rhaegar написа:filcolins написа:тези пари с камили ли карат към Левски
Със слонове, камилите не могат да носят толкова много.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:filcolins написа:тези пари с камили ли карат към Левски
Със слонове, камилите не могат да носят толкова много.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
В четвъртък, 10 юни, от 15:00 часа мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще даде пресконференция съвместно с г-н Джоузеф Диксън, на която ще внесе яснота относно преговорите за инвестиции в клуба.
THE G.A.M.E написа:Разгеле, дори и да кажат, че "работата нема да стане", поне да се каже нещо, че народа изтреще.![]()
Макар че щом Г-н Англичанина най-после застава с лицето си пред журналистите, няма логика "хич нищо да не стане"... Ама ще видим.
damyanov1963 написа:Ама дали наистина ще се изтъпани, или да очакваме поредна шашма?
LoveAndPeace написа:metodito написа:Да, би било хубаво да имаме. Само Лудогорец ли има от ефбем лига?
Ние и още 2-3 клуба нямаме
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Гледах спорта на bTV и смея да твърдя, че в близките месеци изобщо не може да стартира процедура по събаряне на "Герена". Явно Фончо е лълал/заблуждавал Сираков.
Така, както днес се оказа, че в момента на магистрала Хемус се строи незаконно, без документация и разрешителни. "Бе почвайте вие, да земеме от Европа парите, па ше видиме". Така и със сектор А, голям батак е с документи и още няма Акт 16. И Джо Диксън ако държи на стадион, ще има да чака. Ако изобщо има пари де.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта