Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Аз все си мисля, че не сме свободни. Чери даде на Наско акциите, ама преди това наля доста пари. А да се намери нов собственик е мисия невъзможна предвид цветущото ни състояние.
metodito написа:Ситуацията, както и в много други случаи е доста сходна с тази на самата ни държава. ОК, свободни сме, гроб падна, появиха се лица, които са необвързани политически. Ама те са мани-мани. Наско Сираков е нашият Тошко Йорданов.
Знаеш, че е свободен от политически зависимости, ама какво от това, като е пълен дебил. То си няма понятие кой е къде е.
Сираков свободен? О, не. Сираков е човек подлъган от Бб с обещания за нов чичко паричко за да може последният да отърве кожата след финта на Черепа с акциите. Да, ама гроб падна и сега пратените спонсори не дават толкова пари. Сираков е в патова ситуация и затова се крие като мишка, а Левски върви надолу
110 години любов!
Ето че Арда правят нещо, което Левски трябваше да направи

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Ето че Арда правят нещо, което Левски трябваше да направи![]()

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- LoveAndPeace
- Контакти:
groti написа:metodito написа:Ситуацията, както и в много други случаи е доста сходна с тази на самата ни държава. ОК, свободни сме, гроб падна, появиха се лица, които са необвързани политически. Ама те са мани-мани. Наско Сираков е нашият Тошко Йорданов.
Знаеш, че е свободен от политически зависимости, ама какво от това, като е пълен дебил. То си няма понятие кой е къде е.
Сираков свободен? О, не. Сираков е човек подлъган от Бб с обещания за нов чичко паричко за да може последният да отърве кожата след финта на Черепа с акциите. Да, ама гроб падна и сега пратените спонсори не дават толкова пари. Сираков е в патова ситуация и затова се крие като мишка, а Левски върви надолу
Пратените спонсори не дават толкова пари

Демек сегашните не са по собствена воля , а чрез натиск.
Натиска обаче е слабичък и не дават много пари.
Но пък натиска е достатъчни силен , че да дават въобще някакви пари.
Подложените на натиск фирми са късогледи и не виждат , че в обозримо бъдеще партията ма ББ няма да бъде факторът който е бил до сега.

- metodito
- Контакти:
groti написа:metodito написа:Ситуацията, както и в много други случаи е доста сходна с тази на самата ни държава. ОК, свободни сме, гроб падна, появиха се лица, които са необвързани политически. Ама те са мани-мани. Наско Сираков е нашият Тошко Йорданов.
Така бих искал да мисля, да. Според мен е получавал достатъчно предложения за пряка политическа обвързаност - да се кандидатира за съветник, нещо, но както виждаме не е. Иначе с гроб поне на хартия се наливаха пари. На хартия. Сега и тях ги няма. Може би подобно на Миланов, Сираков не си преценя добре способностите.
LoveAndPeace написа:groti написа:metodito написа:Ситуацията, както и в много други случаи е доста сходна с тази на самата ни държава. ОК, свободни сме, гроб падна, появиха се лица, които са необвързани политически. Ама те са мани-мани. Наско Сираков е нашият Тошко Йорданов.
Пратените спонсори не дават толкова пари![]()
Демек сегашните не са по собствена воля , а чрез натиск.
Натиска обаче е слабичък и не дават много пари.
Но пък натиска е достатъчни силен , че да дават въобще някакви пари.
Подложените на натиск фирми са късогледи и не виждат , че в обозримо бъдеще партията ма ББ няма да бъде факторът който е бил до сега.
Не бе... Belfry си мечтаят да развият бизнеса си в България (?????) чрез Левски? И нямат нищо общо със Strabag.. Които също си мечтаят да рекламират в Левски. И Strabag, които изпълняват главно инфраструктурни проекти имат интерес от реклама в Левски..

110 години любов!
-
- Контакти:
Изцяло се присъединявам към мнението, че трябва да назначим опитен треньор, който умее да въдворява ред в хаотични ситуации. Изключително несериозно е да се коментира безпаричието след загуби от Славия, Ботев Враца и Арда. Който гледа достатъчно първенството, може лесно да сравни единиците и надали би стигнал до извода, че най-слабият от четирите отбора е Левски, ще стигне всъщност до точно обратния извод. Разликата е в треньорите. Живко гори, но се вижда, че е много зелен. Лигльовците му нямат уважението, отделно от това пък и той самият прави редица грешки по време на самия мач, някакви абсурдни рокади с позициите на играчи, които рушат в зародиш и най-вялата надежда да изглеждаме прилично поне в тактическо отношение. За глобалните проблеми на Левски може да се говори през седмицата, след тежка загуба от Лудогорец или поредица такива в дербито, но когато отбори с по-слаби играчи ти скриват топката, а ти не знаеш къде се намираш в нито една зона на терена, отговорност трябва да поемат футболистите и треньорското ръководство. Безброй пъти (особено в последните години) съм гледал Левски слаб, безидеен, апатичен и т.н. , но досега не бях виждал никой на терена да не знае къде да застане и какви функции да изпълнява. Тънка е тази материя и не всеки я владее само защото е бил футболист. Психологията също е много важна за контролирането на съблекалнята, а Живко според мен се държи като един от играчите, което не води до нищо добро, защото е необходим друг подход. Ако Раев има някакви причини да не сменя треньора, които убягват на обикновения фен, тогава нищо не може да се направи, но в противен случай е пълна загуба на време да му гласува доверие от някаква упоритост. Нито той ще се обиди (още повече че може да остане под някаква форма в щаба на новия треньор), нито феновете. Не ми звучи достоверно и обяснението, че буквално нито един треньор не искал да дойде. Чак пък толкова... Шегувате се за Кокала, но съм сигурен, че след 2-3 мача с него ще изглеждаме много по-организирани и поне ще спре свободното падане, то е ясно, че и този сезон няма да се борим за нищо друго.
- LoveAndPeace
- Контакти:
groti написа:Не бе... Belfry си мечтаят да развият бизнеса си в България (?????) чрез Левски? И нямат нищо общо със Strabag.. Които също си мечтаят да рекламират в Левски. И Strabag, които изпълняват главно инфраструктурни проекти имат интерес от реклама в Левски..Същите, дето се чувстваха доста комфортно по времето на бб? Изведнъж от силни чувства се върнаха в Левски? Сериозно?
Отвори сайта на Осиек , разгледай и после кажи

-
- Контакти:
realitybites написа:Изцяло се присъединявам към мнението, че трябва да назначим опитен треньор, който умее да въдворява ред в хаотични ситуации. Изключително несериозно е да се коментира безпаричието след загуби от Славия, Ботев Враца и Арда. Който гледа достатъчно първенството, може лесно да сравни единиците и надали би стигнал до извода, че най-слабият от четирите отбора е Левски, ще стигне всъщност до точно обратния извод. Разликата е в треньорите. Живко гори, но се вижда, че е много зелен. Лигльовците му нямат уважението, отделно от това пък и той самият прави редица грешки по време на самия мач, някакви абсурдни рокади с позициите на играчи, които рушат в зародиш и най-вялата надежда да изглеждаме прилично поне в тактическо отношение. За глобалните проблеми на Левски може да се говори през седмицата, след тежка загуба от Лудогорец или поредица такива в дербито, но когато отбори с по-слаби играчи ти скриват топката, а ти не знаеш къде се намираш в нито една зона на терена, отговорност трябва да поемат футболистите и треньорското ръководство. Безброй пъти (особено в последните години) съм гледал Левски слаб, безидеен, апатичен и т.н. , но досега не бях виждал никой на терена да не знае къде да застане и какви функции да изпълнява. Тънка е тази материя и не всеки я владее само защото е бил футболист. Психологията също е много важна за контролирането на съблекалнята, а Живко според мен се държи като един от играчите, което не води до нищо добро, защото е необходим друг подход. Ако Раев има някакви причини да не сменя треньора, които убягват на обикновения фен, тогава нищо не може да се направи, но в противен случай е пълна загуба на време да му гласува доверие от някаква упоритост. Нито той ще се обиди (още повече че може да остане под някаква форма в щаба на новия треньор), нито феновете. Не ми звучи достоверно и обяснението, че буквално нито един треньор не искал да дойде. Чак пък толкова... Шегувате се за Кокала, но съм сигурен, че след 2-3 мача с него ще изглеждаме много по-организирани и поне ще спре свободното падане, то е ясно, че и този сезон няма да се борим за нищо друго.
Напълно съгласен със всичко. С изключение за Кокала. И той не е прогресирал като треньор, по-скоро се занимава с професията между другото. Сухия е повече треньор от него. Трябва млад и нахъсан треньор, но с някакъв опит.