Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот mikata » 09 май 2021 20:20

До ръководството на ПФК Левски АД,
До управниците на цирка наречен БФС,
До цялата футболна общественост в България
В навечерието на един от най-светлите християнски празници станахме свидетели на поредната грозна и срамна страница в историята на футбола у нас. Лицето Борислав Михайлов с подкрепата на най-уродливата част от футболната общност в България реши да възкреси властта си във футболния съюз. И ако възкресението на Христос е символ на надеждата за спасение на целия човешки род, то постъпката на Боби Михайлов е точно обратното. Тя е символ на тотално падение и показва как липсата на морал и достойнство са единствените необходими аргументи, за да се управлява най-популярния спорт у нас.
Управление, което доведе до пълното обезличаване на футбола в България и допускане клубовете да се превърнат в заложници на политическите игри. Вие не създадохте условия за развитие на играта. Не позволихте дори да се потърси схема за увеличаване и справедливо разпределяне на парите от ТВ права. Вместо това превърнахте ТВ правата в затворена фирма, в която една гелосана глава от вашата клика разви шизофрения и преговаряше със себе си на три гласа - като продавач, купувач и бенефициент на парите.
През годините доказахте, че сте майка на определени отбори и мащеха за всички останали. Реформирахте шампионати, за да извършите една от най-големите схеми на века. Години наред покровителствахте един изкуствено създаден проект, удобен на властта, който в последствие превърнахте в хегемон. А целта бе ясна – убийство на конкуренцията, отблъскване на феновете от стадионите, отвращаването на обикновения зрител, за да може години наред да си играете мръсните и миризливи игри. Сега, в самия край на едно първенство, решавате да променяте формата му в последен опит да спасите отбора на друга позорна карикатура от кликата ви. Унищожихте напълно националния отбор и го превърнахте в посмешище на европейската и световна сцена. Вие бяхте големи играчи и покорихте изключителни върхове в този спорт, но като хора се оказахте подли малки човечета и именно заради това имената ви от сега се въргалят в калта на футболното блато, което сами създадохте.
Дошло е времето, в което всеки един привърженик на най-великата игра у нас да вземе отношение и да спре унищожението й на всички нива! Ние, от Ултрас Левски, ясно и твърдо заявяваме, че това, което правите няма как да продължи. Позицията ни е ясна - вън цялата клика на БФС довела футбола ни до това жалко и посредствено ниво. Обръщаме се към ръководството на любимия ни клуб с призив да вземе незабавно отношение към случващото се и веднага да реагира, разграничавайки се от действията на сегашното ръководство на Българския Футболен Съюз. Всички в България знаят, че в над стогодишната си история Левски винаги е бил символ на непримиримост с несправедливостта и подлостта. Клубът ни е синоним на морал, чест и най-големите добродетели не само на терена, но и в живота. Покажете, че няма да допуснете Левски да бъде ням свидетел и съучастник в писането на най-срамните страници в историята на футбола у нас. "ЛЕВСКИ име свято, помнете това" не е само рефрен.
Ултрас Левски
9.5.2021
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 09 май 2021 20:33

И понеже съм набрал на знайни и незнайни, ще напиша още нещо. Замисляйки се скоро над ефекта на Дънинг-Крюгер, реших, че като филолог по-добре е да имам вяра на класиците, отколкото на психолозите. И се сетих за Александър Островски и неговото И най-мъдрият си е малко прост. Казах си - Боже, че аз съм къде, къде по-немъдър от най-мъдрия, и се отказах да мисля по-нататък. И затова моля ви - имайте предвид това, когато ме четете ... Е, не е като аз съм прост и вие сте прости, но това Бойковото е просто демоверсия :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 май 2021 22:36

На фона на мача, който върви сега, с Ботев, ще си позволя едно сравнение между Микулич и Михайлов. Много го оплюваме в последната близо година, аз също и с право, що се отнася до килата му, което си е липса на професионализъм.
Микулич изглежда като логичния избор, обаче има слаби страни, в които пък Михайлов е по-добър.
Хърватина изглежда много повратлив и ръстов (всъщност Михайлов е по-висок от него), разчита основно на "размаха си" и плонжовете, и често излиза за центрирания. Според мен има по-кофти позициониране от Михайлов и по-често му се налага да "скача" за топки и да избива. Въпреки, че играта му с крака е на много ниско ниво за модерните стандарти, нашите много по-често го включват в разиграванията или му връщат. Техниката му е на много ниско ниво (първо докосване, спиране на топката, пас), той най-често изритва топката или напълно предсказуемо я подава на най-близкия защитник.
Прави ли впечатление, че Михайлов не скача на плонжове? Всяко негово спасяване или е удар право в него или най-много да легне, но не и да скача. Вианги, когато има далечен удар, при подготовката си Михайлов прави крачки напред и излиза на линията на вратарското поле, за да скаси ъгъла, докато Микулич стой на линията и разчита на плонж. Позиционирането и рефлекса на българина е много по-добро. От друга страна Михайлов никога не излиза да пресича топки. Няма скорост, килограми.... Голям минус.
Според мен е добре, че имаме вратари, които си припокриват силните страни. За това и големите отбори имат добри резервни вратари. Един треньор може да се възползва от това. В мачове, където се очакват много центрирания от противника и изритани топки, Микулич по-удачния избор, защото излиза да пресича дълги топки и има висок откскок. В мачове пък, в които се очаква противника да има много шансове от игрова ситуация, много извеждания към бързи футболисти и много удари към нашата врата (Лудогорец, Арда,(ЦСКА-София играят с много центрирания и не ги включвам) по-добрия избор е Михайлов, който няма проблем (психически) да парира по няколко чисти голови ситуации на мач.
Дано ви е било интересно. Не се бях замислял над това до сега.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 май 2021 13:21

шивача написа:Според мен, като страничен наблюдател, докато приключат изборите и се състави правителство, боко ще ви държи в кома. Ако изгуби власт, ще ви дръпне шалтера, така че новите да са виновни. Ако спечели и състави правителство, ще ви изпрати още някой друг спонсор, но надали ще имате възможност да се борите за титла. Просто агонията ще продължи. А черепа е много намесен относно вашия лиценз, щото имате изискуем дълг към него и ако не го отсрочи пак приключвате. Общо-взето сте между чука и наковалнята.

Ако Капо ди тути тикви падне от власт разни тарикатчета като Крушарски, ГГ, Домус, Цека и т.н. тихомълком ще се изнижат от футбола и тогава отборите им приключват. Отрочето на ГЕРБ най-вероятно ще се върне в Лоич, докато за нас един сезон във В и Б група може да се окаже живителен за пречистването, късането на политически зависимости и сплотяването на синята общност. Така че моят съвет е да палите свещи вашия създател и покровител от Банкя да остане на власт. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 май 2021 14:33

Това е спор тип,,Кокошката или яйцето,,.
Ние твърдим ,че Боко е техен човек,защото ги намести в Ппл и им даде стадион.Те твърдят обратното щото водел спонсори,и казал ,че бил болен левскар.Всички уж чакат да се махне,ама какво ще стане после...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2021 20:51

vlong написа:Това е спор тип,,Кокошката или яйцето,,.
Ние твърдим ,че Боко е техен човек,защото ги намести в Ппл и им даде стадион.Те твърдят обратното щото водел спонсори,и казал ,че бил болен левскар.Всички уж чакат да се махне,ама какво ще стане после...

После? Ще имаме един независим клуб. Къде ще играе - В, Г, Я - няма значение. Откъде е текло, пак ще тече. Хоуг! При борисовото управление, нормална, голяма западна компания няма как да влезе. Руска или китайска - тоже. Ще видим как ще е след него. А ако... ама много ако, новите съборят гешевтурата и обвиненията към Васко Зара отпаднат, кой знае...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2021 09:39

Абе, какво се случва със Стоянов? Изписаха го от болницата преди повече от двайсет дена, а ни вест, ни кост от специалиста? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 май 2021 10:41

TristaNNN написа:Абе, какво се случва със Стоянов? Изписаха го от болницата преди повече от двайсет дена, а ни вест, ни кост от специалиста? :roll:

Чака "спонсора" тая седмица , другата седмица :) да се ориентира на къде духа вятъра.
Мисля , че ще си бие камшика в стил дедо Люпко - Болен съм , зле ми е.......хоп след месец с нов отбор.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 май 2021 11:43

Подписахме с нов рекламен партньор от Австрия до края на 21г. Тези краткотрайни договори са ясен показател за доверието, с което се ползваме в момента :( Все пак добре - 1.5 млн евро до края на 21г. не е никак зле ако е истина
110 години любов!

Потребителски аватар
djtony7
Контакти:

Мнениеот djtony7 » 11 май 2021 11:51

groti написа:Подписахме с нов рекламен партньор от Австрия до края на 21г. Тези краткотрайни договори са ясен показател за доверието, с което се ползваме в момента :( Все пак добре - 1.5 млн евро до края на 21г. не е никак зле ако е истина

Къде пък прочете ,че ще налеят 1,5 млн. евро само за 8 месеца ?

Върни се в “Левски”