metodito написа:Нова казанска афера или връщане на клуба там, където му е мястото? Как мислите? В 12 без 5 се появява спасител, Мъри идва на бял кон, мечтите се разгръщат.... Да видим кое от двете е. Няма логика, компания или богата личност, която няма присъствие в България да вземе/помага на клуба. Може да се допусне, ако например става дума за клуб, който примерно последните два сезона е направил впечатление в Европа и е на гребена на вълната. 10-15 милиона на година си е направо безплатна реклама тогава. Павел Колев не говори ли за някакви, на които отказали? Да не са тези. Дано става дума за една нова приказка, която предстои да бъде написана. Не знам.
Аз мисля, че е някой с много пари, но не иска да се афишира/поне за сега/ и че всичко е решено отдавна, просто се чистят детайлите. Взехме лиценз, явно комисията знае нещо....Мъри се навърта, явно и той е запознат.... Сълзите на Наско не вярвам да са театър..... Много змии изпълзяха и започнаха да бълват отрова. Надявам се да се случи...... и точно Левски да бъде началото за възраждането на футбола в България.... ВРЕМЕ Е ЗА ГОРЯЩИ ВЕСТНИЦИ! /може и венерчето на смартфона..../