквото и да каже сега, все ще се намери някой да скочи. Най-големият проблем на Левски в момента по моето скромно мнение е не финансовия, а яростното разделение между феновете: вчера пак станах свидетел на бой между фракции

Мълвата е , че Палмите ще стават Генерален , нещо като съсобственици , и с техните пари ще се покриват ФРЗ. Мъри пък не искал да тренира , разпасана , демотивирана команда и настоявал за финансова стабилност.
Та , най-логично е да се срещне с тези , които уж ще я гарантират.
Дали мълвата ще се окаже истина или ще е поредната партенка тип - Тотото генерален спонсор , Булсатком собствени и т.н.
Ще видим.

Не съм чувал Моу, Пеп, Тухел или Почетино да се срещат със спонсорите, за да проверят как вървят заплатите. Но може и да греша...
А може и ние да сме първооткриватели. Пионери, така да се каже.
А ако "Генералния спонсор" ще покрива САМО заплатите - да пускат кепенците!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 авг 2021 18:18

Сираков не щял Иса, според "вестникарите", щото после нямало да му вземем едни пари. :mrgreen: :mrgreen:
Човек, ако не знае, ще си помисли, че Сираков продава играчи за милиони.
Ако някой е забравил, може да провери какви анонимници е водил Сираков в Левски през годините. Ще спомена само Гаучо, Батиста,... По-нататък си ги наредете сами.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 авг 2021 18:50

Ясно е ,че си зажаднял за общуване,ама си цитираш първо,,Вестникарите,, ,и после започваш да хулиш Сираков,а той горкия сигурно хал хабер си няма.
Само ти ни липсваше.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2021 21:58

Телкийски от 5 г. е юношески треньор и сигурно от 2 чака да го поканят.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”