Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dedra написа:АРДА без спонсор!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Брей! Доживях да видя Левски да вземе продукт от школата на Литекс, явно самоопределилият се като риба кротушка мафиот от Микре наистина се е пенсионирал!![]()
Иначе, не виждам смисъл да коментираме моментната форма на Миланов и от колко време не е играл в официален мач, не сме в позиция да го правим на фона на всички проблеми в клуба и "селекцията" като процес тази година. Дано само не идва на безплатен санаториум при нас и след една година, когато му изтича договора, да си набие камшика по чужбина като свободен агент, но възвърнал футболните си умения за наша сметка. Успех на момчето в Левски!
Ozzimozzi написа:TristaNNN написа:Брей! Доживях да видя Левски да вземе продукт от школата на Литекс, явно самоопределилият се като риба кротушка мафиот от Микре наистина се е пенсионирал!![]()
Иначе, не виждам смисъл да коментираме моментната форма на Миланов и от колко време не е играл в официален мач, не сме в позиция да го правим на фона на всички проблеми в клуба и "селекцията" като процес тази година. Дано само не идва на безплатен санаториум при нас и след една година, когато му изтича договора, да си набие камшика по чужбина като свободен агент, но възвърнал футболните си умения за наша сметка. Успех на момчето в Левски!
Определено не си познаваш отбора!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:Добър трансфер. Не стават ли малко бая халфовете? А може да играе всъщност на мястото на Здравко. Горанов и Миланов ще са страхотен тандем. Айде сега и едно бекче на мястото на Найденов.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KoT7Z1fTUWk[/youtube]
TristaNNN написа:Ozzimozzi написа:TristaNNN написа:Брей! Доживях да видя Левски да вземе продукт от школата на Литекс, явно самоопределилият се като риба кротушка мафиот от Микре наистина се е пенсионирал!![]()
Що, да не си решил да изкарваш Славчев продукт на школата на Литекс?
mikata написа:dedra написа:АРДА без спонсор!
Май ще ходи в тирето.
Ozzimozzi написа:TristaNNN написа:Брей! Доживях да видя Левски да вземе продукт от школата на Литекс, явно самоопределилият се като риба кротушка мафиот от Микре наистина се е пенсионирал!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 89 госта