Май по-абсурдно нещо нито съм виждал нито съм чувал до сега.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Прочетох коментар на страницата и чувам, че и бибочко я лансирал тая версия и лъжел последователите си - че Диксън и Благо били изгонени от Вардар. Диксън няма общо със случая Вардар. Дори с Благо се познават едва от няколко дни. Запознават се от там, че Благо е много близък с най- добрия приятел на Диксън, който е българин. Естествено всичко това няма никакво значение и не е толкова важно. Просто го казвам за протокола и да го знаете . Както и да видите, че дори и за такива малки неща разни като Бибочко ви лъжат и заблуждават , а к'во да говорим за други по големи...
Ozzimozzi написа:...
Сериозно ли мислиш, че от "англичанчето" зависи нещо? Този явно е поставено лице!
mikata написа:Селекцията била почти готова чака се финансирането
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Левски нещо повече ли е от ЦСКА и Локомотив (София), които бяха извадени от Първа лига заради задължения?
Готвача написа:Странно.Вчера имало разговори между Иконата,НС,МС и благодетел Диксън в някакъв хотел,водейки разговори/преговори/ за сделка от порядъка на 100-150 милиона евро.Прочетох хиляди глупости и упражнения по темата на червени,сини,бели/дебели/...Как никой не се сети да попита на какъв точно език са проведени тези разговори,защо няма преводачи и от двете страни,защо няма присъствие на юристи.Дори и този Диксън да е представител на когото и да е не е ли редно да присъстват подобни специалисти?Това е КУПУВАНЕ-ПРИДОБИВАНЕ на компания ,към която на всичкото отгоре има изключително висок обществен интерес.Така че,единствения евентуален вариант е някой с мафиотско и мръсно минало да се опита да се добере до акциите в Левски.Дали българин или чеченец,какво значение има?Но дори и тъпите чеченци,биха пратили някой да слуша,за какво точно иде реч,освен ако всичко не е вече решено някъде /както някой написа ,защото има вече даден лиценз/ и се очаква вероятно кой ще е на власт.А театрото е за феновете и останалите,за отвличане на вниманието.
dkrem написа:Предвид присъствието на Мъри там, предполагам не се е говорило за придобиването на клуба, а по-скоро спортно-технически въпроси, селекция, както спомена и друг човек от форума преди мен.
Извън темата - Не разбирам каква е тази фиксация към Мъри Стоилов, едва ли не това е единствения треньор на Света, който може да води Левски. Нелош треньор, но факта че лъмти за пари и на няколко пъти отказа да дойде, защото Левски е в кофти положение, ме отвращава от него.
dkrem написа:Готвача написа:Странно.Вчера имало разговори между Иконата,НС,МС и благодетел Диксън в някакъв хотел,водейки разговори/преговори/ за сделка от порядъка на 100-150 милиона евро.Прочетох хиляди глупости и упражнения по темата на червени,сини,бели/дебели/...Как никой не се сети да попита на какъв точно език са проведени тези разговори,защо няма преводачи и от двете страни,защо няма присъствие на юристи.Дори и този Диксън да е представител на когото и да е не е ли редно да присъстват подобни специалисти?Това е КУПУВАНЕ-ПРИДОБИВАНЕ на компания ,към която на всичкото отгоре има изключително висок обществен интерес.Така че,единствения евентуален вариант е някой с мафиотско и мръсно минало да се опита да се добере до акциите в Левски.Дали българин или чеченец,какво значение има?Но дори и тъпите чеченци,биха пратили някой да слуша,за какво точно иде реч,освен ако всичко не е вече решено някъде /както някой написа ,защото има вече даден лиценз/ и се очаква вероятно кой ще е на власт.А театрото е за феновете и останалите,за отвличане на вниманието.
Предвид присъствието на Мъри там, предполагам не се е говорило за придобиването на клуба, а по-скоро спортно-технически въпроси, селекция, както спомена и друг човек от форума преди мен.
Извън темата - Не разбирам каква е тази фиксация към Мъри Стоилов, едва ли не това е единствения треньор на Света, който може да води Левски. Нелош треньор, но факта че лъмти за пари и на няколко пъти отказа да дойде, защото Левски е в кофти положение, ме отвращава от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта