Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2021 22:02

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:
mikata написа:
Миналата седмица Ви казах, че Тръста и Нкпсз готвят бунтове и са се наговаряли как да махнат Сираков и другите от надзорния и управителния съвет. Някои не вярваха, но днес получиха потвърждение на това. Целта на събранието, което свикват Тръста не е Сираков да бъде махнат по редовен начин, защото не могат. Целта е да стане цирк, той да бъде поставен на публичен линч, обиди, викове, и под натиска на организирана група фенове, да успеят да го принудят да се махне. Отдавна съм Ви казал, че тея, които спускаха собственици 10 години в Левски и техните инструменти Тръста и Нкпсз, работят цяла година за това Сираков да бъде махнат и да си спуснат пак техен човек, на който ще пратят някакви спонсори и заедно с тръста и нкпсз да управляват под мотото - спасение на Левски, а феновете да са там уж като гарант за прозрачност. Както беше през 2015г със собственици Тонев и адвоката на Пеевски, когато се трупаха дългове, но понеже им даваха всичко, Нкпсз си мълчаха. Или пък другия вариант е да направят така, че акциите да са във Тръста и Нкпсз, на които също ще пратят няколко спонсора, а те ще си сложат някой удобен за президент и директор...

Tочно тогава тръста на няколко пъти алармира, че се трупат милиони дългове по Тототоневите схеми. Точно тогава, представителите на тръста водиха ожесточени битки с тая дрогирана бийкова к*рва Тонев на всички УС на клуба, защото тогава тръста имаше представител в УС на Левски, НПК също имаха такъв, впрочем. И някъде там, Тонев видя, че организираните привърженици му пречат на далаверите и разкара тръста от УС. Това само така, за сведение на четящите и прехласващите се пред лакърдиите на анонимната Приказка.

В онази синя мъгла съм съгласен с теб и точно така беше, единствен В.Колев говореше за свинщините на перчема, перчема който беше се оженил за томето русев и там ревеше по цял ден, колко обича Левски и други глупости ... но, питай някои от бившите тръстаджии, дали по това време не му спряха и парите на тототонев, от там и на нкп-сз. И преди ти казах, жалко е че се съюзихте с нкп-сз, а тази днес уж позиция на ТСБ се е на НКП-СЗ, не е никаква тайна че всичките са в един кюп!

Може ли поне ти да ми обясниш каква е "далаверата" на НКПСЗ в случая? Понеже, докато ние все още нямаме отбор, треньор, ясно краткосрочно и средносрочно бъдеще, а сезонът чука на вратата, все още смятаме, че организираните привърженици са виновни за всички злини в Левски. Така да бъде, но може ли да споделиш твоето мнение за алтернативите пред Левски към днешна дата? Един колега по-назад каза, че Г-н Пръв Припознавач е по-доброто бъдеще за Левски от всякакви организации (които така или иначе не се бутат за акциите на Ганчувия брат). Ще чакаме Дики Жадното с милионите ли, какво? Или да чакаме г-на за план Б, В, Г, или рЕзко да хлопнем кепенците преди мача със Славия? А Левски, какво ще го правим междувременно, щото часовникът тиктака и не ни пита?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юни 2021 22:08

TristaNNN написа:
шивача написа:Все повече заприличвате на нас преди фалита. Тогава феновете взеха акциите от Томов и одисеята започна.

Тирейче, спести си интрижките за другия подфорум и се извини, че си позволи да сравняваш вашите фенчета с нашите организирани привърженици. Да ти припомня ли, че след "това е лайнарщина", срещу подходяща стимулация вашите гушнаха същата тая "лайнарщина", заобичаха я, туриха й даже историята на славния някога ЦСКА, набедиха инакомислещите за врагове, и то в учудващо кратък срок? Да припомня ли, че вашите привърженичета нямат никакво акционерно участие в тогава червеното, а вече и в новото такова с оранжеви краски? Нелепи сравнения! Заприличали сме били на тях, вика... :mrgreen:

Малей,колко си силен на думи в този подфорум :lol: Споко, седя, пия си фрешче и ви се наслаждавам :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 юни 2021 22:09

Фрешовете си ги пийте в "Без цензура".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2021 22:10

Kotooshu написа:
Привържениците не искат проклетите акции, стига сте се връзвали на Приказните интриги!!!

В.Колев иска и реве за акциите , бибочко иска 40+1% от акциите да се дадат на "феновете" ... друг е въпроса кои са тези "фенове" и защо бибочко иска акциите или поне насажда това мнение... не ми се рови из профила му да ти цитирам неговите думи сам можеш да ги намериш!
Този бибочко, брат на младежа мислиш ли че са му чисти намеренията?

Нищо, аз ще се разровя. Не, че ни ти вярвам на думите, ама исках да съм сигурен, че няма нещо извадено от контекста. ;)
....Ще се "върнат" (иде реч за 10-те процента на тръста). Когато мажоритарният собственик (който и да е той) депозира 40%+1 от своите в сдружение на членовете на клуба, тръста ще даде своите 10%, защото е създаден за това. И след това левскарите (например тези 19 000 членове на клуба) ще избират кой да управлява Левски, колко време да го управлява и как да управлява. Само тогава вековният клуб няма да е обръщан на парцал.....

Това звучи доста утопично дори за син романтик като мен, не за друго, ами в момента Левски има съвсем други проблеми за решаване. Но дори горният параграф е изваден от контекста на едно доста по-дълго мнение, ама както и да е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 юни 2021 22:14

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:
TristaNNN написа:
mikata написа:
Миналата седмица Ви казах, че Тръста и Нкпсз готвят бунтове и са се наговаряли как да махнат Сираков и другите от надзорния и управителния съвет. Някои не вярваха, но днес получиха потвърждение на това. Целта на събранието, което свикват Тръста не е Сираков да бъде махнат по редовен начин, защото не могат. Целта е да стане цирк, той да бъде поставен на публичен линч, обиди, викове, и под натиска на организирана група фенове, да успеят да го принудят да се махне. Отдавна съм Ви казал, че тея, които спускаха собственици 10 години в Левски и техните инструменти Тръста и Нкпсз, работят цяла година за това Сираков да бъде махнат и да си спуснат пак техен човек, на който ще пратят някакви спонсори и заедно с тръста и нкпсз да управляват под мотото - спасение на Левски, а феновете да са там уж като гарант за прозрачност. Както беше през 2015г със собственици Тонев и адвоката на Пеевски, когато се трупаха дългове, но понеже им даваха всичко, Нкпсз си мълчаха. Или пък другия вариант е да направят така, че акциите да са във Тръста и Нкпсз, на които също ще пратят няколко спонсора, а те ще си сложат някой удобен за президент и директор...

Tочно тогава тръста на няколко пъти алармира, че се трупат милиони дългове по Тототоневите схеми. Точно тогава, представителите на тръста водиха ожесточени битки с тая дрогирана бийкова к*рва Тонев на всички УС на клуба, защото тогава тръста имаше представител в УС на Левски, НПК също имаха такъв, впрочем. И някъде там, Тонев видя, че организираните привърженици му пречат на далаверите и разкара тръста от УС. Това само така, за сведение на четящите и прехласващите се пред лакърдиите на анонимната Приказка.

В онази синя мъгла съм съгласен с теб и точно така беше, единствен В.Колев говореше за свинщините на перчема, перчема който беше се оженил за томето русев и там ревеше по цял ден, колко обича Левски и други глупости ... но, питай някои от бившите тръстаджии, дали по това време не му спряха и парите на тототонев, от там и на нкп-сз. И преди ти казах, жалко е че се съюзихте с нкп-сз, а тази днес уж позиция на ТСБ се е на НКП-СЗ, не е никаква тайна че всичките са в един кюп!

Може ли поне ти да ми обясниш каква е "далаверата" на НКПСЗ в случая? Понеже, докато ние все още нямаме отбор, треньор, ясно краткосрочно и средносрочно бъдеще, а сезонът чука на вратата, все още смятаме, че организираните привърженици са виновни за всички злини в Левски. Така да бъде, но може ли да споделиш твоето мнение за алтернативите пред Левски към днешна дата? Един колега по-назад каза, че Г-н Пръв Припознавач е по-доброто бъдеще за Левски от всякакви организации (които така или иначе не се бутат за акциите на Ганчувия брат). Ще чакаме Дики Жадното с милионите ли, какво? Или да чакаме г-на за план Б, В, Г, или рЕзко да хлопнем кепенците преди мача със Славия? А Левски, какво ще го правим междувременно, щото часовникът тиктака и не ни пита?

Алтернативата е 15к продадени билета всеки мач!
За НКП-СЗ съм писал години наред не смятам да се повтарям вече, че и на мен ми писна от "фенове",тръстове, наркомани и све!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 22 юни 2021 22:15

Cираков допуcка грешки, някои абcурдни, но друг не е иcкал акциите :idea:
Ако този друг е нкпcз-герб-лукойл - не, мерcи... Това cа cъщинcките агенти на провалената мутра от Банкя. Някои трябва да cи припомнят, че до намеcата на партийния парашутиcт и cъбарянето на cектор А, "Левcки" на практика няма дългове. Bариант А, B, C и т.н., изглежда ще cтане яcно cлед изборите.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 22 юни 2021 22:20

MuFc1878 написа:Титлата изглежда по-сигурна отвсякога 8-)

Изображение
:lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 юни 2021 22:22

meteorit написа:Cираков допуcка грешки, някои абcурдни, но друг не е иcкал акциите :idea:

След като акциите вече бяха в Сираков степанчо развиваше теории как акциите трябва да отидат при "феновете" (лично аз съм убеден че са имали предварителни уговорки), демек НКП-СЗ...не им ги дадоха и тити от техен брат се превърна в ревльото!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2021 22:33

meteorit написа:Cираков допуcка грешки, някои абcурдни, но друг не е иcкал акциите :idea:
Ако този друг е нкпcз-герб-лукойл - не, мерcи... Това cа cъщинcките агенти на провалената мутра от Банкя. Някои трябва да cи припомнят, че до намеcата на партийния парашутиcт и cъбарянето на cектор А, "Левcки" на практика няма дългове. Bариант А, B, C и т.н., изглежда ще cтане яcно cлед изборите.

Според мен ти трябва да си припомниш някои работи. :lol:
Дълговете на Левски не започнаха от Тонев, а от Батков. Когато Батковите дългове почнаха по-сериозно да чукат на вратата, бай ти Тодор отговори, че Левски е отбора на народа и няма как да фалира, защото народът няма да го допусне. Такава логика следваше и чичко Томов (да се свети името Му!), цитирам по памет.
Някъде там дойде и 100-годишнината, покрай която се оказа, че не само Левски е заборчал като клуб и е аха-аха на ръба, ами няма и кой, а и с какво, да направи никаква организация покрай тържествата за юбилея. Моля да прелистите старите вестници и да си припомните коя организация тогава поде кампания за спасение на клуба (и на практика го спаси към онзи момент) и коя организация направи такъв незапомнен у нас празник, че всеки левскар си обнови снимките във ФБ. Разбирам, че в тая държава всеки обича да мрази нещо, да търси някакви дежурни виновници за всякакви ядове и неправди, разбирам, че хората обичат да търсят лесно решение на проблеми като просто елиминират нещо, закрият го, напсуват го, но няма да допусна да лепите интригантски петна на момчетата и момичетата от ТСБ, не и след всичките тези безрезервни усилия, които положиха през годините за съществуването и развитието на Левски, и да ги сочите като главни виновници за всякакви сини несгоди!
[offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 юни 2021 22:34

LoveAndPeace написа:Бойко дал Левски на СИраков , а сега солташаците на Бойко ще го крадат клуба от Сираков :?
Не само няма рима , то и елементарна логика липсва.

А ти имаш ли съмнение, че Бойко си е дал височайшото благоволение ?! И за чий Х г-н Раев му благодари на 19-ти февруари? Щото няма нищо общо с него?
И това, че разни ткзс-та искали да крадат ?!?клуба от пушещият пури с джуджета от къде го чу? От завеждащият пропаганда към ръководството - "Синя мъгла" ? И как точно ще го вземат като акциите са в Сираков?
Айде мислете малко и не се връзвайте на интриги.
В момента се води някаква война на гърба на клуба и това е така, защото Сираков е слаб управник. Ако беше силен и на място нямаше да допусне това. Но явно е един слаб и зависим човек и до него стои един елементарен интригант и лъжец в лицето на ПК, който само закопава отбора от идването си преди 2,5 години.
В никакъв случай не съм на страната на разни тръстове и организации от сорта на СЗ и подобни туморни образувания, но всеки има право на дума и на критика при тая видимо безобразна ситуация.

Върни се в “Левски”