Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 24 юни 2021 12:01

groti написа:
20stotinki написа:Името на мола дали не води към инвеститорите? ;)

Или ползва готова презентация някъде от нета :) това би обяснило и палмите

И лопатата и надписа на стадиона. Всичко води към - Партенка :)

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 24 юни 2021 12:02

JackPackage написа:
groti написа:

Споко, сега етрополските люляци ще преровят нета за подобна презентация, така че ще разберем скоро :lol:

Те вече я изнамериха, от преди половин час поне :mrgreen:

https://3dwarehouse.sketchup.com/model/ ... ento?hl=en

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 юни 2021 12:03

JackPackage написа:
groti написа:

Споко, сега етрополските люляци ще преровят нета за подобна презентация, така че ще разберем скоро :lol:

Цъ.. Те сега са заети да изсрудяват шампанското по случай 32рата...5тата?...1вата? И аз се обърках
110 години любов!

20stotinki
Контакти:

Мнениеот 20stotinki » 24 юни 2021 12:26

Не мисля, че може да се направи конкретен проект без точни измервания на терен, да проучиш възможните промени в инфраструктурата и т.н.. Това неговото по-скоро илюстрира намерения. Би било страшно нагло да ползва такава марка просто ей така, без да е обвързан с нея. Ама знае ли човек - свят голям.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2021 12:28

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2021 12:30

[offtopic]
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Спас Русев е искал ПК и следователно това трябва да му го броим на последния като още един "мандат"? Значи аз исках преди няколко години S-class, после 7-ма серия, и накрая исках А8. Значи съм имал три топ коли, баси!

Кой съм аз да аргументирам назначението на Хубчев? Добър, лош, приказлив, мълчалив, благодарение на Хубчев национала беше на два мача от класиране на европейско. И е левскар. Дали има някой, който без да види бъдещето ще е твърдо против това назначение? Петков дори и не го познавам, за да се изказвам по професионалните му качества. Затова си има хора, които да отговарят за тези процеси. За другите също нямам достатъчно информация. Нали осъзнавате, че има нещо наречено "информационна асиметрия" в почти всички сфери на живота. Винаги една страна има повече/пълна информация по даден въпрос/проблем от друга. Затова Ганя не може да седи в хола, да пука ракия и да се чуди що не играе Х вместо У (примерно) след като няма пълен поглед на нещата "от кухнята". Та и ние така, мисля си, не ли?

Не приемай думите ми все едно идват от някой важен. Аз съм участник във форум. "Ганя", ако искаш, не се обиждам, такива сме си някои.[/offtopic]

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 24 юни 2021 12:49

metodito написа:[offtopic]
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Спас Русев е искал ПК и следователно това трябва да му го броим на последния като още един "мандат"? Значи аз исках преди няколко години S-class, после 7-ма серия, и накрая исках А8. Значи съм имал три топ коли, баси!

Кой съм аз да аргументирам назначението на Хубчев? Добър, лош, приказлив, мълчалив, благодарение на Хубчев национала беше на два мача от класиране на европейско. И е левскар. Дали има някой, който без да види бъдещето ще е твърдо против това назначение? Петков дори и не го познавам, за да се изказвам по професионалните му качества. Затова си има хора, които да отговарят за тези процеси. За другите също нямам достатъчно информация. Нали осъзнавате, че има нещо наречено "информационна асиметрия" в почти всички сфери на живота. Винаги една страна има повече/пълна информация по даден въпрос/проблем от друга. Затова Ганя не може да седи в хола, да пука ракия и да се чуди що не играе Х вместо У (примерно) след като няма пълен поглед на нещата "от кухнята". Та и ние така, мисля си, не ли?

Не приемай думите ми все едно идват от някой важен. Аз съм участник във форум. "Ганя", ако искаш, не се обиждам, такива сме си някои.[/offtopic]

Прочети ми мнението пак. "Ганя" не е насочено към теб. И е последвано от "Та и НИЕ така", а не "Та и ТИ така".

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 24 юни 2021 12:50

Warped написа:Какви са тия палми и басейни, тука има и зима

Тази част приносът на Благо- понамалели му паричките, а Златка искала "на Дубай" :) :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 24 юни 2021 12:52

Странджата написа:Не искам да защитавам никого, но не разбирам нещо и то е изглежда основополагащо за следваща теза. Какви бяха алтернативите пред Левски преди да вземе Сираков акциите? Какви са алтернативите на напускането на Павел Колев - и преди, и сега? За Левски се досещам, но не твърдя, че знам каква беше алтернативата, ако акциите бяха оставени у Борисов, а той твърдеше, че не са за него. Сега една година мина - пак сме на ръба, но не сме полетели още към пропастта. Любовта към клуба на привърженици още ни държи да не литнем, но трябва и някой да ни крепи, нали ...
Що се отнася до управлението на Сираков и Колев - то не се отличава от управлението на държавата трийсет години - непрозрачно, будещо непрекъснати подозрения и обвинения. И то разчита на Deus ex machina вместо да реже до корен и ако остане нещо живо - да се грижи да покълне. Колко сме готови за това?

Странджа, аз съм готов - в момента поливам една издънка ( другата се отказа заради контузия ) и за мен тази ситуация е може би по-добра. Така след някоя и друга година ще има възможност за вратарчето да "хване ръка", а не да бъде изместен от някой легионер!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 юни 2021 12:53

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”