Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gkostadinov
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот gkostadinov » 15 юни 2021 12:22

pomiqrat написа:Искаш да кажеш, че 8 млн. оборот=на 8 млн печалба :lol: Изясниха ми се много неща за българската икономика :cry:

Това са бракувани, застояли джипки... останали от фалираща компания, кой ще ги вземе тези 290 строшеняка.. те не струват нищо. Па ти се прави на големия икономист обороти печалби :lol:

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 15 юни 2021 12:23

https://streamable.com/bq3cu7

Ексклузивни кадри от пристигането на Пурко Диксън на Вивакау Арена. :)

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 юни 2021 12:25

gkostadinov написа:
pomiqrat написа:Искаш да кажеш, че 8 млн. оборот=на 8 млн печалба :lol: Изясниха ми се много неща за българската икономика :cry:

Това са бракувани, застояли джипки... останали от фалираща компания, кой ще ги вземе тези 290 строшеняка.. те не струват нищо. Па ти се прави на големия икономист обороти печалби :lol:

Костадинов, движите се по ръба на бръснача - прокобата няма почивен ден. Бъдете по-хрисими. :mrgreen:

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 15 юни 2021 12:26

soulfly1948 написа:как би коментирал факта,че всичките ви "собственици" през последните години са били свързани с шиши и чери,и са източник на грандиозна корупция....това не е ли неморално? само последният ви "истински собственик" е укрил (неплатил) близо 700 М....спас кво направи с телекома? ами шиши? и вие говорите за морал?
все едно нацисти да се борят срещу холокоста....

Какво да коментирам... всичките са престъпници заедно с няколко правитества докарали България да е кенефа на Европа. Каквото е в Левски същото беше и в умрелото Сесека и същото е с мафиота Ганчев. Аз не съм казал, че Левски е чист и такива неща, използван е яко в политически игри и схеми... Някакви припоци като Георги Атанасов и други тук последователи се правят на ощетените и онеправданите, изкарват Левски отбора на всички власти, красти, мафията... е тва ми е смешно :lol:

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 юни 2021 12:26

zieek91 написа:https://streamable.com/bq3cu7

Ексклузивни кадри от пристигането на Пурко Диксън на Вивакау Арена. :)

:mrgreen:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 юни 2021 12:29

gkostadinov написа:
Old_death написа:Костадинов, при фалита на"умрелото" ЦСКА, за разлика от вас, не е нарушен нито един закон. Сделката за колите беше години преди Ганчев да вземе клуба, а вашите интерпретации не ме вълнуват. Интересно ми е каква щеше да бъде реакцията, ако Ганчев беше дал 2 милиона на търга вместо дадените 8. Също така ми е интересно след фалита на Левски, защото нещата отиват нататък, колко ще получи държавата? Имам спомен за едни 12 милиона, заровени от Тити покрай баскетболния клуб.

Написал си цялата пропаганда, припок.. Къв закон да бъде нарушен като умишлено Полуръста го фалира вместо да разсрочи плащания и постепенно да се изплащат, ама па тогава нямаше кво да прави Литекс :lol: Затова умишлен фалит, аз ша ва издържам вий ша ма припознайти и така. Сега се радвате на Литекс с отбора от Африка, па и продължават да идват още чужденци :lol: Следващата лъжлива пропаганда, която си я копи/пействате за джипките...
Историята започва през 2016 г., когато второто правителство на ГЕРБ договаря с Европейската комисия средства за справяне с миграционния натиск. Обществената поръчка за джиповете е започнала да се подготвя още тогава. След президентските избори обаче кабинетът подава оставка и е наследен от първия служебен кабинет на Румен Радев(януари 2017).
Тогава в МВР се променят техническите изисквания към колите и така “Грейт Уол” е допусната до кандидатстване със своята много по-евтина продукция. Компанията на Гриша Ганчев печели в конкуренция с други 15 доставчици. След обжалване и решение на съда, което потвърждава законността на поръчката, договорът е подписан от третото правителство на ГЕРБ през 2018 г., вече с министър Валентин Радев.

На 20 април 2017 г. за победител е обявена „Българска автомобилна индустрия“, наследила поелата междувременно към фалит „Литекс Моторс“ на Гриша Ганчев. Преди да фалира, компанията сглобява китайските автомобили Great Wall в България.

Само ФАКТИ, припок
Дали е случайно, че емблемата се печели на търга 30 май 2017, а Полуръста печели държавната поръчка за строшеняците на 20 април 2017 година.. :lol: След обжалванията 2018 вече е подписан договора от третото правителство на Баце и малко след това емблемата е платена октомври 2018. Докато траеха обжалванията за поръчката за джипките емблемата не се плащаше и Борносузов, треньор в школата на преместения Литекс не можеше да бъде намерен :lol: :lol: :lol: А Полуръста не може да изкара 2 млн, изкарва точно колкото му наредят да даде в търга за емблемата... той доволен също.. ето давам 8 млн от парите за бракуваните строшеняци, която държавата ми даде.. покриваме 4.5 млн към НАП, взимам ви емблемата.. голям в очите на простолюдието.. А сега кво ОЛАФ иска да връщаме 6 млн евро и кой ще ги връща - българският данъкоплатец.
Последната глупост за Тити и 12 млн задължения към НАП, дай официално къде пише че БК Левски дължи тези пари ?

Динамовски припок, ти като дадеш на жена ти 5лв, за да купи продукти за кекс - брашно , яйца и т.н и след като ги купи и го направи, тя пак ли ще има 5лв в себе си, или ще са и останали само стотинките от рестото :? .

Предполагам, че Гришата разполага с Плеядианска технология за производство на коли от въздуха без вложени ресурси и разходи по производствен процес и заплати на работници :? .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юни 2021 12:42

d.milanov написа:
gkostadinov написа:

Костадинов, движите се по ръба на бръснача - прокобата няма почивен ден. Бъдете по-хрисими. :mrgreen:

Днес е Видовден по стар стил, но говедата така и не разбраха, че ние се връщаме оттам, за където те са тръгнали. В природата съществува равновесие между доброто и злото. Аз наричам това справедливост, а те- прокоба. След 2008-ма година бял свят не са видели, но това не им пречи да погледнат в собствения си дом. В природата само те и хипопотамите стоят до устните в калта и не си затварят устата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 юни 2021 12:51

Warped написа:Разбрахме, Ганчев е светец, въобще не се е замогнал с 300 милиона от Петрол, и 50 от прецакания завод на китайците до Ловеч.
Леко, дишайте, пийнете по нещо хубаво на обяд и така

Ганчев със сигурност не е светец, но в сравнение с мафиотчетата, разграбили икономиката на страната, ми прилича на чирак.

Ганчев би се замогнал от Петрол с 300 милиона, единствено ако продаде компанията за въпросната сума.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 юни 2021 12:59

Защо не се виждат втръсналите ни вече реклами на ефбет по сайтовете :), довечера ще е интересно по телевизиите.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 юни 2021 13:00

Леко недейте с лошо
Mitata написа:
Warped написа:Разбрахме, Ганчев е светец, въобще не се е замогнал с 300 милиона от Петрол, и 50 от прецакания завод на китайците до Ловеч.
Леко, дишайте, пийнете по нещо хубаво на обяд и така

Не се притеснявайте за Левски, бъдете добри, не с лошо.
Напишете един анализ, 10 страници - Защо наказаха Шелби Хулихан с 4 години бан, и каква е методиката по плана за взимане на проби от коса
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”