Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 10 юни 2021 21:15

Тук пак тежестта е при ръководството,Те трябва да одобрят гаранциите.
НО,щом Щрабаг се съгласи да ни е спонсор,и Булфрай свързани със строителството,това може би е добър знак.Акулите отдалеч надушват плячката.
САМО ЛЕВСКИ!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 10 юни 2021 21:54

А защо им е да прехвърлят акциите, не могат ли да направят договор c клуб, общини и т.н. и да инвеcтират колкото иcкат? Тезата "едни хора ще налеят половин милиард, но не иcкат да им казвам имената" не звучи оcобено прозрачно. :?: И вярно, не cе ли намери някой журналиcт да разбере каква точно е иcторията на Благой c Bардар, поне да cе разровят в нета.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 10 юни 2021 21:57

Според мен, този ви пързаля жестоко.
Но ще си покаже....

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юни 2021 22:16

ИзведнАж уж враговете станаха загрижени (не говоря за колегата преди мен). Живи и здрави. Ще видим. Не ни мислете, колеги.. Ние сме доста повече от вас и сме достатъчно мнителни
110 години любов!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 юни 2021 22:21

groti написа:ИзведнАж уж враговете станаха загрижени (не говоря за колегата преди мен). Живи и здрави. Ще видим. Не ни мислете, колеги.. Ние сме доста повече от вас и сме достатъчно мнителни

Именно ;) Но,както се казва не питай старило, питай патило.Точно ,че сте много би следвало бързо да се разплете възела/
Например, ние , локомотивците, дебелаците които бяха дошли в началото ги разкрихме за около месец.Феновете на Ботев разкриха ония италиянци горе-долу за същото, дори по-малко време.
Очакванията са по-скоро този, курчо, ще почне ли да вади пари, да прави селекция, да инвестира, въобще всичко ,което обеща.
А цифром и словом, времето му е точно 1 месец, за да го докаже.Първенстовото чука на вратата ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 юни 2021 22:25

Гледам, че все още има оптимисти след фиаското наречено пресконференция :)
Само се чудя на какво точно да отдам отсъствието на така наречения Раев при положение, че вчера беше анонсиран. Уж Диксън така пожелал, но причината е по-комплицирана според мен. Казано по народно му - няма очи да се покаже ;) Щото може да дойде времето, когато отново ще бъде актуална репликата - " Диз инглиш хомосекшуал броук дъ гейм" :mrgreen:

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 10 юни 2021 22:41

Какво стана с големия чуждестранен спонсор с 3 те милиона? И там бяхме на финалната права, ама много дълги тези прави!

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 10 юни 2021 22:44

vvessel написа:Гледам, че все още има оптимисти след фиаското наречено пресконференция :)
Само се чудя на какво точно да отдам отсъствието на така наречения Раев при положение, че вчера беше анонсиран. Уж Диксън така пожелал, но причината е по-комплицирана според мен. Казано по народно му - няма очи да се покаже ;) Щото може да дойде времето, когато отново ще бъде актуална репликата - " Диз инглиш хомосекшуал броук дъ гейм" :mrgreen:

Абсолютно те подкрепям! Несериозно е,нито П Колев нито Наско Сираков да излезят или който и да е от ръководните органи в клуба! Стига с тази наивност! Просто да каже КОЙ го прати и да се знае!

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 10 юни 2021 22:54

Най-добре е Златка да даде пресконференция! Тогава ще научим всичко.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2021 22:55

dedra написа:Най-добре е Златка да даде пресконференция! Тогава ще научим всичко.

То само тя не се е изказала, време е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”