Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 24 юни 2021 14:30

1914.1902 написа:Аз му вярвам, защото разговарях лично с него.

Благо, ти ли си?

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 24 юни 2021 15:57

bilyaletdinov написа:Има ли някой, който още вярва в тоя дядо Коледа?

Обаче няма отбор с повече виртуални стадиони от нас.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юни 2021 16:05

Може нЕкой да се представя за Диксън и да е качил тая недомислица. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 24 юни 2021 16:26

THE G.A.M.E написа:Може нЕкой да се представя за Диксън и да е качил тая недомислица. :?

А не може ли нЕкой да осъди медиите, показващи непроверена информация?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 юни 2021 16:37

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
THE G.A.M.E написа:Може нЕкой да се представя за Диксън и да е качил тая недомислица. :?

А не може ли нЕкой да осъди медиите, показващи непроверена информация?

Това е като ония мангал с изборите - Имах желание , ама не исках :)
Иначе 4и4о Венци има няма 10% от бюджета ни щеше да осигурява.

20stotinki
Контакти:

Мнениеот 20stotinki » 24 юни 2021 17:22

Този пич (Диксън) или е пълен въздухар, или работи в егати конспирацията.
Последните дни му пиша на сметката няколко ибупрома и литри бира, и пак не мога да стигна до нищо конкретно, само косвени връзки и някакви хипотези, които се дължат повече на желанието ми всичко около него да е ок за Левски, отколкото на нещо реално.

[offtopic]Вървях по две "следи", обаче не стигнах до никъде конкретно, затова и няма да пиша имена на хора и корпорации:

1. Една от многото фирми на единия китаец, който уж щял да влиза в борда на Стейнс Таун, взима кредит от кувейтска банка, базирана в Лондон. Тази банка има много особени правила на работа и притежава и инвестиционна компания, която има и клонове в САЩ, отвеждащи до Делауеър, където следите се губят. Основната работа и на банката и инвестиционния фонд е с недвижимите имоти. Никъде нищо не се свързва с Диксън, освен този китаец, ама той е много ниска топка - постоянно влиза и излиза от разни компании, а офисите им са на доста мизерни места.

2. Първата снимка на Диксън, която излезе публично, с член на кувейтската кралска фамилия, беше от стадион. Горе-долу по-същото време в Кувейт започва преустройство на един стадион, обаче не откривам ролята на нашия човек - проекта си се движи от кувейтско архитектурно бюро, инвестициите са си техни, консултант е холандска фирма.[/offtopic]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 юни 2021 18:57

Всички уж левскари наричащи голмайстора на Левски с ироничната фамилия Раев сте срам за отбора, срам ме е от вас, с чорбар последните 2 години не съм спорил за футбол, а с уж левскари всеки ден спорим и се псуваме, срам сте, тоя отбор е по-добре да го оставим да фалира и да се закрие, то от такива фенове няма нужда от силен Левски и какъвто и да е. Но ще го има, слаб отбор тамън да задоволява нуждите на уж левскарите да бълват бълвоч в интернет пространството и да са доволни, че отбора е толкова зле. Всички фенове на Левски заслужаваме точно това, което се случва сега, защото всички сте едни лицемери и хейтъри.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 24 юни 2021 19:10

Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 юни 2021 20:26

Вижте всеки си има право на мнение.Аз съм за Сираков,другите-против.
Няма угодия.Просто трябва да си сдържаме нервите ,а пък това Левскари да се хулим е грях.
С тази слободия в Бг.където всеки безнаказано може да си плюе и клевети е разбираемо донякъде отношението на някои.
Колкото повече четеш в мрежата толкова повече се тровиш,а това води до токсичен шок,и накрая трябва да се избълва мръсотията.Винаги съм си мислил,че не може всички да са маскари,все нещо почтено трябва да е останало и в нашите ръководители.Търпение е нужно,потърпете.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2021 21:05

Blue_Blood84 написа:Всички сте един голям срам, по-добре да оставим отбора даси отиде и да си почива, майката му ебахте последните 2 години с интриги и псуване. Поне тръста и другите платени фенове си имат причина да наричат Сираков раев, те си гонят техните финансови облаги, но останалите не знам защо така го псувате, голмайстора за всички времена на отбора. Голям срам сте, чорбарите не могат така да ни нахранят както ние си го правим.

И тебе да те питам - какви са финансовите облаги на тръста, които според теб организацията гони? Какво ще спечели тръста, когато нарича Сираков Раев? Аз не си спомням представители на тръста официално, имам предвид председателя и хората от УС на организацията, да са наричали така г-на Пръв Припознавач.
Или налапахме една щуротия и ще си я повтаряме, щото сега е на мода? :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”