Тук пак тежестта е при ръководството,Те трябва да одобрят гаранциите.
НО,щом Щрабаг се съгласи да ни е спонсор,и Булфрай свързани със строителството,това може би е добър знак.Акулите отдалеч надушват плячката.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
А защо им е да прехвърлят акциите, не могат ли да направят договор c клуб, общини и т.н. и да инвеcтират колкото иcкат? Тезата "едни хора ще налеят половин милиард, но не иcкат да им казвам имената" не звучи оcобено прозрачно.
И вярно, не cе ли намери някой журналиcт да разбере каква точно е иcторията на Благой c Bардар, поне да cе разровят в нета.

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Според мен, този ви пързаля жестоко.
Но ще си покаже....
Но ще си покаже....
ИзведнАж уж враговете станаха загрижени (не говоря за колегата преди мен). Живи и здрави. Ще видим. Не ни мислете, колеги.. Ние сме доста повече от вас и сме достатъчно мнителни
110 години любов!
-
- Контакти:
groti написа:ИзведнАж уж враговете станаха загрижени (не говоря за колегата преди мен). Живи и здрави. Ще видим. Не ни мислете, колеги.. Ние сме доста повече от вас и сме достатъчно мнителни
Именно

Например, ние , локомотивците, дебелаците които бяха дошли в началото ги разкрихме за около месец.Феновете на Ботев разкриха ония италиянци горе-долу за същото, дори по-малко време.
Очакванията са по-скоро този, курчо, ще почне ли да вади пари, да прави селекция, да инвестира, въобще всичко ,което обеща.
А цифром и словом, времето му е точно 1 месец, за да го докаже.Първенстовото чука на вратата

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Гледам, че все още има оптимисти след фиаското наречено пресконференция
Само се чудя на какво точно да отдам отсъствието на така наречения Раев при положение, че вчера беше анонсиран. Уж Диксън така пожелал, но причината е по-комплицирана според мен. Казано по народно му - няма очи да се покаже
Щото може да дойде времето, когато отново ще бъде актуална репликата - " Диз инглиш хомосекшуал броук дъ гейм" 

Само се чудя на какво точно да отдам отсъствието на така наречения Раев при положение, че вчера беше анонсиран. Уж Диксън така пожелал, но причината е по-комплицирана според мен. Казано по народно му - няма очи да се покаже

Какво стана с големия чуждестранен спонсор с 3 те милиона? И там бяхме на финалната права, ама много дълги тези прави!
vvessel написа:Гледам, че все още има оптимисти след фиаското наречено пресконференция![]()
Само се чудя на какво точно да отдам отсъствието на така наречения Раев при положение, че вчера беше анонсиран. Уж Диксън така пожелал, но причината е по-комплицирана според мен. Казано по народно му - няма очи да се покажеЩото може да дойде времето, когато отново ще бъде актуална репликата - " Диз инглиш хомосекшуал броук дъ гейм"
Абсолютно те подкрепям! Несериозно е,нито П Колев нито Наско Сираков да излезят или който и да е от ръководните органи в клуба! Стига с тази наивност! Просто да каже КОЙ го прати и да се знае!
Най-добре е Златка да даде пресконференция! Тогава ще научим всичко.
dedra написа:Най-добре е Златка да даде пресконференция! Тогава ще научим всичко.
То само тя не се е изказала, време е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага