Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2021 22:32

gkostadinov написа:В тоя УС на тръста не са ли приятелите на Младежа Антони Джамбазов, Генов и брата на Младежа... то се едно Младежа е вътре. Са. УС на тръста се избира чрез гласуване от членовете, които благоволят да дойдат на ОС. Аз, примерно, гласувах за други хора в УС, но ... демокрация. Затова ли тръста мълчаха докато Тотонев си прави схемите и реши да бута сектор А без осигурено финансиране Написал си голяма глупост! Би било добре да прегледаш пак кога се бутна сектор А, кога е създаден тръста, кога тръста излезе на сцената и най-вече - кога организацията влиза в УС на клуба! И понеже, нали, Тонев беше егати пича, тръста постоянно му бойкотираше далаверите в УС на клуба, щото хората се усетиха какви ги прави Гербаджийската зализана к*рва, и понеже, дококото те разбирам, Тонев и тръста са били в топли отношения, мазният перчем реши да изхвърли организацията от УС на клуба, за да му пречат на далаверите и да не вдигат медиен шум, с факти и документи, как се краде около клуба. Браво, бе, егати логиката.... и сега това е задължение на Левски от над 10 млн лв, ама даде на организираните привърженици НКП и СЗ спортен център сектор Б зад ИСУЛ, автобуса "подарък от феновете на Реал Мадрид Ултрас Сур" по думите на Гугутката, а после по времето на Спас Русев отново мълчание 2 години докато се трупаха задължения към НАП, По времето на Русев отборът играеше футбол, имаше класни за родните стандарти играчи, добър на хартия чуждестранен треньор, бореше се за нещо, хората ходеха на стадиона, а задълженията към НАП лъснаха на по-късен етап. Да напомня, че в тоя момент тръста вече не беше в УС на клуба, за какво трябваше да реве и от каква позиция, след като отборът очевидно беше добре и шимпанзиадата се радваше? Впрочем, не помня тогава да е имало някакви индикации, че в отбора има проблеми? ама пък той беше дал на Младежа кетъринга на стадиона, дори клубния ни магазин на братята, а маркетингов директор беше Тодор Минев пак човек на Младежа... през това цялото време са си взимали още левче билетче и хиляди левове за охраната на стадиона. Ма това са хора от СЗ, тука каква е ролята на тръста в тия схеми? Та как точно Тръста не е част от всички тези схеми и няма да мълчи като 3-ма от УС са 1 роднина и 2ма приятели на Младежа.Да, да, да ... пак локуми. А сега Васил Колев посещава язовира на Младежа И какво от това? Не виждам нищо лошо в това едни от лидерите на двете най-големи организиции на привържениците да са в добри отношения? По-добре ли ще е и тия да почнат да се маризят по стадиона? и от време на време пише лъжлива пропаганда в услуга на Младежа, Може ли да я прочетем и ние. Да не се окаже само, че това е възмутително слово срещу абсурдите в клуба, щото разликата вече става голяма? явно има някаква финансова изгода Сто процента, да. Тука не може да приемете, че нещо може да се прави и без финансова изгода, в името на синята идея, но едва ли ще успея да ви убедя. Давах примери с юбилея, давах примери с последната дарителска кампания, давах и други добри примери с мотор тръста, а бенефициент закъсалия Левски, но няма, братче - ТСБ са от лошите. Така да бъде. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 юни 2021 22:37

TristaNNN написа:
gkostadinov написа:В тоя УС на тръста не са ли приятелите на Младежа Антони Джамбазов, Генов и брата на Младежа... то се едно Младежа е вътре. Са. УС на тръста се избира чрез гласуване от членовете, които благоволят да дойдат на ОС. Аз, примерно, гласувах за други хора в УС, но ... демокрация. Затова ли тръста мълчаха докато Тотонев си прави схемите и реши да бута сектор А без осигурено финансиране Написал си голяма глупост! Би било добре да прегледаш пак кога се бутна сектор А, кога е създаден тръста, кога тръста излезе на сцената и най-вече - кога организацията влиза в УС на клуба! И понеже, нали, Тонев беше егати пича, тръста постоянно му бойкотираше далаверите в УС на клуба, щото хората се усетиха какви ги прави Гербаджийската зализана к*рва, и понеже, дококото те разбирам, Тонев и тръста са били в топли отношения, мазният перчем реши да изхвърли организацията от УС на клуба, за да му пречат на далаверите и да не вдигат медиен шум, с факти и документи, как се краде около клуба. Браво, бе, егати логиката.... и сега това е задължение на Левски от над 10 млн лв, ама даде на организираните привърженици НКП и СЗ спортен център сектор Б зад ИСУЛ, автобуса "подарък от феновете на Реал Мадрид Ултрас Сур" по думите на Гугутката, а после по времето на Спас Русев отново мълчание 2 години докато се трупаха задължения към НАП, По времето на Русев отборът играеше футбол, имаше класни за родните стандарти играчи, добър на хартия чуждестранен треньор, бореше се за нещо, хората ходеха на стадиона, а задълженията към НАП лъснаха на по-късен етап. Да напомня, че в тоя момент тръста вече не беше в УС на клуба, за какво трябваше да реве и от каква позиция, след като отборът очевидно беше добре и шимпанзиадата се радваше? Впрочем, не помня тогава да е имало някакви индикации, че в отбора има проблеми? ама пък той беше дал на Младежа кетъринга на стадиона, дори клубния ни магазин на братята, а маркетингов директор беше Тодор Минев пак човек на Младежа... през това цялото време са си взимали още левче билетче и хиляди левове за охраната на стадиона. Ма това са хора от СЗ, тука каква е ролята на тръста в тия схеми? Та как точно Тръста не е част от всички тези схеми и няма да мълчи като 3-ма от УС са 1 роднина и 2ма приятели на Младежа.Да, да, да ... пак локуми. А сега Васил Колев посещава язовира на Младежа И какво от това? Не виждам нищо лошо в това едни от лидерите на двете най-големи организиции на привържениците да са в добри отношения? По-добре ли ще е и тия да почнат да се маризят по стадиона? и от време на време пише лъжлива пропаганда в услуга на Младежа, Може ли да я прочетем и ние. Да не се окаже само, че това е възмутително слово срещу абсурдите в клуба, щото разликата вече става голяма? явно има някаква финансова изгода Сто процента, да. Тука не може да приемете, че нещо може да се прави и без финансова изгода, в името на синята идея, но едва ли ще успея да ви убедя. Давах примери с юбилея, давах примери с последната дарителска кампания, давах и други добри примери с мотор тръста, а бенефициент закъсалия Левски, но няма, братче - ТСБ са от лошите. Така да бъде. :|

братле. престани да пречиш на отбора, ние левскарите ще се опитаме да му погонем, махни се , поне осети се че не си приятен на другите и се махни

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2021 22:38

Blue_Blood84 написа:
TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:
TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.

И тебе да те питам - какви са финансовите облаги на тръста, които според теб организацията гони? Какво ще спечели тръста, когато нарича Сираков Раев? Аз не си спомням представители на тръста официално, имам предвид председателя и хората от УС на организацията, да са наричали така г-на Пръв Припознавач.
Или налапахме една щуротия и ще си я повтаряме, щото сега е на мода? :|

Колкото и пъти да ме питаш така леко лицемерно,че уж не пречите на Левски. толкова ъти ще предупреждавам нормалните левскари да са далече от вас, лицемери долни.

Попитах те съвсем нормално какви са финансовите облаги на тръста в тази ситуация,какво печели тръста от това да нарича Сираков Раев, какво печели от това да се възмущава от престъпното управление и аматьорщина в клуба и т.н. и т.н., а ти ми разтягаш локуми колко си напред и какъв лицемер съм аз. Като гледам днес така или иначе тотално си избушил, ама въпреки това няма да се разсърдя и на по-съдържателни коментари, ако може и по-сериозни аргументи, а бих бил щастлив и да прочета малко факти.

Ти тъп ли си е пиявица, ако не взимаш пари от клуба поне не пречи, казах ти , че знам за какво става въпрос глупак,

Не, не съм тъп, не съм и пиявица. Имам сигурна и доходоносна работа в ИТ сектора, и съм глава на прекрасно българско семейство. От клуба пари не взимам, само давам, но чувствам Левски като неразделна част от живота си, самият аз се чувствам като част от една великолепна, вековна идея, парченце от една велика общност и това ме изпълва с радост и гордост. Напоследък доста се поизръсих, особено миналата година покрай кампаниите за спасение, но какво ли съм седнал да ти обяснявам пък на тебе. Съвсем сериозно обаче ти казвам - вземи и се поуспокой малко, явно тая вечер си избушил, но и това се случва, всеки има кофти дни. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юни 2021 22:38

Пич, ти вярваш ли си на тъпотиите ?
Тръста може и да бил създаден с добра цел, НО отдавна е превзет от сз.
Това, че членовете ви са избрали хора на сз да са в УС, говори още по-лошо за вас, като организация! Може да видиш и колев какви ги пишеше за сз преди да стане тяхна ку*ва и какво пише сега. Толкова сте елементарни и прозрачни! И кучетата няма да ти повярват.
Последна промяна от Eminem на 24 юни 2021 22:42, променено общо 1 път.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 юни 2021 22:40

TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:
TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:
TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.

И тебе да те питам - какви са финансовите облаги на тръста, които според теб организацията гони? Какво ще спечели тръста, когато нарича Сираков Раев? Аз не си спомням представители на тръста официално, имам предвид председателя и хората от УС на организацията, да са наричали така г-на Пръв Припознавач.

Колкото и пъти да ме питаш така леко лицемерно,че уж не пречите на Левски. толкова ъти ще предупреждавам нормалните левскари да са далече от вас, лицемери долни.

Попитах те съвсем нормално какви са финансовите облаги на тръста в тази ситуация,какво печели тръста от това да нарича Сираков Раев, какво печели от това да се възмущава от престъпното управление и аматьорщина в клуба и т.н. и т.н., а ти ми разтягаш локуми колко си напред и какъв лицемер съм аз. Като гледам днес така или иначе тотално си избушил, ама въпреки това няма да се разсърдя и на по-съдържателни коментари, ако може и по-сериозни аргументи, а бих бил щастлив и да прочета малко факти.

Ти тъп ли си е пиявица, ако не взимаш пари от клуба поне не пречи, казах ти , че знам за какво става въпрос глупак,

Не, не съм тъп, не съм и пиявица. Имам сигурна и доходоносна работа в ИТ сектора, и съм глава на прекрасно българско семейство. От клуба пари не взимам, само давам, но чувствам Левски като неразделна част от живота си, самият аз се чувствам като част от една великолепна, вековна идея, парченце от една велика общност и това ме изпълва с радост и гордост. Напоследък доста се поизръсих, особено миналата година покрай кампаниите за спасение, но какво ли съм седнал да ти обяснявам пък на тебе. Съвсем сериозно обаче ти казвам - вземи и се поуспокой малко, явно тая вечер си избушил, но и това се случва, всеки има кофти дни. ;)

абе като имаш доходна работа там каквато пишеш, остави Левски на мира бе, ние левскарите ще се опитаме да оправим нещата ама махни се ти.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 юни 2021 22:44

TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:
TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:
TristaNNN написа:

престани да тормозиш Левски е байй ***, намери си някаква работа да ти носи някакви доходи, остави ни на мира е човек, намери си някаква нормална работа, не да взимаш пари от въздуха от някакъв футболен клуб

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2021 22:48

Blue_Blood84 написа:абе като имаш доходна работа там каквато пишеш, остави Левски на мира бе, ние левскарите ще се опитаме да оправим нещата ама махни се ти.

Blue_Blood84 написа:престани да тормозиш Левски е байй ***, намери си някаква работа да ти носи някакви доходи, остави ни на мира е човек, намери си някаква нормална работа, не да взимаш пари от въздуха от някакъв футболен клуб

Последно, какво да правя сега? :lol: :lol: :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2021 22:55

Ювентус си има далеч по-големи проблеми с една група техни "фенове", Реал имаха години. Не знам да са я закъсали. А хора, изкарващи 'ляба си на гърба на клуба не е от днес или от вчера. Не подобни хора са големия проблем. Не, че не са проблем, ма сигурно в последните поне 20-ина години го има, а "Левски" започна да пада в бездната доста по-после. Некадърниците в управлението. Това е големия проблем. Вижте как е в държавата, хора.
Нарочно биват назначавани парашутисти и калинки, удобни и глупави хора. И подобно на "Левски", през последните години бяха наляти, претакаха се през клуба големи пари. Само, че те само минават на хартия през клуба. Ще строим трибуна. Чакай бе, мой. Откъде пари, това да не ти е бащиния. А не, ей сега на една наша фирмичка ще дадем работа. Ще строим път. Аве, ей, таз фирма оня ден основана с двеста лева капитал и пет служителя, кви пътища. Европа дава.
Това е. А гравитиращите вампири колко да са завлекли от клуба? 100-200 000 за последните 6-7 години? Онея ни одрусаха така, че "Левски" даже си нямаме и понятие вече колко са дълговете. Не ги защитавам вампирите. Не се дракайте за глупости.

А Сираков наистина ще изкара от нерви много фенове и ще стане беля.
Спорете например кой "обу" "Левски" най-много?
Другото, което е, хора... както каза Blue Blood, явно си го заслужаваме. Идва Финягата. Ура! Дърт номенклатурчик, един от ограбителите на съвременна България и близък до властта и руски путински капитали! Идва Васко Зарау, у-а, яката работа, брааат. Опраскват го: на кого ни оставяш, бащице. Колко са дълговете преди него? Колко са след него? Появява се Сираков, кой го знай на кого е представител. Даже и аз се вързах. А, Наско той... а, не, той не е с хунтата, ама как. Ей го де е слънцето, вижда се. Та, явно си го заслужаваме. Както българите заслужават ГРОБ, така и феновете на "Левски" си ги заслужаваме. Не го заслужава клуба, ма какво да направиш.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 24 юни 2021 23:07

TristaNNN написа:...

В началото тръста може да е създаден с добри намерения, както беше и фонд сектор Б... но Младежа превзема всичко, което не е под негов контрол или го затрива. Васил Колев беше писал лъжливи неща за юбилея, не мога да ги намеря сега, но в голяма част възхваляваше Младежа.. а той е един от хората виновни за разпада на сектор Б, за изгонването/преместването на много ултра момчета оттам, например всички билети за останалите сектори при голям мач свършват, а сектор Б е полупразен, това не е било никога допреди 5-6 години откакто Младежа започна да се меси навсякъде и да узурпира всичко. Васил Колев имаше снимка с този човек на язовира му преди няколко месеца, за какво ще ходи там ако няма някаква далаверка и за него... много обърнаха така палачинката, плюеха по Младежа като Писателчето, Джамбазов във форума на Левски, ама видяха накъде духа вятъра и че е по-добре да си със силните.. нещо което се случва като цяло в държавата и Сачева, Биков, Стъки, Александър Божков и т.н плюваха Баце, ама сега са му най-големите защитници.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 юни 2021 23:13

Отдавна не пиша в този форум, а само чета, защото няма смисъл много да се пише, но както навсякъде в тази страна, така и тук хората започнаха да изтрещяват. Още от едно време, гледам не са намалели политическите активисти, на които все Борисов им е в устата и си продължават политическите агитации в спортния форум с безумните си твърдения, че бил искал да затрие, надявам се все още клубът с най-много привърженици в България. Колегата по-нагоре правилно се възмущава, защото постоянно се оплюват легенди на клуба, които са дали повече на отбора, отколкото някои са дали и на децата си и наистина е грозно, но не ме учудва вече... А фактите са си факти. Отборът е в това състояние по много причини. Още като тръгнем оттам как привържениците изгониха Батков навремето-по времето, на който Левски имаше успехи, които особено на фона на днешното ни положение сигурно само ще сънуваме до края на животите ни, каквито и грешки да е направил. Но е ясно, че българинът е неблагодарен... Да, имаме некадърни управници от много време. Калпави треньори по школите, които един футболист не могат да изкарат от години. Калпави скаути, които един футболист не могат да открият от години. Калпав манталитет на тези, които тренират този спорт и дори, и да имат някакъв талант бързо го опропастяват по дискотеките и т.н. Но моята най-голяма болка са привържениците. Погледнете се как разсъждавате и как постоянно търсите виновници, а какъв е фактът? Далеч съм от мисълта да твърдя нещо за някой в този форум. Сигурно достатъчно помагате на отбора. Но къде е тази сила на привържениците, с която толкова се гордеем? Радваме се, че сме направили някакво геройство като сме дарили в един момент няколко милиона на отбора. Сега сами изчислете ако 50 хиляди човека дават по 240 лева за отбора на година /20 лева на месец/ колко ще се получи? Ами от милионите привърженици ако 100 хиляди само го направят? Нали сме милиони... Това е примерна сума, която на фона на средната заплата в София е едно голямо нищо. Без да се хваля, аз от Варна давам повече, без да ходя на мачове от известно време. Но когато казвам, че привържениците имаме огромна вина, не се цепя от колектива. Ясно е, че и магазина не работи като хората, но все пак човек ако има желание, има как да даде тези пари за отбора. Но работата на привърженика не свършва до тук. Когато си дал е хубаво да държиш сметка и къде отиват тези пари. Не тук във форума, нали се сещате... Да държим сметка как се работи в школите-не тук във форума... Защо скаутите ни не намират един сравнително добър играч-няма да пиша вече не тук във форума, то се подразбира... Да, сигурно и тръстове, и всякакви организирани фракции не са цвете, но защо чакате нещо от тях? Организирайте вие нещо, а? Някое протестче, ала бала... Та така де... хубаво е преди постоянно да храчим по този и онзи, с или без причина, да погледнем и ние какво сме направили. Щом имаше хора, които ми защитаваха Божков тук... леле мале... Не виждам голяма надежда... И когато човек не вижда надежда, нито в привържениците, нито във фракциите, нито в ръководителите и т.н., започва да се хваща за сламка и да се надява на безумия като тоя Диксън. Всичко говори, че този е пълно менте, но какви са вариантите?... Пък вие продължавайте да се плюете помежду си и по легендите на клуба...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Левски”