groti написа:20stotinki написа:Името на мола дали не води към инвеститорите?
Или ползва готова презентация някъде от нетатова би обяснило и палмите
И лопатата и надписа на стадиона. Всичко води към - Партенка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
groti написа:20stotinki написа:Името на мола дали не води към инвеститорите?
JackPackage написа:groti написа:20stotinki написа:Името на мола дали не води към инвеститорите?
Споко, сега етрополските люляци ще преровят нета за подобна презентация, така че ще разберем скоро
JackPackage написа:groti написа:20stotinki написа:Името на мола дали не води към инвеститорите?
Споко, сега етрополските люляци ще преровят нета за подобна презентация, така че ще разберем скоро
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Спас Русев е искал ПК и следователно това трябва да му го броим на последния като още един "мандат"? Значи аз исках преди няколко години S-class, после 7-ма серия, и накрая исках А8. Значи съм имал три топ коли, баси!
Кой съм аз да аргументирам назначението на Хубчев? Добър, лош, приказлив, мълчалив, благодарение на Хубчев национала беше на два мача от класиране на европейско. И е левскар. Дали има някой, който без да види бъдещето ще е твърдо против това назначение? Петков дори и не го познавам, за да се изказвам по професионалните му качества. Затова си има хора, които да отговарят за тези процеси. За другите също нямам достатъчно информация. Нали осъзнавате, че има нещо наречено "информационна асиметрия" в почти всички сфери на живота. Винаги една страна има повече/пълна информация по даден въпрос/проблем от друга. Затова Ганя не може да седи в хола, да пука ракия и да се чуди що не играе Х вместо У (примерно) след като няма пълен поглед на нещата "от кухнята". Та и ние така, мисля си, не ли?
metodito написа:[offtopic]I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Спас Русев е искал ПК и следователно това трябва да му го броим на последния като още един "мандат"? Значи аз исках преди няколко години S-class, после 7-ма серия, и накрая исках А8. Значи съм имал три топ коли, баси!
Кой съм аз да аргументирам назначението на Хубчев? Добър, лош, приказлив, мълчалив, благодарение на Хубчев национала беше на два мача от класиране на европейско. И е левскар. Дали има някой, който без да види бъдещето ще е твърдо против това назначение? Петков дори и не го познавам, за да се изказвам по професионалните му качества. Затова си има хора, които да отговарят за тези процеси. За другите също нямам достатъчно информация. Нали осъзнавате, че има нещо наречено "информационна асиметрия" в почти всички сфери на живота. Винаги една страна има повече/пълна информация по даден въпрос/проблем от друга. Затова Ганя не може да седи в хола, да пука ракия и да се чуди що не играе Х вместо У (примерно) след като няма пълен поглед на нещата "от кухнята". Та и ние така, мисля си, не ли?
Не приемай думите ми все едно идват от някой важен. Аз съм участник във форум. "Ганя", ако искаш, не се обиждам, такива сме си някои.[/offtopic]
Warped написа:Какви са тия палми и басейни, тука има и зима
Странджата написа:Не искам да защитавам никого, но не разбирам нещо и то е изглежда основополагащо за следваща теза. Какви бяха алтернативите пред Левски преди да вземе Сираков акциите? Какви са алтернативите на напускането на Павел Колев - и преди, и сега? За Левски се досещам, но не твърдя, че знам каква беше алтернативата, ако акциите бяха оставени у Борисов, а той твърдеше, че не са за него. Сега една година мина - пак сме на ръба, но не сме полетели още към пропастта. Любовта към клуба на привърженици още ни държи да не литнем, но трябва и някой да ни крепи, нали ...
Що се отнася до управлението на Сираков и Колев - то не се отличава от управлението на държавата трийсет години - непрозрачно, будещо непрекъснати подозрения и обвинения. И то разчита на Deus ex machina вместо да реже до корен и ако остане нещо живо - да се грижи да покълне. Колко сме готови за това?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 155 госта