Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jungle

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот jungle » 01 юни 2021 19:17

metodito написа:Нова казанска афера или връщане на клуба там, където му е мястото? Как мислите? В 12 без 5 се появява спасител, Мъри идва на бял кон, мечтите се разгръщат.... Да видим кое от двете е. Няма логика, компания или богата личност, която няма присъствие в България да вземе/помага на клуба. Може да се допусне, ако например става дума за клуб, който примерно последните два сезона е направил впечатление в Европа и е на гребена на вълната. 10-15 милиона на година си е направо безплатна реклама тогава. Павел Колев не говори ли за някакви, на които отказали? Да не са тези. Дано става дума за една нова приказка, която предстои да бъде написана. Не знам.

Аз мисля, че е някой с много пари, но не иска да се афишира/поне за сега/ и че всичко е решено отдавна, просто се чистят детайлите. Взехме лиценз, явно комисията знае нещо....Мъри се навърта, явно и той е запознат.... Сълзите на Наско не вярвам да са театър..... Много змии изпълзяха и започнаха да бълват отрова. Надявам се да се случи...... и точно Левски да бъде началото за възраждането на футбола в България.... ВРЕМЕ Е ЗА ГОРЯЩИ ВЕСТНИЦИ! /може и венерчето на смартфона..../
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2021 19:20

Дано! Не е въпросът дали, а кога "Левски" ще се върне там където му е мястото.

dkrem
Контакти:

Мнениеот dkrem » 01 юни 2021 19:27

metodito написа:Дано! Не е въпросът дали, а кога "Левски" ще се върне там където му е мястото.

ДА!
За жалост изглежда ще е доста трудно, предвид много фактори, но най-вече хипер токсичната среда, в която е футбола и обществото ни. Чуе се, че Левски евентуално ще има нов собственик, и веднага почва да се плюе, коментира, излизат разни партенки и откровени глупости. Такива неща възпират яко евентуален възход на футбола в страната, някой чужд инвеститор трябва да е луд да тръгне да вкарва пари тук, само за да го наплюят от всички страни. Разни "легенди" наляво и надясно се имат за недосегаеми и се бутат където не им е работата. Може би съм песимист, но така виждам нещата.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 01 юни 2021 19:32

Мамка му, аз съм оптимист!!!!
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 юни 2021 20:02

Още не разбирам за каква Афера се говори, при положение,че висим с поне 30 мил! Как не се намери една фракция да подкрепи човека. Добър, лош,който и да представлява ако има желание и пари.... Добре дошъл! Имам странното усещане, че всички чакат провал и да почнат да умуват.... Аз казах пръв! Не аз ти казах и тн.....Подкрепям всеки в този момент! Не си представям живота без любимия отбор! Успех и само ЛЕВСКИ

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 юни 2021 20:03

Абе и аз си мисля, че прекалено зле скалъпено ще е всичко това, за да се хване Сираков на въдицата (никому неизвестен, 31 годишен британец с пари, Благо е свръзката...), обаче пък удавник за сламка се хваща казват...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 юни 2021 20:52

Докато всички фен организации, акционери и тем подобни са се скрили и се чудят каква интриги да направят, няколко момчета не ги е страх да си подкрепят отбора и да им го турят на журналята!

Трибуна ЛЕВСКИ
41 мин. ·
Ние от “Трибуна Левски” се изумяваме ежедневно от повсеместните атаки срещу ФК Левски и от нивото на родната журналистика. Всички медии са готови да публикуват всеки пасквил, без и за секунда да се замислят и проверят автентичността или коректността на дадена информация, писмо или документ. И не, ако не го публикувате И ВИЕ, защото всички други са го публикували, никой няма да Ви обвини, а ще изглеждате като най-сериозни и адекватни, когато първи докажете, че съответната информация е нелегитимна.
Също толкова нелегитимна, колкото и вписването на Б. Михайлов като президент на БФС, което днес някакси мина като незначителна новина. Съдия от СГС отмени перфектно обоснования отказ на Агенция по вписванията да “назначи” обратно Михайлов като президент. Би било много любопитно на какво основание е стъпил съдията, за да издаде такова решение, което е и без право на обжалване. Oh, wait… май никой и не пита.
Но пък разни журналисти, съфамилници с бизнесмена на републиката, цял ден се питат как така Левски е взел лиценз за следващото първенство. Ако имахте представа от условията за лицензиране нямаше да звучите като слабо информирани кибици на капанчето “Български изво̀р”.
За сега 112-то място НЕ изглежда обосновано - много е.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 юни 2021 21:23

Лошото е, че тия миндили, които иначе трябва да са ушите и гласът на хората и се наричат журналисти просто ще си го преместят в другия крачол. Това са продажници, които са готови да напишат клюка за сестра си за да получат потупване по рамото. Грозна история. Неграмотни, неуки, без никакъв морал и себеуважение. Аз лично не бих могъл да живея като мишка, но на тях им е добре. Трибуната са го казали добре, лошото е, че това е все едно да кажеш на някоя чалгаджийка, че е долнопробна. Те си го знаят и не им пука
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2021 22:21

Селекцията била почти готова чака се финансирането :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юни 2021 23:28

Ако аз исках да инвестирам 150 милки в нещо толкова популярно, което се равнява на институция/религия в страна от ЕС, хич нямаше да се крия и да шикалкавя.
Щях да искам подобна инвестиция и параметрите около нея да останат тайна, само ако се срамувах от нещо... Я от произхода на средствата, я от реалната цел на намеренията ми ...
Просто разсъждавам на глас.

Инак си оставам на позицията, че е по-добре нещо да се случи ( макар и с неясен край ) ... От колкото да приключим след година, в която феновете направихте истински подвиг.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”